Pluspunten
Snelle levering en kundig personeel!
Pluspunten
Goede website, snelle levering.
Als kan snellere levertijd
Pluspunten
krijg goede informatie (en snel)
Pluspunten
Zeer snelle en betrouwbare levering en goed materiaal er moesten meer van deze bedrijven zijn.hartelijk dank.jaak
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prijs is altijd te hoog maar soms zijn hier aanbiedingen welke je niet kunt weerstaan!
VerbeterpuntenGeen, top bedrijf!
Pluspunten
Goed service
Pluspunten
Customer oriented
DAB+ DigitRadio 50 - Het toestel is niet gebruiksvriendelijk: Om van post te veranderen moet je telkens 3 knoppen indrukken en draaien! Er is enkel een gebruiksaanwijzing in het Duits.De instelbare verlichting (2 standen) is onvoldoende, waardoor de slaapkamer te fel verlicht is. - dus als Radiowekker niet echt oké.
Pluspunten
ik heb tot nu toe 2 bestellingen bij jullie geplaatst dus is het moeilijk voor mij om een positief oordeel te geven. Maar die 2 bestellingen zijn vlug en goed geleverd .
VerbeterpuntenNog niet van toepassing .
Pluspunten
De muziekzender FOLX TV heb ik niet aangetroffen,zal proberen deze handmatig in te voeren.Heeft bovendien een livestream op internet. Verder ben ik tevreden. Groetend, Paul Smeets.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Dankzij hun proffesionele vakkennis ga je met het juiste product naar buiten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
OK
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering, goede prijs kwaliteit
Pluspunten
levering op juiste tijdstip. Bereikbaar.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG