Diverse kostuums hier gekocht, onlangs mijn trouwpak; ik kom zeker terug.

Vriendelijke, kundige mensen. Ik heb geen standaard-lijf, maar een maatpak staat bij mij prima. Net zolang als nodig is blijft men vriendelijk en behulpzaam; niet bang om tegen de mening van de klant in te gaan als dat nodig is: beter iets goeds verkopen dan iets wat niet goed zit of goed staat. Kwaliteit voorop!

Prima advies

Zeer vriendelijk geholpen door medewerker. Had goede ideeën die precies bij mij pasten. Top advies waar ik graag gebruik van heb gemaakt!

Uitstekend geslaagd bij aankoop van een kostuum

Er wordt goed meegedacht bij de keuze van een kostuum. Ook het aanpassen verloopt goed. Later nog een overhemd geruild omdat de kleur beter kon, gaat men soepel mee om. Een aanrader!

Al vele jaren onze favoriete herenkleding zaakvriendelijke bediening vooral van de enige dame altijd

Altijd een vriendelijk ontvangst en een kopje koffie,en we gaan altijd met een aankoop naar huis

Fijn en vlot geholpen.

We kwamen binnen, werden direct geholpen. Maat van broek was direct goed. Met de blouses nèt zo. Aanpassen en klaar!!

Alles netjes voor elkaar

Van een duidelijke website, snelle verzending, mooie producten die ook degelijk verpakt zijn tot een goed retourbeleid, alles klopt gewoon.

klasse zaak

Zeer goed en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een kostuum. Personeel kan goed maten, kleuren en model inschatten. Super fijn om in korte tijd te slagen met dank aan personeel.

Uiterst tevreden!

Ik ben heel prettig behandeld! Betreffende dame heeft haar uiterste best gedaan om tot mijn beslissende koop uit te komen!

Goede keuze in lengtematen

Met mijn lengte van 215 kan ik niet overal terecht voor kleding, fijn om dan een winke te hebben met een ruime keuze aan lengtematen. Eindelijk een passende Chino kunne kopen.

Voelt altijd vertrouwd!

Zeer professionele medewerkers die je rustig laten winkelen en je goed adviseren. Ze nemen de tijd voor!

Maken werk van je wensen

Moest een broek hebbeb die in een andere winkel wel op voorraad was volgens het systeem. Een belletje naar de des betreffende winkel of die naar de juiste winkel kon worden opgestuurd en het was geregeld.

Prettig geholpen, fijne zaak

Prettig geholpen, fijne zaak

Goed geholpen

Goed geholpen en vriendelijke personeel.

Top service en top kwaliteit filiaal Jac Hensen

Fijn en service gericht personeel.

Goed geholpen

Goed, prettig

Vriendelijk en prima geholpen en top service.

Ik ben goed en gezellig geholpen en de winkel heeft een mooi assortiment aan kleding.

Ik werd meteen goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ruime keuze aangeboden. Ik heb binnen een uur een pak kunnen vinden helemaal in mijn smaak en stijl.

Heel gemakkelijk te bestellen !

Zie hierboven

Goede hulp

Ruime keuze prima. voor het eerst geweest en geen spijt.

Veel keuze in prachtige kleding en fijne medewerker.

Veel keuze in kwaliteit goede kleding. Fijne medewerkers en lekkere koffie.

L.s., Hulp in winkel A’frt op 9 mei was uitstekend professioneel én klantvriendelijk door medewerker Miriam.

Echt super

Mijn trouwpak gehaald hier, super geadviseerd door Ron, Monique had gezorgd dat alles op voorraad was. Super!

Goed adres waar je voor betaalbare prijzen mooie kleding kunt kopen

Vanaf moment 1 krijg je alle aandacht en wordt er naar de wensen gevraagd onder het genot van een kopje koffie of thee. Niet opdringerig maar een eerlijk advies, alle reden dan ook om een volgende keer weer binnen te stappen. Cocky Overeem heeft ons naar volle tevredenheid geholpen.

Fijne winkel

Mooi assortiment en deskundige hulp!

Prettig

Netjes geholpen, alles is mogelijk. Wel prijzig.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort