Pluspunten
Zijn altijd bereid om mee te denken. Als h et niet opgelost kan worden da bedenken ze wat anders waardoor het wel gaat lukken. Nemen volledige verantwoording over de werkinb van hun producten.
VerbeterpuntenAls er in het weekend wat gebeurd kan je op zondag nieg terecht en is het mogelijk dat je geen werkend product hebt wat janmer is.
Goedemiddag, Dank u wel voor het beoordelen van onze shop. U mag ons altijd een mail sturen indien u een vraag of probleem heeft. Veelal worden mails ook in het weekend door ons beantwoord. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Zeer goed ,artikel schotel zeer tevreden
Pluspunten
goede voorlichting bij aankoop snelle levering
Pluspunten
Prijs/kwaliteit is zeer goed en zeer snelle levertijd
Pluspunten
Ruim assortiment Scherpe prijzen Snelle levering Geen verzendkosten vanaf € 50
Pluspunten
Heel goede uitleg over producten
VerbeterpuntenLevering is wat aan de trage kant, maar ligt eerder aan de transportfirma.
Pluspunten
goede communicatie en klantvriendelijk
Pluspunten
Super snel geleverd. Prijs lag vele malen lager dan bij de concurrentie.
Pluspunten
Ik had een sat finder besteld en later teruggestuurd omdat deze voor mij toch een beetje "overkill" was. Snelle communicatie. De afhandeling is zeer correct verlopen! Hier herken je de betere bedrijven aan. Ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
service
Pluspunten
Ben bij hen op kantoor geweest. Goed advies. namen de tijd.
Pluspunten
Correct en snel en niet al te duur
Verbeterpuntengeen
Gelieve de inhoud van het verzonden product na te kijken. De installatiehandleiding die normaal aanwezig is ontbrak, wellicht door een eerdere verzending verloren. Voor mij geen probleem omdat ik het nodige via internet download, doch zeer vervelend bij een eerste installatie.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG