Pluspunten
Supersnelle levering de volgende dag. Zelfs extra korting achteraf teruggestort gekregen toen er toch een aanbieder iets goedkoper bleek te zijn. Vragen worden goed beantwoord en men belt terug volgens afspraak.
VerbeterpuntenGa zo door. Dit is wat klanten willen.
Pluspunten
dhr. Van Birgelen was zeer duidelijk en deskundig en kon zich goed in mijn probleem inleven
Pluspunten
Beleefd en voorkomend (Arthur) naar mij als nieuwe klant. Arthur nam alle tijd om e.e.a. goed uit te leggen incl. de voor-en nadelen. Toen ik binnen kwam (ca. 13:30 uur) was er al een klant waar hij alle tijd voor nam maar hij bood mij toch een kopje koffie aan ondanks het feit dat hij nog niet gegeten had. Ook later tijdens ons onderhoud wat zo`n 3 kwartier duurde voelde ik dat alleen ik alle aandacht kreeg en dat vind ik klasse.
VerbeterpuntenEen beetje extra ruimte met stoelen om klanten die moeten wachten rustig te kunnen laten zitten in afwachting tot zij aan de beurt zijn.
Pluspunten
Duidelijke informatie over het product. Tekst en uitleg en ze hebben de tijd voor je.
VerbeterpuntenGeen. Keep going
Pluspunten
Je bent er echt welkom, nemen de tijd voor je, hebben kennis van zaken en zorgen dat je tevreden bent. KLASSE
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
très bonne communication
Pluspunten
Alles werd correct uitgeleverd.
VerbeterpuntenEr zat geen gebruiksaanwijzing bij. Heb deze dan op het net gevonden.
Pluspunten
Snelle levering en dat is erg prettig
Pluspunten
De extra tuner die ik besteld had was al voor geinstalleerd
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en klantgericht. Mijn pakket was door medewerker van postNL (Belgie) gewoon gedropt bij "een buur" zonder een briefje in de bus achter te laten of na te gaan of we thuis waren (dit was zo). Buur was het pakket "vergeten".... ....zeer snel en efficiënt gecommuniceerd met een medewerker van de schotelshop. Zij namen contact op met postNL en informeerden me meteen. Op dit vlak een 10/10 dus. Voor de rest kan ik heel weinig zeggen; het toestel heb ik nog maar een paar dagen. Hoe de afhandeling bij een garantiegevalletje verloopt kun je natuurlijk niet lezen in zo'n review....
VerbeterpuntenIk hoop dat mijn ervaring met postNL (Belgie) sporadisch is. Anders moet men toch eens overwegen om een andere pakjesdienst in Belgie te gebruiken.
Pluspunten
Zeer Vriendelijke uitleg over de rijkwijdte en ontvangst van diverse tv kanalen middels de schotel van de astra 1 en 3.
VerbeterpuntenWat betreft aanduiding bij het vinden van het bedrijf zou ik aanraden de naam van het bedrijf meer duidelijk aan te geven aan de straat.
Pluspunten
Goede producten en zeer snel geleverd.
Pluspunten
Weet ik niet, heb nog geen referentie. Heb ong 10 dagen geleden besteld en betaald. Nog niets ontvangen?????
VerbeterpuntenArtikel was in voorraad, nog geen levering. Na contact via blog, onmiddellijke reactie. Mail ontvangen dat probleem in magazijn was opgetreden. Inmiddels nog steeds geen informatie over verzendstatus
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG