Alles klopt

Alles is goed geregeld vanaf stap 1 t/m de laatste stap

Heel vriendelijk geholpen door de verkoopster

De verkoopster was erg vriendelijk. We werden goed geholpen en hebben leuke kleding gekocht. Als we in de buurt zijn gaan we er zeker weer shoppen.

Uitgebreide collectie en persoonlijk contact

Kundige, niet opdringerige verkoper die slim meedenkt en ruimte geeft. Uitgebreide collectie

Fijne website, goede producten

Fijne website, goede producten

Fijne zaak

Prettige omgeving en niet opdringerig. Goed geslaagd

Aardig en competent

Goede vriendelijke service en kledingadvies

In een rustige ontspannen sfeer diverse combinaties voorgesteld, aangereikt en kunnen passen. Verkregen advies hierbij wordt zeer gewaardeerd. Ging tevreden en met een tas vol kleding naar huis.

Klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Zeer fijn, ik wordt goed geholpen en er werd meegedacht en actief mee gekeken. Ik ben dan ook geslaagd met mijn kleding aankoop en zal hier zeker vaker terugkomen. Je kunt hier niet al te ver vandaan parkeren op een parkeerterrein.

Mooie eigenzinnige kleding in 3 verdiepingen gevangen!

Mooie en verrassende kleding keuze in een leuk ingerichte winkel. Ik was aangenaam verrast en blij met mn aankopen.

Prettige winkel overzichtelijk ingericht

Tijd om rond te kijken en daarna vriendelijk tegemoet getreden en gezellig geholpen door de medewerkerster en advies kom graag terug

Heel prettige zaak

Leuke bediening en goede kledingg

Teleurstellen kleine keus .

Ik had een ruime keus verwacht aan corduroy broeken in mijn normale maat. Mar er bleek er slechts 1 te zijn. Voortaan toch maar weer naar Piet Zoomers.

Zoals altijd goed snel en duidelijk

Snel netjes altijd goed

Zeer leuke en goede verkoopsters met verstand van zaken en een zeer goed advies

Heerlijk in een fysieke winkel met een goed helpende hand.

Bij binnenkomst alles in beeld, even kijken, voelen je zelfs ruiken. En dan de vraag “ kan ik u op weg helpen?” En ik hoef niet te spitten in een stapel broeken. Echt winkelen i.p.v scrollen!

Service en prachtige kleding

Prima geholpen

Goed personeel

Klantvriendelijke en je wordt goed geholpen .

Goede ervaring

Ik kom zeg 2 x per jaar de winkel bezoeken. Ivm de grotere maten. En meestal kan ik goed slagen voor wat ik op dat moment nodig heb. Het personeel is top !

Top. Super goed geholpen.

Geholpen door Klazien, Uitgelegd wat we wilden. Pakte alles wat we wilden. Alles was gelijk goed. Juiste maat, kleur enz. Super aardig. Helemaal top.

Super vriendelijk ontvangst

Was kort geleden even in de winkel om een broek te ruilen en werd super vriendelijk ontvangen. Niet alleen de klantvriendelijkheid maar ook de service is goed te voelen en men doet er alles aan om je met dat extra fijne gevoel te geven.

Prettig en professioneel geholpen

Ik ben heel netjes te woord gestaan en zeer vriendelijk en met kennis van zaken zeer goed geholpen.

Gewoonweg een hele goede ervaring.

Bij Jac Hensen wordt de klant nog op een goede, professionele en vriendelijke manier aangesproken en geholpen. Chapeau!

Uitstekende ervaring

prachtige kleding voor goeie prijs

Goede broek, snel bezorgd

Ik moest even wachten tot mijn maat er was, maar daarna was de broek er in twee dagen. En hij past goed.

Mooie spullen, goede hulp

Ook al ben ik wat langer dan gemiddeld, hier slaag ik altijd

langestraat 114

3811 AK Amersfoort