Alles is naar wens gegaan

zeer goed deze shirts

Lekker makelijk bestellen en heerlijk dragen

Levering laat maar dat was de schuld van PostNL. Pakket van andere firma was ook te laat.

Altijd een correcte en snelle levering

Altijd een goed verzorgde en correcte levering. Nalevering heb nog nooit meegemaakt.

Geweldig perfect geholpen voor herhaling vatbaar

Heel goed geholpen

De verkoopster wist wat en waar ze zoeken moest en had heel snel gevonden waar we naar op zoek waren.

Relaxt winkelen, leuk aanbod.

Aardig geholpen en goede service bij omruil.

Fijne duidelijke vakkundige mensen

Met duidelijke kennis van zaken geholpen. Volledig meegedacht in de wensen.

Alles in het aankoopproces soepel en eenvoudig verlopen

Topervaring. Je wordt netjes gebeld wannee de spullen binnen zijn.

Goed assortiment en goed advies

In een woord perfect

Wij zijn altijd het goed en vertrouwd ontvangen, goede uitleg en wordt alle tijd voor je genomen tijdens een kop koffie.

Ruim aanbod & erg persoonlijke service!

Erg ruim & divers aanbod qua pakken. Personeel geeft persoonlijk & passend advies

Het personeel ziet aan het postuur welk model het beste bij hem pastgoed

Graag gaan wij naar jullie winkel om discussie en te vaak moeten passen te voorkomen. Personeel weet precies wat er bij de persoon past. Je gaat blij de weg

Prettige zaak, uitstekend advies

Was op aanraden van een vriend voor de eerste keer naar Jac Hensen in Amersfoort. Positief verrast over de ruime opzet. Werden uitstekend geholpen door de heer Brand, die adviseerde en soms ook met verrassende alternatieven kwam. Waar ik normaal stress ervaar bij kleding passen en uitzoeken was dat hier helemaal niet het geval. Uiteindelijk met 2 pakken vertrokken.

Klasse! Kleding maakt de man.

Wij zijn zeer goed geholpen door het personeel in Ede. Goed meedenken voor een pak wat mijn zoon graag wilde hebben. De broek was niet helemaal in de juiste pasvorm. Deze is vermaakt. goed over nagedacht ( leeftijd 23) wat modieus is. Keurig, wij zijn dik te vrede!! Dankjewel voor jullie hulp!! Wij gaan nooit meer ergens anders heen!

vakmanschap,gelijk de goede maten en uitleg over kwaliteit

na aankopen,gezien onze leeftijd,aangeboden om de volgende keer achter de winkel te parkeren ,Super

Mooie en uitgebreide collectie, prettig geholpen. We komen er vaak.

Goed geholpen

Ben bij aanschaf kleding goed geadviseerd en geholpen .verkoper was betrokken en dacht echt met je mee.

prettig

Ben zeer goed geholpen en kreeg deskundig advies

Uitstekend geholpen en prima service

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerker. Een van de artikelen die ik wilde aanschaffen was niet op voorraad in de winkel. Deze wordt naar kijn huisadres gestuurd. Prima aangeboden service

Grote glimlach over de hulp

Zeer nette en vriendelijke kerel die met veel vaardigheid en humor ons geholpen heeft.

Super service

Werd keurig geholpen Super service

Super goed geholpen aan een perfecte outfit!

Ik, een sportieve jongen die het liefst in spijkerbroek of een trainingsbroek loopt met een heerlijke hoodie als standaard outfit kwam voor het eerst in de winkel van JAC Hensen voor mijn eerste gala kleding. Niet wetend dat ik de winkel zou verlaten met een gala pak op maat. Ik werd heel goed geholpen, er werd goed met me mee gedacht. En het belangrijkste vond ik nog dat ze me niet iets aan probeerde te smeren, maar met de juiste oplossingen kwam. Zo heb ik de winkel verlaten met een mooie pantalon met een wit stoer en net overhemd, met bijpassende stropdas en mooie riem. Ook heb ik gekozen voor bijpassende bretels, ik weet niet of ik de bretels nog weer ga dragen maar met zo’n bijzonder feest wil ik er graag mooi stoer en netjes bij lopen en dat mag dan ook best een tikkeltje anders zijn dan anders. Ik weet zeker dat ik de pantalon met overhemd vaker ga dragen of met stoere sneakers of nette schoenen er onder. Dat ik met volle tevredenheid de winkel uit ben gegaan heb ik te danken aan de verkoopmedewerker. Deze man vond het belangrijker dat ik iets kocht wat ik vaker aan ging doen dan, dat hij aan mij wat wou verkopen wat een stuk duurder was. Nu zijn we allebei blij. JAC Hensen heeft er een leuke klant bij, als ik weer iets speciaals nodig ben kom ik zeker terug. En ik kan met super mooie kleding straks naar mijn allereerste gala. Ik kijk er enorm naar uit. Dus al met al raad ik iedereen deze winkel van harte aan!

prima geholpen

zie boven

Geweldige zaak en uitstekende service.

Ik en mijn zoon zijn eindelijk geslaagd in het vinden van de spullen die wij nodig hadden en zijn uitstekend geholpen.