Pluspunten
Bestelling werd correct en snel afgehandeld. Ondanks een fout mijnerzijds (geen verzend optie gekozen) werd de bestelling toch verstuurd en kon ik achteraf de verzendkosten overmaken.
Pluspunten
zeer klantgericht top
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Uitstekend en met kennis van zaken geholpen. Satellietontvanger VU+Solo2 werd geïnstalleerd met Canaldigitaal software. Werkt perfect, harde schijf neemt probleemloos alles op. De Schotel Shop heeft mij heel goed geadviseerd en alles prima uitgelegd. Een aanrader.
Pluspunten
Wij hebben wat besteld, en is zeer snel en goed thuisbezorgd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Groot arsortiment
VerbeterpuntenLevertijd op website onder product zetten. Ik had een bestelling geplaatst voor 16.00uur op een doordeweekse dag. Op de website is te vinden dat als een product voorradig is en voor 16uur besteld dat het dezelfde dag nog word verzonden. Helaas is dit niet bij mij gebeurt, terwijl ik wel aan alle voorwaarden heb voldaan.
Pluspunten
Zeer prettig dat men uitvoerig de tijd neemt voor uitleg en demonstratie. Klasse !
VerbeterpuntenBetere 'bebording', bedrijf is lastig te vinden.
Pluspunten
De prijs was goed. De reactietijd ook. En het geld was snek terugbetaald.
VerbeterpuntenHet was wel erg vervelend dat het product niet geleverd kon worden. Terwijl we al hadden betaald en was toegezegd dat het product geleverd zou worden.
Pluspunten
Het product was snel binnen en in goede staat geleverd.
VerbeterpuntenDe prijs was behoorlijk verhoogd sinds de vorige bestelling (van ca. € 45,- naar € 59,-) Dit zonder enige aanwijsbare rede.
Pluspunten
Geho;pen zoals het hoort
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levertijd conform afspraak. Klantvriendelijke behandeling om te komen tot een afspraak voor het plaatsen van de satelliet op de camper bij mij thuis. Deskundige uitleg over het gebruik.
Pluspunten
snelle levering. Vlugge reactie via e-mail
Verbeterpuntenmeer technische details over bepaalde accessoires
Pluspunten
Goedkoop, betrouwbaar en snelle levering, bedankt.
Pluspunten
Het kan niet beter ,ik denk je moet ver zoeken om deze bediening te vinden .
VerbeterpuntenKan echt geen punten vinden ,in een woord echt klasse .
Pluspunten
Behulpzaam
VerbeterpuntenNvt
5 Laagraven D II