Pluspunten
Zeer attent en meedenkend
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling. Ongevraagd nuttig advies. Zeer attend.
Pluspunten
Snel contact via mail. Goede website
VerbeterpuntenHet juiste Product opsturen. Het product op tijd doorsturen. Betaling naar bestelling doorsturen liep fout.
Pluspunten
Beste, Super kwa bestelling op de website en leveringstermijn. Produkt voldoet aan de vraag en de prijs is OK. Zo verwacht je dat een webshop werkt wat niet altijd het geval is. Blijf er zeker als klant in de toekomst. Mvg. daniel
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
wij zijn zeer positief over de levering en over het contact via email met de schotelshop ,ook positief over de vervoerder.
Verbeterpuntenheb geen verbeterpunten voor de schotelshop
Pluspunten
Houden rekening met de klant en denken mee naar een oplossing.
Pluspunten
goede ondersteuning bij vragen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Foutieve leverantie binnen 48 uur gecorrigeerd
Pluspunten
Levert ook in het buitenland
Pluspunten
Ze zijn snel met het leveren van het product. Ze beantwoorden je vragen ook in het weekend!!!!
Verbeterpuntenik heb een X9 mediabox gekocht en heb daar een apart blaadje met een stappenplan bij ontvangen alleen mis ik een stap in het blaadje namelijk dat je bij filmspeler een account moet aanmaken en daarna moet invoeren op de X9 dit is niet duidelijk omschreven. Ik denk dat een hoop klanten er nu niet uit zichzelf uitkomen. (of misschien ben ik alleen zo dom ;) )
Pluspunten
Direct geleverd, op tijd.
Pluspunten
Er was een klein misverstand in verband met het aantal meter kabel ,maar werd mooi keurig en snel opgelost .
Verbeterpunten.
Pluspunten
Was iets fout gegaan bij het verzenden. Binnen 1 dag opgelost en ik had het pakketje een dag later in huis. Fouten maken is menselijk, het gaat erom hoe je het oplost. En dat hebben ze perfect gedaan. Zeer tevreden dus.
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
Product was op voorraad, dus na 1 werkdag reeds geleverd. Top !
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede levering goede communicatie
Verbeterpuntentelefoon berijkbaar
kom de levertijd na
als je een lnb besteld van canaaldigitaal en je krijg een vervangen merk zonder over leg
Geachte, De LNB's van Canal Digitaal zijn (ook) van Inverto. Alleen de verpakking is anders. Deze informatie staat ook duidelijk vermeld op onze website, bij de productomschrijving. We gaan er vanuit u op passende wijze te hebben geinformeerd en willen u bedanken voor het beoordelen van onze shop. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Goed telefonisch contact, Ervaren medewerker, Snelle levering
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG