Pluspunten
Vlotte communicatie, probeert oplossing te vinden
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet beschikbaar, maar het staat nog in de website, maar het was goed opgelost.
Pluspunten
Prijs kwaliteit en concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenBij bestellingen van schotelantenne in de doos schuim zetten aan de randen voor bescherming. Ik heb een lichte schade aan de zijkant. Geen probleem om te gebruiken maar het kan erger gebeurd zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Goede en sympathieke communicatie naar de klant, snelle antwoorden op gestelde vragen, snelle verzending en aflevering bestelde producten. Als je product ergens anders goedkoper is en je geeft dit aan, dan wordt de prijs aangepast.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
best product en de snelhijd van zenden
Pluspunten
ze maken waar wat ze zeggen
Pluspunten
Lage prijs, snelle levering
Verbeterpuntenmeer reclame
Pluspunten
Snelle rwactie op vragen per email.
VerbeterpuntenFouten of onduidelijkheden op website.
Pluspunten
Goed en vriendelijk personeel aan de telefoon ! Goede uitleg
Verbeterpuntenuw antwoord apparaat beantwoorden als je op de wachtlijst staat ! Misschien een korting geven voor members of LUXSAT!
Pluspunten
Prima contact en info. Product goed verpakt. Goed product en garantie.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Ik had op zaterdag geen afspraak, maar werd toch goed geholpen.
Pluspunten
delivery time, product quality.
VerbeterpuntenReactivity in case of issue : One LNB was broken before I received it. I directly I send emails with pictures after opening the box, already asked twice for replacement and got this first answer after my second request: "We’ve send your image + message to our wholesale department and asked them to send you a new LNB. You will be informed by email how it’s processed further on." Since then nothing happened. No email, no LNB. This is not acceptable.
Pluspunten
Uitgebreide shop
VerbeterpuntenNiks aan toe te voegen
Pluspunten
Niet duur en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Prima site.
Pluspunten
Snel afgehandeld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed alternatief gestuurd voor de Canal Digitaal Duo Twin LNB. LNB met goede specs en ziet er degelijk uit! Voor herhaling vatbaar
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG