Pluspunten
Prima prijs en snelgeregeld.
Verbeterpuntentrack & trace code niet ontvangen of verstuurd.
Pluspunten
zeer vlotte communicatie en snelle levering zeer tevreden
Pluspunten
Wat ze beloven word gewoon gedaan gewoon een geweldige service Gewoon een dikke pluim groetjes Piet Schuurman!!!
VerbeterpuntenIs perfect zo.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Apparaat niet goed. Werd de volgende dag een nieuwe bezorgd en kon de defecte mee teruggeven. Geen kosten verder voor mij en kreeg voor het ongemak nog 1/5 staatslot cadeau!
Pluspunten
Weinig
VerbeterpuntenDe klant beter op de hoogte houden over zijn bestelling
Verbeterpuntengeen
Geachte heer Van Isterdael, Dank u wel voor uw beoordeling en onze excuses voor het misverstand. Kennelijk is er ergens iets misgegaan in het magazijn qua afhandeling van uw bestelling. We hebben inmiddels de juiste producten nogmaals doorgegeven aan het magazijn en gevraagd deze alsnog naar u op te sturen. Hierover ontvangt u dan nog een trackingcode per mail, zodat u deze online kunt volgen. De huidige switch en kabel mag u ook behouden. Ter aanvulling: de EMP-Centauri en Atemio switch zijn technisch gezien identiek. Atemio brengt deze echter onder haar eigen label op de markt. We gaan er van uit u hiermee een passende oplossing te hebben geboden. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Alles is goed geregeld tot nu toe
Pluspunten
snelle levering, aantrekkelijke prijzen, goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik werd direct teruggebeld toen ze even niet bereikbaar waren voor mij omdat ik de vraag had om de schotel en de lnb en de sneeuwkap de zelfde dag nog te versturen naar mij omdat ik hier met een defect exemplaar zat en dus geen tv had.....Dit hebben ze ook gelijk gedaan! Super service! De prijzen zijn ook OK! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf.
Pluspunten
zeer goede communicatie. 10 op 10 is niet van deze wereld
Pluspunten
en zeer snel geleverd en prijs goed in verhouding
Pluspunten
Geen opmerkingen
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
snelle,correcte levering van de aangekochte produkten
Pluspunten
Makkelijke website. Mooi tijdig geleverd.
VerbeterpuntenEr zijn al veel webwinkels die gratis leveren. Zelfs in de buurlanden en ongeacht het aankoopbedrag.
Pluspunten
Compleet assortiment
Pluspunten
Snel en wel
Pluspunten
prima oke
Verbeterpuntengoed goed
Geachte heer Godla, Normaliter wordt uw bestelling veelal de volgende werkdag bezorgt. U heeft wellicht ook het nieuws gevolgd en gehoord dat we met winters weer en extreme gladheid te maken hebben in Noord Nederland, waar ook ons magazijn gevestigd is. Daardoor zijn bezorgingen vertraagd. We hopen op uw begrip in deze en verontschuldigen ons voor het mogelijk ontstane ongemak. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Buying process was easy, and the shipment was very quick. I am very happy with the device I bought, and they were the only one to sell it, while it is a very new device. Even the official website did not display it yet.
Pluspunten
Kwaliteit van het product zoals beschreven.
VerbeterpuntenDe communicatie naar de klant toe kan beter.
Pluspunten
Internet vraagbaak direct antwoord
VerbeterpuntenBij de HD ontvanger was reeds een hdmi kabel bijgeleverd, dus de extra kabel had ik niet nodig. Had ook geadviseerd kunnen worden.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG