Pluspunten
snelle levering, netjes verzorgt
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als ze een verzendmelding zouden geven
Pluspunten
Ci- module was niet op voorraad en is dezelfde dag 's avonds langs gebracht.. Super service!
Pluspunten
Snelle levering. Zeer aangename prijzen. Zeker een winkel waar ik een tweede keer zou koop.
VerbeterpuntenWebsite up-to-date houden. Een aantal stekkers waren volgens de site niet op voorraad maar werden wel verstuurd. Ik heb geen klachten maar kan me voorstellen dat potentiele klanten dan ergens anders gaan bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede snelle service
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbetere communicatie
Geachte heer Neeser, We zijn enigszins verbaasd over uw beoordeling. We zijn meerdere malen bij u thuis langs geweest om u te helpen bij uw satelliet tv installatie. Verder hebben we de eerder geleverde switches omgewisseld voor andere (kwalitatief veel betere) switches, vanwege het gebruik van uw (oudere type) ontvanger. Deze hebben we -kosteloos- bij uw omgewisseld en geinstalleerd. Alleen de switches zijn daarbij -met een flinke korting- in rekening bij u gebracht. Uiteindelijk is de eindfactuur met een behoorlijke coulance opgesteld. We gaan er dan ook vanuit dat u de toegestuurde factuur spoedig zult voldoen. Hoogachtend, Patrick van Birgelen Eigenaar DeSchotelShop
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbetere prijsafspraken
Geachte Stefan, Kunt u ons aangeven om welk bestelnummer het gaat? We kunnen uw gegevens / emailadres namelijk niet terugvinden in ons systeem. Dank u wel voor uw reactie. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Het geen je besteld krijg je en snel geleverd , top .
Pluspunten
erg snel in het beantwooren van mijn vragen. en ik kreeg goed advies.
Pluspunten
Geven ook advies als je nog niets hebt aangeschaft
Pluspunten
Correcte communicatie en snelle levering
Pluspunten
Uitstekend.
Pluspunten
Snelheid leveren
VerbeterpuntenGeen
Waar is mijn geld
Geachte heer, de betaling is bij onze betaalprovider geannuleerd waardoor wij het geld ook niet ontvangen hebben. Dat kan doordat de betaling te lang heeft geduurd of dat bijvoorbeeld het betaalde bedrag afwijkt van het te betalen bedrag. Als u uw IBAN nummer mailt naar [email protected] gaan wij verder onderzoek doen. mvg DeSchotelShop
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG