Goede kwaliteit, snel verzonden en accurate pasvorm

Zoals de titel al benoemt, erg tevreden met mijn bestelling bij Jac Hensen! Goede kwaliteit, snel verzonden en accurate pasvorm. Zeker voor herhaling vatbaar

Aanbevelenswaardig

Bestelling werd op zeer korte termijn correct uitgevoerd en de kwaliteit van het geleverde is als vanouds

Goeie service met geduld en een glimlach

Voor een bruiloft verschillende kledingstukken nodig en kunnen vinden bij mijn vaste vestiging. Service is zoals gewoonlijk goed, vriendelijk en met oog voor jou.

Het binnen komen was goed vriedelijk en spontaan

Leuk geholpen lekker los en niet opdrinnerig gewoon gezellig en en leuk praatje .

Goede ervaring, goede service

Snelle levering na bestellen, ik kom zeker terug

Goede hulp bij het uitzoeken van kleding

Komen al vaak bij Hensen, zowel mijn zoon als ik, en elke komen we terug met goed passende kleding. Vaak dankzij de professionele hulp van het personeel.

Super goed geholpen.

Aardig personeel en goed geholpen.

Kende jullie niet en via een kennis bij jullie terecht gekomen. We blijven zeker klant als jullie formule deze kwaliteit blijft behouden. Alleen jammer dat er niet met AMEX betaald kan worden.

Fantastisch klantgericht.

We waren niet bekend met de winkel. Bij binnenkomst zag ik gelijk dat het MIJN smaak is. Waren op zoek naar een pak voor ons trouwen. Zeer goed en eerlijk geholpen door, nog in mijn ogen, jonge man, maar met oog voor wat kan en beter niet kan. Geen moeite teveel om je als klant goed te voelen en tevreden de deur ut te gaan. Overig personeel trouwens ook. Wij beide geslaagd voor een passend pak. Zeer fijne ervaring, die je helaas niet meer zo vaak tegenkomt. Ik weet hier komen we terug.

Doen wat ze beloofd hebben.

Prima collecties met betaalbare prijzen.

Top winkel

Competent en vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment.

Top winkel

Competent en vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment.

Ben geholpen op een leuke en niet opdringerige manier.

Op een leuke manier geholpen zonder druk met een grapje en een kwinkslag. Kom graag nog eens terug.

Leuk en effectief shoppen!

Snel kiezen, passen en slot bevinding van de verkoper!

Goede afhandeling en inzicht in kleding

Positief

Fijne sfeer en gied geholoen

Top!!!!!!

De verkoopster, Lonneke van filiaal Amersfoort heeft mij uitstekend geholpen. Heel veel geduld en empathisch vermogen!!!!!

Prettig geholpen

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Complimenten.

Super zaak!!

Snel en goed advies, en een ruim assortiment.

De jongeman die ons geholpen heeft, is van zeer veel waarde geweest voor het maken van de juiste keuzes. Zeer goed advies mogen ontvangen

Goed geholpen door Mischa

Mensenkennis

Goed geholpen, verkoper had meteen door wat voor kleding bij mij past

Voor de 2e keer perfect geholpen!

Vakkundig geholpen voor de 2e keer. Zonder enige moeite een perfect pak het gewenste kleurenpalet.

Buj binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen

De heer heeft ons zeer netjes en leuk geholpen, nam de tijd en legde goed uit. We zijn goed geslaagd voor een maatwerk colbert

Geweldig bedrijf

Altijd correcte en snelle levering. Retouren (wat zelden hoeft) wordt altijd netjes afgehandeld. Een bedrijf op niveau .

langestraat 114

3811 AK Amersfoort