Fijne zaak

Vriendelijk. Goed advies. Een hele fijne winkel

Fijne koop ervaring

Ik ben snel en goed geholpen. Goed advies gekregen en fijne kwaliteit.

Goed advies en niet opdringerig!

Kon eerst rustig mij oriënteren en werd vervolgens prima geholpen.

Super klantvriendelijk.

Al jaren klant in Zeist. Altijd goed en vooral deskundig advies gekregen. Geen enkele reden om ergens anders naar toe te gaan.

Op maat geholpen

Hele prettige ervaring,lekker normaal. Heb een grote maat(3-4xl) de collectie is ruimschoots en het advies wat ik kreeg was eerlijk en deskundig. Ik kom hier zeker weer.

Goede koffie goede service

Prima. Aandacht voor de wensen van mij als klant.

Als ik niet direct vond waar ik naar op zoek was, werd door de verkoper actie ondernomen.

Mooie merken en fijn geholpen.

Een mooi aanbod en vriendelijk en goed geholpen.

Dat staat je goed

Niet de goedkoopste naar mijn mening, maar je krijgt er wel service voor terug. Vriendelijk en behulpzaam is ook standaard voor ze.

Kundig, niet bang om mening te geven.

Gisteren een afspraak voor een trouwpak gehad. Mooie pakken van hoogwaardige materialen. Maar alleen daar hoef je het natuurlijk niet voor te doen. Waar je het wel voor moet doen, is de kundige, eigen en sociale manier van werken. Niet bang om hun mening te geven, en ze weten precies wat ze doen.

mooie pakken en goed geholpen

als vrouw zijnde een heren pak willen is niet heel gebruikelijk maar ik ben vriendelijk ontvangen en ze hebben me goed geholpen aan een mooi pak voor de mooiste dag van mijn leven.

Super goed geholpen voor trouwdag

Na een aantal dompers kwam ik bij Jac Hensen. Super goed geholpen. Niet te opdringerig, oog voor wat de klant wil. En een super mooi gekocht!! Dank!

Als ik ga trouwen kom ik hier ook

Erg fijne service, nu al twee keer hier geweest met mannen uit mijn omgeving die gingen trouwen. Ze denken met je mee, meten je goed op. Je komt er goed mee voor de dag. Heel fijne service, niks moet en niet te opdringerig! Als ik ga trouwen ga ik ook mijn pak hier shoppen :)

Ongedwongen geholpen worden zonder opdringerig gedoe !

Wat een fijne Jac Hensen winkel ! Je wordt hier op een ongedwongen manier erg fijn geholpen met een vleug humor en eerlijk advies. Is jouw maat er net niet bij? Morgen voor 12u binnen, top !

Goed advies

De medewerkers van de vestiging in Zeist waren behulpzaam bij het maken van een goede kledingkeuze

Uitstekend advies en hulp.

In de vestiging Amersfoort zijn we heel vriendelijk ontvangen en super goed geholpen. Voor een mooi trouwpak en de juiste combinaties ben je hier op het goede adres. Een dikke aanrader !

Goed geholpen

Mooie kwaliteit, super assortiment en fijne webshop

Mooie kwaliteit, super assortiment en fijne webshop

Altijd weer super service

Service & kwaliteit op top niveau

Hele goede zaak!!

Trouwpak gekocht!! Erg fijn geholpen door een dame die er kijk op heeft!! Dankjewel

Niet alleen de kleding, maar bovenal de persoonlijke touch doet mij vanuit Den Haag steeds terugkome

Met best wel moeite om goed passende kleding te kunnen kopen, ben boven de 2 meter, slaag ik altijd bij Jac Hensen. Een sfeervolle zaak en geen opdringerige verkooppraatjes. De dame dit keer, hielp me aan twee broeken, shirt en ondergoed. Alles gepast om vooral niet thuis te constateren dat het niet goed zit. En lekker kopje koffie op de koop toe. Die ene kleur broek stuurt men mij vanuit het centraal magazijn nog toe. Ik woon te ver weg, anders zou ik vaker binnenlopen. Familieleden hebben inmiddels de zaak in de Langestraat ook al ontdekt. Graag tot de volgende keer.

Wat een mooie zaak!

Een aanstaande begrafenis maakte de aanschaf van een combinatie noodzakelijk. Sober, maar ook geschikt voor feestelijker gelegenheden. En ook niet té sober. Dat lukte! En dat niet alleen. Al rondlopend, viel ons veel meer mooie kleding op. We komen hier snel terug! Dank jullie wel voor het advies!

Zeer vriendelijk en professioneel

Kon nooit echt slagen bij Jac. Hensen. Afgelopen week toch weer eens gekeken binnen. Aangesproken door vriendelijk personeel en veel mogelijkheden laten zien. Dag later teruggekomen en geholpen door een collega. Ook zeer vriendelijk en ter zake kundig. Uiteindelijk voor t eerst geslaagd en ben er zeer tevreden over.

Ben fijn geholpen, er werd gezocht naar waar ik om vroeg.

Kwam even kijken. Zag hele mooie Falke sokken. Maar vond niet mijn maat. Er werd veel moeite gedaan om de mijn maat toch te vinden, met succes.

Prachtige kleding

Prima, voldoet aan onze wensen: de kleding + verkopers/verkoopsters

langestraat 114

3811 AK Amersfoort