Leuk personeel
Heel goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Coby
Laden reviews...
1.679 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 22.507 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Beoordelingen tonen vaak vriendelijk personeel en deskundig advies. Klanten waarderen de ruime keuze en de prettige winkelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding en klantgerichte aanpak komen regelmatig terug in de feedback.
Heel goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Coby
Amersfoort
Wij zijn wederom goed geholpen in de winkel in ede
Frank van den Broek
Kootwijkerbroek
Er werd door de verkoper direct het juiste overhemd met de juiste maat gevonden en dus snel en goed geslaagd.
Sjaak
Veenendaal
Werd geholpen door een gezellige wat oudere Dame. Keurig advies gekregen.
Henk Kempes
NUNSPEET
Mooie stijlvolle kleding die heerlijk zit, ik loop er iedere keer weer mee naar buiten. Naar andere kledingwinkels ga ik nooit meer.
Frits
Zie hierboven
Jan
Rijssen
Ruim voldoende keuze. Verschillende filialen maakt dat, als het niet op voorraad in de winkel aanwezig is, het personeel zorgt dat er vanuit centraal de juiste maat, wens, direct naar je huis wordt gestuurd zonder verzendkosten. Ruilen is nooit probleem
Truus
Almelo
Vreselijke hekel aan passen en meten, maar bij Jac. Hensen gaat het bijna vanzelf. Wat ook erg prettig is, dat adviezen eerlijk zijn. Als iets niet 'staat' wordt er gewoon wat meewarig gekeken en dan weet je genoeg !!
Phons
Jongerius
Wij komen er al een aantal jaren dus ook de verhuizingen mee gemaakt in Almelo zit nu ook op een toplocatie.
Gerrit
Prima, fijn personeel
Rene
Apeldoorn
De site is goed benaderbaar, overzichtelijk, goed gebruik van filters waardoor het duidelijk hoe het werkt. Goede foto's en mogelijkheden voor allerlei mensen groot en klein.
Chris
Bergambacht
Goed en snel geholpen.
tony
almelo
In Zutphen ook een mooie winkel , niet veel lange maten maar dat wisten we niet . Wel zeer goed geholpen door Rick die toch pas 3 weken in dienst is maar goed op de hoogte is . Een kleding stuk mee kunnen nemen andere 3 stuks worden thuis geleverd . Misschien de volgende keer weer naar Amersfoort maar dat ligt zeer zekers niet aan Rick , Gr. Henri Walravens .
Henri
Duiven
Mijn ervaring is dat ik een goed advies heb gehad en zeer vriendelijk
Eef
Almelo
Zondag 27-09-2026 in Dordrecht geweest , werdt daar geholpen door Jongedame met verstand van zaken.
Sjaak
Spijkenisse
Voor iemand die lang en smal is slagen wij altijd bij Jac Hensen. Prima pasvorm en goede kwaliteit kleding. Blij mee.
Marike
Nijkerk
Service in de winkel was top en erg blij met de goede kwaliteit kleding.
Lennart
Dordrecht
Veel keuze en goede service en kwaliteit
John
Kerkrade
Voor een bruiloft had ik een pak nodig. De verkoper heeft heel goed geholpen en geadviseerd zonder het gevoel te geven om direct te moeten kopen. Goede combinaties gemaakt om een keuze te maken. Top!
Paul Verhage
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel Ook belangstellend naar de klant toe
Will
Dongen
Prettig winkelen goede kwaliteit en dat alles tegen een goede prijs kon
Albert Hummel
Enschede
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe broek en vest ben ik vriendelijk en uitstekend geholpen. Het uitzoeken van de juiste maat ging goed en ben na het passen van diverse modellen uitstekend geslaagd. Vanwege ziekte kon m’n vrouw niet mee, en die was ook heel tevreden! Top toch.
Andre
Ede
Prettig en niet te dwingend maar wel meedenkend
Harry
Apeldoorn
Erg leuk geholpen door een mevrouw, verstand van zaken en zeker niet opdringerig Door haar spontaniteit echt wel meer gekocht dan de bedoeling was , maar zeker meer dan waard . Was onze eerste ervaring met deze winkel , komen hier zeker terug. Moeten er 70 kilometer voor rijden , maar dan heb je ook wat Een aanrader
Jurgen Jacobsen
Purmerend
Perfect, er wordt meegedacht.
Peter
Elst