Geweldig.

Een winkel waar we altijd slagen, heel fijn geholpen worden en de koffie heerlijk is!

Goed geholpen en van advies gediend

Super service

Ondanks dat de regels anders voorschreven kon ik toch mijn retouren in de winkel achterlaten, ben super geholpen!

Uitstekende service en resultaat

Donderdag langs geweest, heb moeilijke maten en op vrijdag waren de broeken al gearriveerd. Zaterdag gepast waarbij het eigenlijk de bedoeling was twee broeken mee te nemen maar dit zijn er vier geworden. Nu even wachten tot de broeken korter zijn gemaakt. De service was weer perfect je voelt je echt klant.

Snelle levering van kwaliteitshemden

2 shirts gekocht via de website. 3 dagen later in huis. mooie en kwalitatief goede shirts ontvangen. de shirts waren netjes verpakt. C

Voortreffelijk

Wij zijn super geholpen door het vriendelijke personeel in Hengelo met het zoeken van een passend cadeau voor mijn vader. Hij was heel blij met zijn cadeau. Wij komen zeker weer.

Geweldig en zeer vriendelijk geholpen

Zoals het moet zijn

Persoonlijk en warm. Goed advies. Nette service.

Geweldig geholpen en ook nog gezellig!

Wij kwamen om trouwpakken aan te schaffen voor 2 van onze zoons en zijn geweldig geholpen. Heel gezellig en zeer goed geadviseerd. Er wordt geluisterd naar de wensen en er wordt ook ruim de tijd genomen. Beide zijn perfect geslaagd, heel verschillend, maar helemaal.passend bij de persoon. Gerda en Cock onze dank is groot!!!

geweldig fijne mensen wat wil je nog meer

grandioos

Top winkel met voldoende keuze

Prima personeel en goede kleding.

Goed en prettig geholpen

Wij zijn niet in Doetinchem maar in Zutphen geweest, en zijn daar goed en prettig geholpen.

Goed geholpen en geslaagd

Tweede keer goed geholpen en geslaagd. Mooie winkel

Een prettig winkel ervaring. Goed en eerlijk geholpen door vriendelijk personeel.

Zeer vriendelijk en goed geholpen bij de aankoop van een Jac Hensen kostuum en een Meyer pantalon.

Vriendelijke en deskundige verkopers met een oprecht en goed advies.

Prima geholpen

Personeel heeft veel kennis van zaken. Handig als je zelf niet weet hoe.

Heel goed geholpen

De verkoopster heeft ons heel goed en kundig geholpen.

Adequate service en goede collectie voor elke gelegenheid

Hensen is al heel wat jaren de zaak waar ik mijn kleding haal, zowel casual als chic. Collectie is uitgebreid en service en persoonlijke keuze begeleiding door het personeel erg goed

Klantvriendelijk

Perfect geholpen bij uitzoeken van een pak

Fijn, vriendelijk personeel. Glaasje water en koffietje erbij. Goede ervaring.

Ervaren/deskundig persoon die zeer behulpzaam was

Zeer klantvriendelijk geholpen

Ik ga wel ergens anders heen

Ik voel mij niet welkom of gezien. Zijn ergens anders mee bezig en zien de klant niet staan

SLECHTE ONTVANGST.

WE KONDEN NIET EVEN ZELF ROND KIJKEN ER WAS METEEN IEMAND BIJ ONS DIE ZIJ WAT ZOEKT U.

Nemen de tijd voor je ondanks dat we voor 2 pakken kwamen en geen afspraak hadden gemaakt.

De jongeman die ons hielp met de pakken heeft met veel geduld ons geholpen. Kortom een zeer goede en professionele beleving bij jullie ervaren.

de verkoopster is heel prettig

word goed geholpen en krijg goed advies

langestraat 114

3811 AK Amersfoort