Laden reviews...
1.332 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen tonen vaak vriendelijk personeel en deskundig advies. Klanten waarderen de ruime keuze en de prettige winkelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding en klantgerichte aanpak komen regelmatig terug in de feedback.
Mijn ervaring bij pia is geweldig mijn ervaring bij het bellen is een ellende zowel amersfoort winkel en de webshop niet bereikbaar de mail van de webshop krijg je oas na 2-3 keer mailen antwoord soms duurt het weken ik kom alleen maar na de winkel als ik weet dat pia werkt in amersfoort manager ronald is ook een fijne man
6 July 2026
Michael
Willems
Wederom goed geholpen bij Jac Hensen, in het bijzonder door Casper. Service zoals gewend, op en top
Mick
Wageningen
Een winkel waar ik graag (met regelmaat) naar toe ga. Het personeel heeft naast kennis voor de kleding ook oog voor de klant! Een aanrader.
Erwin
Apeldoorn
Voor mij ideaal ze hebben Nils polo’s die extra lang zijn. En we werden gastvrij en gezellig geholpen.
Marcel
Harskamp
Fijne collectie en altijd altijd prima service.
Ralph
Enschede
Goede persoonlijke hulp en uitleg.
Harry
Lichtenvoorde
We hebben een trouwpak voor mijn zoon en een pak voor mijzelf en mijn andere zoon gekocht en de ervaring was geweldig. Zeer prettige ervaring van het gehele personeel maar in het bijzonder Sietze. Vakmanschap, relaxed worden geholpen en humor maakte het voor ons superfijn.
Michaël
Zwolle
Zeer professioneel geholpen in Zeist. Helpend zodra nodig en zeker niet te opdringerig!
Ag K
Leusden
Mijn bestelling duurde zo lang tot de levering dat ik deze maar heb afbesteld. Wel een leuke collectie.
Ton1952
Amersfoort
In de winkel in almelo heel erg goed geholpen
Simon
Volendam
Prachtige kledij , hip en modern , mooie zaak en zeer attent
Hans
Lede
Fijne winkel waar je correct geholpen wordt.
Willem
Odijk
Zo goed geholpen in Almelo. Persoonlijk advies en een goede bak koffie hebben ervoor gezorgd dat ik er top bij sta op onze trouwerij. Bedankt
Berge
Apeldoorn en Almelo
In Filiaal Enschede kennen ze de klant en weten precies wat we zoeken als we binnen zijn. Onder het genot van een kopje koffie goed advies en meedenken met mogelijkheden in een woord Top!!
Charles
Enschede
Op zoek naar een zomerbroek. Gezien de maat soms wat lastig JH heeft de oplossing in huis aangevuld met prima service.
Jaap
Utrecht
Goed advies gekregen. Jac Hensen heeft een adequaat assortiment.
Jan Lammers
NIJVERDAL
Altijd mooie keus in kleding
Hans
Pors
We kwamen met onze oudste zoon voor zijn trouwpak. We waren wat te vroeg maar dat was geen probleem. Zoon had een idee voor de kleur en met de geweldige begeleiding van de verkoper heeft hij een heel mooi compleet pak uitgezocht.
A
Elst UT
Het winkelpersoneel heeft naar aanleiding van onze vraag ons perfect geadviseerd en alles gedaan om tot een juiste keuze en aankoop over te gaan.
Beveelt niet aan
Jan Theodoor Drenth
ZWIJNDRECHT
Alle tijd en ruimte werd er genomen om te helpen indien gewenst. Men denkt met je mee en luistert goed naar de wens van de klant, maar geeft ook eerlijk advies. Ruime collectie dus je slaagt altijd wel.
Ronald
Veenendaal
Altijd goede hulp bij de vestiging Apeldoorn. Kundige medewerkers met een glimlach!
Remco
van Straten
Als bij Jac Hensen in zutphen naar binnen ga weet ik zeker dat ik hier slaag. Zeer mooie collectie en super gemotiveerde mensen die mij helpen.
A.J.L Van der Kuip
Harfsen
Vakkundig en goed geholpen met uitzoeken van mijn trouwpak en toebehoren. Slaag altijd goed in Zutphen bij JH. Zowel voor vrije tijds kleding alsook voor pakken (werk) en nu zelfs voor mijn trouwpak.
Coen
Lochem
Kleding voor bruiloft gekocht. De medewerker heeft geholpen bij het uitzoeken van allerlei combinaties. Uiteindelijk voor mij de beste keuze gemaakt. Ik kom regelmatig in deze winkel.
Aswin
Koebrugge
Personeel duidelijk en goed aan behoefte bepaling doen Alleen een bedrijfsleider vaak gelijktijdig met drie klanten bezig Maar een perfecte berijfsleider Sietze.
3 July 2026
cor Kok