Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen snelle levering en betrouwbare service. Verpakkingen waren doorgaans stevig en artikelen kwamen in goede staat aan. Prijzen bleven concurrerend en de algehele ervaring was positief. Deze winkel is een betrouwbare keuze voor LEGO en soortgelijke producten.
PRIMA‼️👍
Ann
Essen
Prima snel correct goed te vinden
Ronald
Putten
Dit is mijn 2e bestelling bij Mister Bricks, maar ik vrees (voor mezelf) dat dit zeker niet de laatste zal zijn... ;)
Han
Veendam
Het betalen en verzenden gaat prima en komt op tijd binnen en de prijs is ook prima in orde vergeleken met andere.
ron Peeters
Eindhoven
Nette en vriendelijke service! Scherpe prijzen en het product werd zeer vlot en goed verpakt geleverd.
Eric
Bladel
Niets op aan te merken!
Michiel
Leeuwarden
De prijs was goed en de levering snel. Helaas zat de lego doos geforceerd in een tweede doos. De Lego verpakking is waarschijnlijk tijdens transport hierdoor zwaar beschadigd geraakt. Gelukkig heb ik de set voor mijzelf gekocht en bijvoorbeeld niet als cadeau en raakt Lego niet snel beschadigd. De volgende keer betaal ik liever een paar euro meer voor een andere leverancier.
Beveelt niet aan
2 March 2020
Erwin
Groningen
Snelle levering, goed verpakt, nette prijs.
2 March 2020
E.
Weesp
Ging eigenlijk allemaal makkelijk, zoeken, bestellen en betalen. En snel geleverd. toppie !
1 March 2020
Peter
Vlissingen
Besteld goed op de hoogte gehouden voor het leveren van mijn bestelling
Peter
Hoogezand
Het bestellen ging makkelijk en omdat ik voor 21:30 uur had besteld kreeg ik het gelijk de volgende dag binnen. Helaas had ik perongeluk twee keer betaald. Door contact met ze op te nemen kwam ik erachter dat er ook twee pakketten kwamen, een kon ik er weigeren en daar kreeg ik gelijk de volgende dag ook het geld van terug. Prima geregeld! Het pakket dat ik kreeg was helemaal goed.
Floor
Arnhem
Vandaag besleld morgen binnen. Ruime keuze pallet en leuke kortingen. Zeer aan te bevelen.
Joke
Fijnaart
Ik ben super tevreden over de snelheid van de levering. Nog geen 24 uur later hadden we het in huis. We gaan bouwen, en zeker weer wat bestellen. Mvg. M.Zwart
Margriet
Velsen
Titel zegt genoeg :-)
Vaast
Haasrode
snel , correct en in onberispelijke staat
Robert
leeuwarden
Goedkoop vergeleken met andere leveranciers, snelle levering in nette verpakking. Vriendelijk geholpen met een telefonische vraag.
Marco
Assen
Prima prijs voor een doos minifigs. Snelle levering, top!
Sebastiaan
Veendam
2x besteld en zeer tevreden
Leon
Benz
Super snel geleverd. Doen wat ze beloven.
Henk
Dongen
Een goede prijs, makkelijk te bestellen, snel geleverd, prima kwaliteit.
24 February 2020
E
Papendrecht
Snelle levering kasse!
22 February 2020
A
Biddinghuizen
Prima goede zorgen en top gedaan.
22 February 2020
Henk
Stramproy
prima goeie website voordelig kinderen blij met de overwatch lego
jose
nieuwegein
Snel bezorgd en erg netjes verpakt. Ook had ik een vraag die meteen positief beantwoord werd. Ga hier zeker vaker bestellen. Misschien niet de goedkoopste, wel de beste.
Katelijn
Rotterdam
Zeer goede service.
Loeks
Mariahoop
Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.
Gysbert Japicxstraat 2
9051ER Stiens