Prettig en vlot geholpen

het is altijd fijn om kleren bij Jac Henzen te kopen, de service is goed en vlot . We hadden iets besteld en dat was er ook snel.

Super, Top

Mijn hulp en advies door Bianca was grote klasse waar ik veel aan had

Geweldig goed geholpen!

We werden na binnenkomst doorverwezen naar de goede etage voor wat ik zocht. Daar opgevangen door een medewerker die geweldig goed hielp met het zoeken naar wat ik zocht en op een bescheiden wijze, maar wel kundig, adviseerde en meedacht.

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen en geadviseerd door de verkoopster. Ook een lekker bakkie koffie gekregen. Weer blij naar huis met ook nog veel korting. Kan deze winkel iedereen aanbevelen. Ik moet er een uur voor rijden maar dat heb ik er graag voor over.

Geweldige service en hulp

Tijdens het uitzoeken van een nieuw pak, zijn wij erg goed en vriendelijke geholpen door het team van de locatie Veenendaal.

Teleurstellend

Op zoek naar een pak voor een bruiloft was de voorraad in mijn maat en kleur niet groot. Na enkele kleuren gepast te hebben viel de keuze op een pak met de juiste kleur. De maat was een probleem want alleen het colbert zat goed, de broek was veel te wijd, en veel te lang en het gilet te krap. De verkoper vertelde dat de broek in lengte aan te passen was en met bretels zou de te wijde broek niet afzakken en met het colbert erover zag je niet dat deze te wijd was. Het gilet was nu niet op te lossen maar na de bruiloft zou deze wijder gemaakt kunnen worden. Ik kan op woensdag, de bruiloft is op vrijdag, de broek ophalen. In de winkel aangekomen de teleurstelling, de broek was verkeerd afgespeld en dus te kort gemaakt. Natuurlijk was het kort dag, en natuurlijk hebben mijn vrouw en ik ingestemd met een krap gilet en te wijde en te lange broek. Het verschil tussen online aankopen doen en in een winkel komen is het vakkundige advies wat je zou en moet kunnen verwachten. Dat wij ons hebben laten overtuigen om een krap gilet ( wat niet op huwelijk gedragen kon worden) en een te wijde broek die alleen met bretels te dragen was en met het jasje aan omdat het toch enigszins een “clowns broek”in omvang is kwam door tijdsgebrek en een overtuigende verkoper. Nu een dag later zonder pak, ik heb het geheel teruggebracht, had ik eigenlijk op de dag van de aankoop een “ nee, sorry meneer we hebben nu niets in uw maat” moeten kunnen verwachten van een verkoopadviseur. In plaats van deze gemiste kans. Ik heb nu één dag om een pak te vinden voor de bruiloft van morgen, een dag vrij moeten nemen om te zoeken. Teleurgesteld omdat wij niet een goed advies hebben gekregen, teleurgesteld omdat de broek onvakkundig is afgespeld.

Prima behandeling

Veel aandacht en goede adviezen en een prima service en een goede koop ben zeer tevreden

Top, uitstekende service, prijs en kwaliteit

Mooi bedrijf met mooie kwaliteits producten voor een goede prijs

Heel goed geholpen

Ruime keus voor heren. Overzichtelijke assortiment en behulpzaam personeel.

Geweldige ervaring

Wat een fijne winkel in Apeldoorn. Ik werd keurig geholpen alle tijd werd er voor ons genomen. Niets was te veel voor de medewerker. Zelf als ik nog kleding wou kon ik bellen en zorgde hij dat het klaar lag voor ons. Echt super. Dit is een winkel waar je nog als klant word behandeld.

Super geholpen door 2 mannen met kennis van zaken.

Tim en Victor hebben ons uitstekend geholpen. Erg gezellige en gastvrije mannen, met een goeie kennis van zaken. Ik kan het iedereen aanraden om zich te laten helpen in deze winkel!

Topervaring

Super geholpen door Tim en Viktor. Erg vriendelijk, deskundig en met veel kennis van zaken. Dankzij hun advies een perfect passend pak gevonden!

geweldige verkopers om te slage n bij aankoop kleding.

gewldige zaak met goed verkopers.echt een aanrader.

Fijne winkel en goed en prettig geholpen

Gisteren mijn bestelling ga en was precies wat ik wilde hebben

Een fijne, gastvrije en deskundige ervaring.

Een fijne, gastvrije en deskundige ervaring toen ik van de week mijn zomerjas kocht. Een kopje koffie bij binnenkomst, de tijd krijgen om zelf eerst even te kijken en daarna het juiste advies. Ik wordt altijd goed en netjes geholpen door het personeel.

Heel fijn geholpen.

Altijd goed geholpen, zo goed dat ik mijn zoon ook naar jullie heb gestuurd omdat hij een kostuum nodig had. Ook hij was weer een tevreden klant.

Goed geholpen

Helaas waren het overhemd en het poloshirt in de winkel niet in de juiste maat aanwezig. De medewerker heeft ze voor mij online besteld en de producten worden naar ons huisadres gestuurd.

Wederom professioneel!

Casper, deze man.... 10 jaar geleden heeft hij mij al eens in een trouwpak gestopt. Sindsdien altijd een vertrouwd gezicht. Nu weer een mooie combinatie weten te regelen voor mij. Zeer tevreden en altijd vriendelijke collega's die mij helpen. Maar deze man steekt er toch bovenuit. Als t niet mooi is zegt hij ook!

Mooie collectie voor jong en oud, goede service

Wij zijn heel fijn geholpen door Hessel de V. Voor mijn zoon een kostuum gekocht, waarvan de broek moest worden ingenomen. Omdat wij van wat verder weg komen, werd de broek nagestuurd, 4 Dagen later al binnen! Bedankt voor het meedenken! Top service!

Fijn geholpen.

Fijne ervaring en snel geholpen. Een verkoper die gelijk het juiste uit de vakken pakt heeft kennis en gevoel voor het vak. Niets is zo irritant als een verkoper overal moet zoeken en er een puinhoop van maakt.

Super goed geholpen

Fijn geholpen

Prima service, uitstekende kwaliteit kleding

De verkoper heeft mij aandachtig en vakkundig begeleid, zodat ik ook nu achteraf tevreden ben met mijn aankopen

Mensen met vakkennis je krijgt wat je ma wenst

Ik werd zeer goed geholpen Klant vriendelijke behandeld en mijn wensen waar ik om vroeg werd tot in de puntjes uitgevoerd echt een aan rader

Mooie kleding, netjes geholpen

Heerlijke kleding

Mooi assortiment met een mooie kwaliteit.

Mooi assortiment en een mooie kwaliteit!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort