Pluspunten
Goed bereikbaar tel.voor vragen
Pluspunten
Voorraad. Aardige prijs.
VerbeterpuntenLevertijd kwam niet helemaal overeen.
Pluspunten
Precies wat ik wilde
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Leuk apparaatje, redelijk snel verzonden.
VerbeterpuntenMatige verpakking, alleen papier, dus kan gauw beschadigen. Het leek goedkoop, achteraf veel te duur.
Pluspunten
Snelle levering,produkt zal de tijd leren
Verbeterpunten0
Pluspunten
Gewoon in een woord /GOED/
Pluspunten
Snelheid levering product
Verbeterpuntentrage reactie bij een retourzending. ik heb nog steeds geen reactie of ik deze al kan retour zenden. ik dat toch doen as zaterdag 26-09
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website met veel informative. Levering vond een dag na bestelling plaats en het pakket was degelijk verpakt.
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling. Product van goede kwaliteit
Pluspunten
snelle levering, product de schotelontvanger is erg goed, heb dus ook een tweede gekocht voor in de slaapkamer
Pluspunten
Snelle levering. Artikel op voorraad, hoewel elders niet meer verkrijgbaar.
VerbeterpuntenGeen installatie-, noch gebruiksaanwijzing meegeleverd. Hierdoor liep het programma meerdere malen vast. Via internet de aanwijzingen gebruikt. Apparaat werkt nu, maar de lust tot uitproberen is nog niet gevonden.
Pluspunten
Service gericht. Zonder verifiëren een onderdeel nasturen is klasse.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had niet gedacht dat mijn bestelling in een backorder ging
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering
Pluspunten
Werd snel en vakkundig geholpen bij de keuze van het product. Goede communicatie i.v.m. status van de bestelling, inclusief traceernummer voor pakket. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
zeer vlugge levering goede uitleg een echte aanrader
Verbeterpuntengeen gaat perfect
5 Laagraven D II