Pluspunten
prijs is goed en de levering snel.dinsdag avond besteld donderdag had ik het product in huis.toppie
Wellicht goed om te vermelden dat ingeval van ideal of bankoverschrijving dit via een seperate email bericht gaat naast de orderbevestiging.
Pluspunten
nvt
Pluspunten
Snelle levering. Prima helpdesk.
Pluspunten
Meedenken en vervolgens contact opnemen met de klant als deze een niet logische bestelling heeft geplaatst. (een verkeerde LNB bij een schotel)
Snellere levering.
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenSab mini usb wifi stick van nog geen 4 gram kan door de brievenbus,nee grote doos erom en 5,95 verzendkosten op een bedrag van 14,95,veel te hoge verzendkosten.
Afleverdag is niet gecommuniceerd
Pluspunten
- denken mee met de klant - kennis van zaken
Pluspunten
Ik kreeg vlot reactie op de aankoop op een vriendelijke manier
VerbeterpuntenPrijs is iets minder, tjah... wat wil je, er mag altijd iets vanaf he :)
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over de levering. Betalen met Paypal kost + 2,8 % extra. Ook nog verzendkosten maak het product 10 euro duurder
Pluspunten
In januari 2016 een CI module voor CanalDigital gekocht. Op 21 mrt getracht te installeren, helaas geen resultaat. Op 22 mrt gebeld en met de TV naar Rotterdam, alwaar een techneut ruim een uur is bezig geweest en het perfect aan de praat heeft gekregen. HULDE!!!! Dit is service met een grote S en dat zie je niet vaak meer. Anton V. Den Haag
Pluspunten
foute levering direct recht gezet
Pluspunten
zeer snelle levering, service excellent
Verbeterpuntenscherpere prijs is altijd welkom
Pluspunten
positieve communicatie
Verbeterpuntenzeer lange leveringstijd
Geachte heer Cornelissens, Kunt u aangeven waarom u ons een onvoldoende geeft voor de snelheid / levertijd? Volgens onze gegevens is uw bestellling geplaatst op 16 maart, 17 maart verstuurd en op 18 maart door u ontvangen om 10:31 uur (via GLS). U heeft het over 2 weken en nog niets ontvangen. Heeft u zich mogelijk vergist? Of is er iets anders aan de hand? Dank u wel voor uw reactie en dan gaan we het verder uitzoeken voor u. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Mooi vormgegeven webshop. Makkelijk om te gebruiken en navigeren.
VerbeterpuntenEr zat geen documentatie of papieren factuur bij de bestelling. Het zou leuk zijn als er iets bij zat voor de controle en om het bestel proces iets persoonlijker te maken.
Pluspunten
Scherpe prijs, makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenStatus bijwerken in weekend, direct na het weekend?
Pluspunten
Snelle correcte levering.
Pluspunten
Deskundigheid
VerbeterpuntenNvt
5 Laagraven D II