Super goed geholpen aan een perfecte outfit!
Ik, een sportieve jongen die het liefst in spijkerbroek of een trainingsbroek loopt met een heerlijke hoodie als standaard outfit kwam voor het eerst in de winkel van JAC Hensen voor mijn eerste gala kleding. Niet wetend dat ik de winkel zou verlaten met een gala pak op maat. Ik werd heel goed geholpen, er werd goed met me mee gedacht. En het belangrijkste vond ik nog dat ze me niet iets aan probeerde te smeren, maar met de juiste oplossingen kwam. Zo heb ik de winkel verlaten met een mooie pantalon met een wit stoer en net overhemd, met bijpassende stropdas en mooie riem. Ook heb ik gekozen voor bijpassende bretels, ik weet niet of ik de bretels nog weer ga dragen maar met zo’n bijzonder feest wil ik er graag mooi stoer en netjes bij lopen en dat mag dan ook best een tikkeltje anders zijn dan anders. Ik weet zeker dat ik de pantalon met overhemd vaker ga dragen of met stoere sneakers of nette schoenen er onder. Dat ik met volle tevredenheid de winkel uit ben gegaan heb ik te danken aan de verkoopmedewerker. Deze man vond het belangrijker dat ik iets kocht wat ik vaker aan ging doen dan, dat hij aan mij wat wou verkopen wat een stuk duurder was. Nu zijn we allebei blij. JAC Hensen heeft er een leuke klant bij, als ik weer iets speciaals nodig ben kom ik zeker terug. En ik kan met super mooie kleding straks naar mijn allereerste gala. Ik kijk er enorm naar uit.
Dus al met al raad ik iedereen deze winkel van harte aan!