Pluspunten
snelle levering fout snel rechtgezet
Pluspunten
Goed advies Goed aanbod
Pluspunten
Goede voorlichting
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle reactie
Verbeterpuntenmijn product bleek niet meer leverbaar en stond wel op de website
Pluspunten
De eerste zending was niet compleet, maar na een mail van ons een snelle reactie en na zending. Zijn voor 100% tevreden
Pluspunten
vriendelijk, reageert adequaat op mededeling klant
Verbeterpuntenvermelden of ook losse kaarten verkrijgbaar zijn voor tntsat receivers werkt tnt receiver ook in combinatie met dvbt antenne tbv Rtbf.be
Bij de Duo LNB zat geen beschrijving
Pluspunten
Snelle reactie. Snelle levering
VerbeterpuntenHeb ik nog niet kunnen bedenken
Deze kit is bij jullie veels te duur
Bestelden voor 650 EUR. Een onderdeeltje (van 45 cent) ontbrak. Werd wel nagestuurd maar "als service" - terwijl het onderdeel gewoon ontbrak. Oorzaak van het ontbreken moest bij ons liggen want "De man die bij ons inpakt, heeft het afgetekend van de voorraad". Anders gezegd: een fout kan niet bij DeSchotelshop.nl liggen als hun mannetje het "heeft afgetekend". Goed nadenken dus: als ze al zo moeilijk doen bij een ringetje van 45 cent, hoe gaat het dan bij DeSchotelshop als er iets duurders in je bestelling ontbreekt en hun man heeft het aan zijn kant afgetekend?!
Pluspunten
Kennis & vakmanschap
Pluspunten
Goed advies, goede bereikbaarheid, snelle levering
Pluspunten
fijne behandeling en een zeer goede service. Ik ben zeer tevredin over deze webwinkel.nvt.
Pluspunten
top winkel
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
helemaal tevreden
Pluspunten
Bediening via telefoon en mail was uitstekend.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer vlot bestellen en betalen. Zeer snelle levering.
zoek het zelf maar uit
Geachte heer Ernst, Dank u wel voor het invullen van uw beoordeling. U geeft aan dat we het zelf moeten uitzoeken en dat hebben we gedaan. We begrijpen dan ook niets van uw beoordeling van onze shop. U heeft op 26 mei jl. om 22.07 uur uw bestelling bij onze shop geplaatst en op 27 mei jl. is deze door ons verzonden via DPD. Via de mail bent u -27 mei jl.- op de hoogte gehouden met een tracking code, zodat u deze online kunt volgen. Toch geeft u ons een onvoldoende voor communicatie, snelheid en kennis & vakmanschap. Wij begrijpen dat niet? Wellicht bent u alsnog bereid een toelichting te geven waarom u ons op deze wijze beoordeeld? Dank u wel. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Communiceren duidelijk, weten wat ze doen. Goed advies in mogelijkheden
VerbeterpuntenAls er kabels worden gemonteerd in een patchkast dat je niet de kabels door de deur heen doet, zodat deze niet meer dicht kan ;)
Pluspunten
ja snelle reacties indien je vragen hebt , en snelle levering, en de chat die openstaat en snel terug geantwoord wordt
Verbeterpuntengeen
5 Laagraven D II