Vriendelijk personeel slechte kwaliteit

Heb een leren jas van Donders gekocht, ongeveer een jaar geleden. De kwaliteit is dermate slecht dat ik die niet kan "rijmen".met de kwaliteit zoals die mij bekend is van Jac Hensen. De kwaliteit is dermate dat de jas niet bestand is tegen dagelijks gebruik. Al diverse malen kleine tot grote winkelhaken in het leer moeten laten repareren. Heb inmiddels de strijd opgegeven.

Goed geholpen in de winkel

Altijd scoor ik bij Jac Hensen , goede kwaliteit

Snelle levering en keurig verpakt.

Wat je besteld wordt keurig verpakt en snel geleverd. Bij het retourneren gaat het al net zo snel. Binnen enkele dagen behandeld en afgehandeld. Waardoor het (rest) bedrag ook weer snel op je rekening staat. Dat is super fijn.

De nog vrij jonge verkoper deed het heel goed. Terzake kundig, empathie en creatief. Niet opdringerig, maar door zijn creativiteit wist hij er een mooi compleet geheel van te maken. Keurig en correct gedrag.

Kundig, vriendelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding

Erg goed geholpen, kundig en eerlijk advies en goede kwaliteit pakken.

Goede site, zoekt makkelijk en veel keus.

De kwaliteit is constant en goed. Ook in de winkels goede mensen.

Persoonlijke begeleiding en prettige sfeer

Ik ben fijn geholpen, goed begeleid en heb naar tevredenheid een aantal passende overhemden gevonden.

Uitstekend geadviseerd

Zelf had ik een colbert gepakt en past prima dacht ik. Totdat de medewerker kwam en zei, hmmm ik zou toch net een iets andere maat kiezen want ik denk dat die beter past. Zelf ben ik niet zo thuis in tussen maatjes. Maar bij het passen merkte ik meteen dat het inderdaad beter voelde. Uitstekend advies!

Super tevreden. Jac Hensen, tot de volgende keer.

Wij werden goed geholpen. Doordat wij twijfelde zijn we toch verder gelopen. Elders zagen wij dezelfde jas en voor dezelfde prijs. Toen zei ik: doordat wij goed geholpen werden bij Jac Hensen dan gun ik het hun. En zo zijn wij teruggekomen en hebben uiteindelijke de jas en nog 5 artikelen gekocht. Super tevreden. Jac Hensen, tot de volgende keer.

Super geholpen

Super goed geholpen hier. Ik zocht een outfit voor een bruiloft en ben geslaagd met een mooi pak. Helemaal gereed voor het feest nu. Wouter was erg vriendelijk en heeft ruim de tijd genomen om mij te helpen.

Prima personeel, vakkundig en klantvriendelijk

Leuke sale aanbiedingen. Vriendelijk personeel.

Super ervaring

Vriendelijke ontvangst, meteen goede maat pak uit de rekken pakken. Interesse in de klant/gelegenheid meedenken qua maatvoering.

Prachtig overhemd

Prachtig overhemd

Prachtige winkel, veel keuze aan kleding, hoge kwaliteit, zeer goede persoonlijke assistentie

De Jac Hensen winkel in Enschede is een prachtige winkel. Veel keuze aan soorten kleding en verschillende kleuren kleding, hoge kwaliteit kleding, zeer goede persoonlijke assistentie bij kiezen en passen.

Super fijne winkel in Zeist waar ze de tijd nemen en de juiste adviezen en waar je ook op je gemak zelf ff kan rondlopen en bij vragen je te woord wordt gestaan. Kortom: ideale plek voor een man om kleding uit te kiezen en …..heel graag heel vaak terug te komen.

Gewoon goed

Prettige ontvangst en kundige klanthulp

Vakkundig geholpen.

Ik ben prima van advies voorzien en daardoor geslaagd voor mijn aankoop!

Heel fijn en goed geholpen

Goed en deskundig geholpen met het uitzoeken van een pak. Fijne zaak!

Mooie kwaliteit zo als we dat gewend zijn.

De huidige witte T-shirts voldoen niet aan kwaliteit zoals je die van Jac Hensen verwacht. Voorheen waren de shirts van stevigere kwaliteit, ook witter. Ze worden nu per 2 stuks aangeboden, en goedkoper, maar duidelijk ingeboet aan kwaliteit.

Top geholpen!

Mijn maat was er niet maar in Driebergen wel. Besteld en de volgende dag was hij in Zutphen. Passen en de mouwen waren te lang, mij werd uitgelegd dat dat tot een snellere slijtage aan de mouwen zou kunnen leiden. Dus gelijk afgespeld en geregeld. Prima dus.

Meedenkend personeel

Personeel meedenkend en met zeer goede ervaring maar niet opdringerig.

Fantastische shirts en service

Ik heb deze shirts al meerdere malen besteld omdat ze perfect passen en lekker lang zijn

Prima advies en fijn geholpen !

Aankoop volledige outfit smoking goed gelukt!

Vriendelijke goed advies en een goede verkoper !

Leuke verkoper en wist wel waar hij het over had .

langestraat 114

3811 AK Amersfoort