Geweldig geholpen in de winkel met een outfit voor een bruiloft

In informele sfeer werd ik bijzonder fijn geholpen door de medewerker. Zelf had ik niet zo'n duidelijk omschreven idee wat ik wilde dragen maar gaandeweg werd dit duidelijk in samenwerking en samenspraak met de medewerker. Goede suggesties en smaakvolle combinaties maakten dat ik als gelukkige klant de winkel heb. verlaten. Dank daarvoor.

Reactie van het bedrijf

Beste Gerrit, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Leuk om te lezen dat u door samen goed het gesprek aan te gaan leuke misschien niet voor u voor de hand liggende keuzes heeft gepast en gekocht. Fijn dat u zo enthousiast de winkel heeft verlaten. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Uitstekend geholpen

Door een wasfoutje van ons zelf waren mijn twee pas aangeschafte truien gekrompen, in de winkel waren ze niet meer in voorraad,echter de verkoper kon ze nog bestellen en worden over een paar dagen thuisbezorgd. Hartelijk dank voor deze service!! Bert Muileman

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Fijn dat we u toch nog aan nieuw trui hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Topservice

Had broek via winkel in Dordrecht besteld, maar ondanks dat ik zelfde broek al had was hij toch kleiner. Toen maar naar het gezellige Amersfoort gereden, keurig geholpen, maatje groter, nog lekker bakkie koffie aangeboden gekregen. Hier weten ze nog hoe het hoort. Mooie winkel ook.

Reactie van het bedrijf

Beste John, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Wat fijn om te zien dat we u toch hebben kunnen helpen met dezelfde broek alleen dan een maatje grote. De koffie staat altijd klaar voor u. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Er wordt goed meegedacht over de kledingkeuze.

Reactie van het bedrijf

Beste A.J, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Goede prijs-kwaliteitverhouding, deskundige service.

Fijne winkel. Kom vaker bij JAC. Vriendelijke personeel, neemt de tijd en geeft goed advies.

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Goede service met de juiste aandacht

Ik ben hier goed geholpen op afspraak, er werd ruim de tijd genomen en goed geluisterd en meegedacht. De verkoper kwam met goede ideeën en kleding aan waar je zelf niet meteen aan denkt. Uiteindelijk op mijn onderbroek na alles in 1 keer kunnen kopen dus ben meteen klaar en volledig tevreden.

Klasse!

Na een lange wandeling door het koude winterse weer aangekomen bij Jac Hensen. Bij binnenkomst proefde je gelijk de ontspannen sfeer die daar toch al meestal heerst. Ik kwam voor een colbert en ging daarom naar boven. Daar aangekomen werd ik gelijk opgevangen door een enthousiast verkoper, die me eerst een kop koffie aanbood, waar ik dankbaar gebruik van maakte. Daarna vakkundige aanbevelingen over het colbert en welke ik het best nemen kon i.v.m. de gelegenheid waarvoor het bedoeld was. Daarna afrekenen bij de kassa boven, waar je ook weer met open armen ontvangen werd. Kortom: het is prettig kopen bij Jac en zijn medewerkers.

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Wat goed om te lezen dat we u warm welkom hebben kunnen heten na een koude winterse wandeling. Ook fijn dat u na enkele aanbevelingen samen met de verkoper tot een goede keuze hebt kunnen komen. We zien u dan ook graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Heel goede winkel vooral personeel

Goede inzicht wat de klant wil. De aan koop, beslecht met een kop koffie Bedankt

Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een pak

De allervriendelijkste medewerker heeft mij uitstekend en direct bij binnenkomst geholpen met het uitzoeken van een pak dat ik voor meerdere situaties kan gebruiken. Zowel zakelijke meetings als ook bruiloften en andere (speciale) gelegenheden. Qua prijs ook netjes binnen het budget gebleven. Ook heeft het pak een goede kwaliteit, zowel qua ‘look’ (pasvorm) als ‘feel’ (fijne stof). Het moet in de praktijk natuurlijk nog blijken of de kwaliteit ook voor de lange duur goed is, maar niets geeft mij de indruk dat dit gaat tegenvallen. Al met al dus zeer tevreden met het pak en zal voor een volgende aankoop zeker even bij Jac Hensen (Veenendaal) binnenlopen! Zegt het voort!

Reactie van het bedrijf

Beste Colin, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Wat een mooie ervaring om te lezen. En pak voor meerdere gelegenheden is altijd fijn om in de kast te hebben. Goed om te zien dat we samen met u tot een mooi pak hebben kunnen komen waar u ook zo enthousiast over bent. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Fijne bediening; goed advies

Samen met mijn zoons kleding gekocht. Alle drie prima geslaagd, mede dankzij prima advies van zeer vriendelijke personeel.

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Leuk om te zien dat u allemaal geslaagd bent in het vinden van een leuke outfit. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Veel keus en klantvriendelijk

Een winkel met vee keuze qua producten. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Personeel is klantvriendelijk en dringt zich niet op. Kortom; een winkel waar je graag binnenloopt.

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Heel fijn om te horen dat we voor u zo een ruime keuze uit artikelen hebben en dat u altijd wel wat kunt vinden. Graag zien we u dan ook weer terug en er staat altijd een kopje koffie voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Heel prima!

Goede ervaringen.

Slagingskans is hoog met fijne hulp

Kan met behulp van personeel (bijna) altijd slagen.

Reactie van het bedrijf

Beste Julia, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. We staan ook graag klaar voor advies aan onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Super geholpen

Ben er voor mijn man super geholpen metde kleding voor de bruiloft van onze zoon

Reactie van het bedrijf

Beste Pieter, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Geniet van uw mooie set kleding op deze mooie dag. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Personeel wat erg vakkundig te werk gaat en verstand van zaken heeft.

Ben zeer tevreden over het winkelbezoek. Was samen met m’n vader en we werden super geholpen. We kregen nog een lekkere kop koffie en liepen zeer tevreden de winkel uit. Komen zeker weer terug.

Reactie van het bedrijf

Beste Jacco, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Mooi om te zien dat u samen fijn heeft kunnen winkelen bij ons onder het genot van een kopje koffie. Graag zien we u nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

One-stop-shopping voor lange mannen

Ik koop al jaren al mijn kleding bij Jac Hensen. Mijn zoon is inmiddels ook langer dan 2 meter en ook die koopt zijn kleding daar. Het assortiment is dus 1) zakelijk als casual 2) voor elke leeftijd 3) goede kwaliteit voor een goede prijs Wij zijn super tevreden. Voor ons geen 10 winkels af, maar gewoon even naar Jac Hensen

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Goed om te horen dat u samen met uw zoon al jaren bij ons langs komt. Ook fijn dat hij met zijn lengte een vaste winkel heeft waar hij zeker weet dat ze ook lengte maten hebben. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Compleet verrast

Altijd gemeend dat JAC Hensen synoniem voor oubollig was. Maart 2023 blijkt dit juist het tegenovergestelde. Mode van goede kwaliteit, mooie designs en professioneel personeel (Enschede) met oprecht ‘oog en oor’ voor de klant!

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Fijn dat u zo goed verrast wordt door onze collectie en dat u toch leuke dingen tegen komt in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Gezellig en klantvriendelijk.

Goed advies.

Reactie van het bedrijf

Beste R, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

snel besteld en bezorgd.

Ik bestel regelmatig kleding bij jac Hensen. Prima ervaringen mee.

Reactie van het bedrijf

Beste Sander, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Perfect meedenkende vriendellijke verkoopster

Hier heb ik het gevoel ,dat er voor je meegedacht wordt ,en een een vriendelijkheid en geduld voor passen en adviseren ,wat precies bij onze gedacht pas

Reactie van het bedrijf

Beste Tom, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. We vinden het ook fijn om u rustig te laten passen en waar nodig advies te geven als u dit nodig heeft. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Uitstekende service

Voorheen altijd naar een andere herenmodezaak in Almelo geweest, maar sinds een aantal jaar toch de switch naar Jac Hensen gemaakt. Bij binnenkomst word je vaak direct geholpen en wordt er goed naar de klant geluisterd wat de wensen zijn. Onder het genot van een kop koffie erg snel geslaagd. Naast het fijne winkelen heeft Jac Hensen ook een website waarop de voorraad van items bij verschillende fillialen te zien zijn; een mooie bijkomende service naar mijn mening. Echter, is een verbeterpuntje het aanvullen van deze voorraad.

Reactie van het bedrijf

Beste S, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Mooi om te lezen dat u overgestapt bent naar ons en dat het ook bevalt om bij ons te komen. We doen ons uiterste best om onze voorraad zo goed mogelijk up-to-date te houden/ Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Prima winkel met mooie kleding

Heel goed en prettig geholpen bij het uitkiezen van een pak. Allemaal heel vrijblijvend en er werd meegedacht en gezocht naar oplossing voor alternatieven. Zeer tevreden.

Reactie van het bedrijf

Beste Richard, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. We staan ook graag klaar voor onze klant om advies te geven en te helpen met het uitzoeken van een mooi pak. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Fijne zaak

Leuke mensen.

Reactie van het bedrijf

Beste Leen, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online

Netjes en professioneel geholpen, dat geeft vertrouwen.

Kleding kopen is voor mij niet de grootste hobby. Ik raak in een grote winkel met kleding al heel snel de weg kwijt. De medewerker had direct aandacht voor mij en haalde precies de juiste kleding op, en ook nog is gelijk de juiste maat. Hierdoor krijg je in ieder geval een groot stuk vertrouwen. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen en ging daarna met een goed gevoel de winkel uit.

Ruim assortiment voor de grote maten man en uitstekende adviezen.

Kleding die lang mooi blijft. Uitstekende adviezen en absoluut niet opdringerig!!!

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback. We staan ook graag klaar voor onze klant om advies te geven en een lekker kopje koffie aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team Jac Hensen Online