geslaagd

zeer prettig geholpen

Heel goed geholpen

Uitstekend geholpen

Ben uitstekend geholpen bij het uitzoeken en passen van een kostuum. Medewerker was ervaren, vriendelijk en behulpzaam.

Prima gevoel bij aankopen

Verkoopster Eveline heeft mij uitstekend advies gegeven . Ze heeft sommige kleding aangedragen die ik anders nooit gekocht zou hebben en mij fantastisch staat.

We werden netjes geholpen en de medewerker heeft voor ons een shirt besteld omdat deze niet in de goede maat in de winkel was. Deze word thuis bezorgt.

Ik heb nog geen ervaring!

Een online bestelling gedaan maar nog niets ontvangen...

Gewoon goed.

Goed geholpen niks op aan te merken.

prima webshop, communicatie en kwaliteit

webshop is duidelijk met een heel ruim aanbod, uitstekende kwaliteit van het aanbod, duidelijke communicatie en soepel proces van bestellen en aflevering

Goed advies en top service!

Mooie collectie en super begeleiding

Gisteren voor het eerst in de winkel geweest en ik was direct onder de indruk van de ruime collectie en het vriendelijke, professionele personeel. Binnen 10 minuten had ik mijn eerste set al compleet. Natuurlijk daarna meteen nog even verder geshopt!

Vakkennis, persoonlijke benadering !

Ales is goed

Goed geholpen door een zeer vriendelijke medewerker met veel ervaring.

De medewerker nam de ruim de tijd voor mijn man. Luisterde goed naar wat hij wilde en gaf goede adviezen. Was niet iemand die alles probeerde te verkopen. Alleen dargene waar wij om vroegen.

Goede aansluiting bij mijn wensenpatroon.

De verkoper, duidelijk van een veel jongere generatie dan ik :), was zeer goed in staat aan te voelen waar mijn wensen lagen. Goede duidelijke adviezen. Zoals altijd trouwens!

perfect

vriendelijk ontvangst, mooie kwaliteit en perfecte informatie.

Fijn en eerlijk personeel

Ik word altijd erg goed geholpen, ook krijg ik heel goed advies. Voor mij geen andere winkel dan Zeist.

Verkoopster begrijpt wat je wil en geeft heel goed advies de kleding van j hensen past prima en ook de prijs van de kleding is goed

Vriendelijk ontvangen, professioneel geholpen in een fijne en gezellige ambiance

Voor de bruiloft van mijn zoon gingen we op zoek naar een trouwpak voor hem en een kostuum voor mij. We hadden hij 2 winkels een afspraak gemaakt maar zijn uiteindelijk bij Jac Hensen in Almelo geslaagd. We zijn geholpen door Monique, zij heeft ECHT het verschil gemaakt. Ze heeft een zeer professionele aanpak, begint bij de basis en bouwt het van daar uit verder op. Geeft duidelijk haar mening en advies en laat tegelijkertijd de beslissing bij de klant. We hebben natuurlijk maar beperkt vergelijkingsmateriaal, maar we hebben het gevoel dat Jac Hensen een hele goede prijs-kwaliteit verhouding biedt. Hele ruime keuze en combinatie mogelijkheden in een gezellig aangeklede winkel.

Echt Maatwerk

Gisteren mijn maatpak voor het eerst gepast, zit als gegoten, echt heel mooi

Hulp ging redelijk

In vergelijking bij vorige keren zijn we nu wat onervaren geholpen

Fantastisch geholpen

Heel veel feeling van mode en kleuren combinaties. Vriendelijke bediening met humor en kennis

Professioneel en vriendelijk geholpen

Ook veel keus in lengtematen.

ik ben goed geholpen

Fijne hulp bij zoeken naar een pak

Genoeg keuze en goede hulp bij het zoeken Naar een pak

Fijne medewerkers en altijd geslaagd

Ik wordt meestal door dezelfde medewerker geholpen. Vertrouwd, weet wat hij aanbeveeld.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort