Toppers Amersfoort

Zeer goed geholpen, vriendelijk, en wist waar ze het over heeft, niet opdringerig, we hebben een goede winkel ontdekt.

Top geholpen

Top geholpen

Zeer aardige mensen en met zeer goede kennis en expertise van de stof en weten ons goed te adviseren

zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen bij mij zoektocht naar een passend shirt

Mooie winkel met goede collectie en prettig geholpen.

Mooie winkel met goede collectie en prettig geholpen.

Uitgebreid assortiment en fijne en deskundige service.

Mooie winkel, uitgebreid assortiment. We zijn heel fijn en deskundig geholpen door verkoopster Lonneke G. (stond op kassabon) We zijn in het verleden hier vaker bij Jac. Hensen geweest en hopen zeker snel weer te komen.

Perfect geholpen

Werd gelijk vakkundig geholpen en kleding zat perfect ,kreeg zelfs een heerlijke cappuccino aangeboden. Top service

Redelijk betaalbaar en kwaliteit

Goede bediening, vriendelijk en behulpzaam

Geweldige winkel. Goede service

Je wordt altijd heel goed geholpen. Klantvriendelijk

Slaag daar altijd

Voor mij is daar altijd iets te vinden. Behulpzaam en vriendelihk personeel.

zeer fijn geholpen

Wij waren op zoek naar een nieuw colbert. Met veel geduld is er van alles geprobeerd en uiteindelijk zijn wij erg goed geslaagd

Goede en duidelijke website en uitstekende kwaliteit.

Al een paar keer t-shirt via de website gekocht. Zijn van goede kwaliteit en wordt vlug en goed geleverd

Geweldige service!

Ik kwam voor de maatpakken actie. Geweldig geholpen door Karin en haar collega met tips, aanmeten en de keuze tussen alle opties. Ik kom hier zeker nog eens terug voor andere garderobe upgrades!

bedrijf wat staat voor service en kwaliteit

Vandaag besteld , overmorgen in huis met kleding van kwaliteit.

Heel erg goed geholpen

Goede geholpen

Vriendelijk personeel en goed geholpen ondanks dat het druk was in de winkel. Even tussendoor advies of iets opzoeken. Helemaal top.

Goed advies en prettige verkoper

Heel goede ervaring en ontvangst

Hele fijne winkel

Je wordt er heel fijn geholpen. Voor herhaling vatbaar. Tot snel...

Fijne zaak met goed personeel

Relaxed shoppen gecombineerd met een uitgebreid assortiment

Zeer goed geholpen

Snel en goed geholpen zeer kundig advies

Geweldig geholpen

Mooie stropdas gekocht, gelijk een dubbele strik erin gelegd. Topverkoper.

Heel fijn geholpen

Mooie winkel

Volop keuze, deskundig en prettig personeel

JAC Hensen heeft een zeer ruime en fraaie zakelijke collectie, naast een mooi aanbod aan casual kleding. De prijsrange is breed. Ook in de minder reguliere maten is er volop keuze. De winkel oogt prettig, het personeel is deskundig en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn. Er is een webshop natuurlijk, maar een bezoek aan de winkel is ook een plezierige ervaring.

Klantvriendelijk

Personeel is vriendelijk en kundig. Denkt goed mee en niet opdringerig.

Zeer vlot geholpen

Zeer ruime keuze en door zeer vriendelijk personeel geholpen

langestraat 114

3811 AK Amersfoort