Super service en mooie kwalitatief kleding

Mooie kleding tegen betaalbare prijzen en perfecte service

Erg prettige verkoper met veel adviezen

Erg prettige verkoper met veel adviezen. Nam alle tijd. Gaf veel uitleg.

Ontzettend leuk geholpen door de verkoopster.

Mijn broertje is verstandelijk gehandicapt maar werd zo leuk geholpen en met alle geduld en begreep.

Wij zijn heel prettig en vakkundig geholpen.

Wij zijn heel vriendelijk en vakundig geholpen door een jonge mevrouw. Hetgeen betekent dat we zeker een volgende keer weer bij u in de winkel komen.

Snelle levering, goede service.

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Maar ook als je meer tijd hebt en naar de fysieke winkel gaat, is dit een topwinkel: ze maken tijd voor je en geven eerlijk en professioneel advies. Zeker voor lengtematen een aanrader, geen maatpak nodig, zeer betaalbaar.

Winkel met kwaliteit en veel keuze.

Als ik binnenloop slaag ik altijd. Ruime/nette winkel en voor elk wat wils. Ook wordt je altijd keurig en vakkundig geholpen of voorzien van advies.

Iets te joviale verkoper

Goede kleren, maar een verkoper diecwel jobiaal is, maar niet gied luistert naar de wens van de klant

Perfecte pasvorm voor mooie prijs

Lekkere wollen truien gekocht voor een goede prijs. Pasvorm is perfect. Ik heb zelf ervaren dat een keer retour zenden ook prima afgehandeld wordt dus mocht het een keer niet naar wens gaan dan betaalt Hensen gewoon snel terug. Prima geregeld.

In 1 woord UITSTEKEND!

We zijn ontzettend goed en fijn geholpen in Veenendaal. Goed advies en goede service in het uitzoeken van een kostuum. We kunnen hem deze week ophalen en hopen op heel veel draag plezier! Erg vriendelijk personeel ook.. heel klantvriendelijk.

Behulpzaam personeel

Ben zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

uitstekend!

Voor de eerste keer naar binnen gelopen en uitstekend geholpen. Geslaagd en prima geholpen ook waardoor dit zeker niet de laatse keer is geweest.

Keurig

Altijd een top kwaliteit

De medewerkers die ons hielpen voor het maatwerk pak, wisten waar ze over praten en waren kundig

Alles klopt

Alles is goed geregeld vanaf stap 1 t/m de laatste stap

Heel vriendelijk geholpen door de verkoopster

De verkoopster was erg vriendelijk. We werden goed geholpen en hebben leuke kleding gekocht. Als we in de buurt zijn gaan we er zeker weer shoppen.

Uitgebreide collectie en persoonlijk contact

Kundige, niet opdringerige verkoper die slim meedenkt en ruimte geeft. Uitgebreide collectie

Fijne website, goede producten

Fijne website, goede producten

Fijne zaak

Prettige omgeving en niet opdringerig. Goed geslaagd

Aardig en competent

Goede vriendelijke service en kledingadvies

In een rustige ontspannen sfeer diverse combinaties voorgesteld, aangereikt en kunnen passen. Verkregen advies hierbij wordt zeer gewaardeerd. Ging tevreden en met een tas vol kleding naar huis.

Klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Zeer fijn, ik wordt goed geholpen en er werd meegedacht en actief mee gekeken. Ik ben dan ook geslaagd met mijn kleding aankoop en zal hier zeker vaker terugkomen. Je kunt hier niet al te ver vandaan parkeren op een parkeerterrein.

Mooie eigenzinnige kleding in 3 verdiepingen gevangen!

Mooie en verrassende kleding keuze in een leuk ingerichte winkel. Ik was aangenaam verrast en blij met mn aankopen.

Prettige winkel overzichtelijk ingericht

Tijd om rond te kijken en daarna vriendelijk tegemoet getreden en gezellig geholpen door de medewerkerster en advies kom graag terug

Heel prettige zaak

Leuke bediening en goede kledingg

langestraat 114

3811 AK Amersfoort