Pluspunten
g
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Makkelijk via mail en telefoon te bereiken, voor aanvullende vragen
VerbeterpuntenMisschien een download pagina voor software gekochte producten
Pluspunten
Op mijn technische vraag kreeg ik onmiddellijk en gedegen antwoord. Dit is een groot verschil met andere bedrijven die met een call center werken en waar de medewerkers standaard vragen en antwoorden aflezen van een scherm.
Pluspunten
Super snelle levering en bij voorafgaande vragen betreffende het artikel die ik wou bestellen, steeds een snel en duidelijk antwoord.
VerbeterpuntenEnkel jammer dat de meegeleverde batterijen voor de afstandsbediening niet meer werkten
Pluspunten
goede duidelijke website
Verbeterpuntenals ik vrijdag bestel had ik graag toch woensdag het produkt gekregen kan wel met bol.com of cool blue
Geachte heer Eestermans, Dank u wel voor uw beoordeling. We gaan dit morgenochtend gelijk voor u uitzoeken bij ons magazijn en komen er bij u op terug. Kennelijk is er iets misgegaan in onze interne communicatie, want dit kan nooit de bedoeling zijn. Onze excuses voor de ontstane vertraging in de levering van uw bestelling. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
prijs levertijd klantenservice
Pluspunten
Ik heb een paar keer telefonisch contact geha,waariin bljk is gegeven van kenns en het zgn. aan, waardoor ik voor mijn situatie de beste oplossing kon kiezen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Een kleine (1 dag) vertraging werd onmiddellijk gemeld!
Pluspunten
Snelle levering en gewoon hun spullen op voorraad top. Site gelijk gedeeld met een maatje
Pluspunten
Goede en snelle communicatie
Pluspunten
Mooie website Snelle levering. Extra kadootje bij levering.
VerbeterpuntenOpvolgen levering.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenAfspraak om terug te bellen, nakomen.
Pluspunten
Goede ervaring ,en het gevoel van een degelijk bedrijf.
Pluspunten
snelle respons bij helpdesk nuttige tips. perfecte after sales!
Enkel de beloofde levering ( besteld voor 16u dag erna geleverd !) pas twee dagen later
Pluspunten
Perfect verloop, zeer goede communicatie en supersnelle levering
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima product, snelle en goede levering.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG