Pluspunten
Op mijn vraag over welk product ik nodigitale hadden werd zeer snel en competent op gereageerd. Uiteindelijk Produkt besteld en deze is zeer snel geleverd.
Pluspunten
Bedrijf doet wat het beloofd ! Reageerd snel op vragen per mail. Top !
Pluspunten
Kennis van zaken Eerlijk advies Meteen contact opgenomen toen bleek dat een satellietontvanger niet voorradig was
Pluspunten
Hele snelle service en bezorging.
Pluspunten
Onmiddellijke reactie via mail op eventueel alternatieve mogelijkheden na vraag over informatie en na bestelling zeer snelle en ook zeer goed verpakte aflevering.
VerbeterpuntenKan in mijn geval weinig of geen verbetering aanbevelen.
Pluspunten
1, Vakmanschap kan niet beter 2, Levering is prima georganiseerd 3, Prijs je kunt nergens goedkoper 4, Communicatie is briljant 5, Ik zal iedereen adviseren om zaken te doen met dit bedrijf 6, Het is jammer dat ik op dit moment niet nog een product nodig hebt om bij de Schotelshop te kopen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een paar keer met wat vragen gemaild en gebeld en zeer goed geholpen.
Pluspunten
Het bovenstaande zegt toch voldoende, niet dan?
VerbeterpuntenKan ik moeilijk beoordelen. Kleine aankoop, weinig reden om door te vragen.
Pluspunten
?
Verbeterpuntensneller leveren, ik heb al een week geen afstandbediening
laatste controle van het product voor het op transsport gaat
Pluspunten
VerbeterpuntenEr ontbrak een gedeelte van de bestelling, na klacht daarover niks meer gehoord. Het gaat maar over een kleinigheid, maar toch.
Pluspunten
Prisma tel contact goed advies.
Pluspunten
Word er goed geholpen product Prius is goed
Pluspunten
Bestelling werd correct en snel afgewerkt. Ik had een problem bij de betaling, en wanneer ik DeSchotelShop daarover contacteerde, werd ik zeer snel geholpen. Professioneel gewoon. Super!
Pluspunten
De communicatie is uitstekend en vragen worden uitzonderlijk snel beantwoord. Ook de levering gaat enorm snel !
VerbeterpuntenHet trackingsysteem van het koerierbedrijf werkte in mijn geval niet !
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
na mailcontact met vragen over aan te schaffen apparatuur, die zeer snel werden behandeld, kon ik niet anders dan daar een tuner bestellen -)
VerbeterpuntenDe bevestiging van de order was niet helder. Ook het moment van afsturen werd niet gemeld. Levering in het buitenland overigens wel binnen 5 dagen.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG