Pluspunten
Snelle levering, zeer behulpzaam, flexibel, niets dan lof!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed bereikbaar via de site.
Pluspunten
Heel vlugge afhandeling, levering perfect, kwaliteit uitstekend.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levertijd
Pluspunten
Pluspunten
ALLES SNEL GELEVERD VOLGENS AFSPRAAK
VerbeterpuntenNEE
Pluspunten
Breed assortiment, passende prijzen,
Verbeterpuntende productiviteit in het magazijn nog verder te verbeteren, om een verkerde levering voor te komen
Pluspunten
Na het verkeerde toestel te hebben geleverd ,gemeld en prompt werd het juiste toestel opgestuurd terwijl ik het pakje net op de post afgeleverd had ,ontving ik dag erop reeds het juiste toestel ...straf wat een service ! Bedankt !!
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle bezorging ,zorgzaam in omgang met klant,tijd voor uitleg
Pluspunten
Snel en goede levering
VerbeterpuntenNog niet bekend
Pluspunten
Ze zijn telefonisch bereikbaar en leveren een bestelling snel.
VerbeterpuntenDe procedure voor het herstellen van een foute levering verbeteren en de snelheid hiervan. Na 2 bijna 2 weken nog steeds niet de goede producten in huis.
Pluspunten
snelle afhandeling en prima informatie over de zending. DE prijs voor het artikel dat ik heb gekocht was zeer schappelijk.
Pluspunten
Prima advies gekregen. Na problemen met het transport van de bestelling werd zonder aarzeling het artikel nogmaals verzonden.
Verbeterpuntengeen
Na bestelling staat er nadat de betaling binnen is wordt het verstuurd. Ik heb met ideal betaald en toch duurde het nog een aantal dagen voordat het verstuurd werd.
Pluspunten
Vlotte bestelling snelle levering
VerbeterpuntenMisschien iets betere communicatie ivm verzending. Zending is aangekondigd, maar kan niet teruggevonden worden.
Pluspunten
Producten confom bestelling en zeer snelle levering in het buitenland
Pluspunten
VerbeterpuntenIk zou er op dit moment geen weten
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG