Mijn ervaring bij Jac Hensen

Altijd een brede keuze en het juiste advies in kleding keuze

Goed geholpen aan een trouwpak.

Vriendelijk, meedenkend en professioneel geholpen aan mijn eerste keer pak. Trouwpak.

Fijne producten, snelle levering

Goede kwaliteit, prima service en snelle levering

Goed geslaagd en goed geholpen

Mooie kleding gescoord En goed geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel

bij omruilen in de winkel perfect afgehandeld

vriendelijk personeel en goed advies met de maatgeving

heel prettig!

Fijne bediening en goed advies!!

Vakmensen

Een onverlaat had mijn vorige JH-jas in een restaurant omgeruild voor een inferieur en kapot Zara-exemplaar. Ik liep binnen en kreeg een van de vaste verkopers (niet zo'n zomerkracht van 18 die meer oog heeft voor zijn telefoon) die mij 3 vragen stelde over de wensen en pasvorm, en binnen 5 minuten liep ik met een prachtige jas de deur uit. Ja, er zijn ook andere pakkenwinkels die goede service hebben, maar de P/Q is hier gewoon erg goed en is de reis van Amsterdam naar Amersfoort meer dan waard.

warm en respectvol welkom als geheel nieuwe klant

Na zeker al 8 of 10 jaar langs Jac Hensen in Veenendaal gelopen te hebben, nu van de koude novemberdag naar binnen om te kijken voor een nieuwe riem. De aardiger verkoper hielp mij met een goede open, respectvolle houding en goede kledingadviezen mij op een positieve manier te verleiden om ook een bijpassende jeans en andere goede, passende kleding uit te kiezen waar ik erg blij mee ben. Ook de collega aan de kassa hielp met advies voor het passend maken. Geen directe verkoop, maar geïnteresseerde kledingadviezen. Na 8 of 10 jaar telkens niet naar binnen gaan, zal ik in het vervolg Jac Hensen niet zomaar meer voorbijlopen.

Kwaliteit

Fijne winkel waar je vriendelijk geholpen word, met kwaliteit kleding

Goed geholpen komen graag terug

Mooie kwaliteit kleding

Snelle levering via de website. Ook altijd prima geholpen in de verschillende filialen.

Gewoon prima service

Verkoper nam de tijd om mij goed te helpen. En dat lukte.

top

hoge klantbetrokkenheid

Prima winkel

Gewoon goed

Via de website 2 truien besteld. Dit al eens eerder gedaan en ook nu is de maatvoering helemaal goed. Ik heb de maathulp op de site gebruikt en de maat die daaruit komt is helemaal goed. Top dus.

Prettig zaken doen

Ik kom binnen, geef mijn wensen aan en sta binen een nette tijd met het gewenst weer buiten.

Perfecte kleding in lengte met goede service

Ik slaag altijd, vriendelijk, behulpzaam en servicegericht

Goede kijk op maat en stijl

Goed geholpen door een goede kijk en anticipatie op maten en door mij omschreven voorkeursstemmen. Uitstekend!

snel en goede pasvorm

ik haal mijn tshirts al jaren bij jac hensen

Uitstekend!!!!!

Uitstekende communicatie met de verkoper. Deed zijn werk professioneel!!

Fijne winkel en dito webshop

Fijne winkelervaring en je wordt er goed geholpen. Via de overzichtelijke webshop uiterst makkelijk 2 shirts gekocht. Snelle levering en prima kwaliteit.

Goede service.

Altijd goed geholpen.

Zeer professionele verkopers.

Ongecompliceerde en vriendelijke advies bij de aankoop. Amicaal maar zeker niet vervelend.

Keurig geholpen

Hier word je gewoon goed geholpen. Goed assortiment en door de vakkundige hulp altijd de juiste pasvorm

Prima geholpen

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

langestraat 114

3811 AK Amersfoort