klantvriendelijkheid

Bij Jac Hensen is de klant nog koning. Altijd hulpvaardige medewerk(st)ers met goede adviezen. Groot assortiment van artikelen aanwezig voor de doelgroep waartoe ik behoor.

Prima en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht.

Goede kleren

Ik kan er weer even tegen.

Zeer klantvriendelijk!!

Denken zeer positief met je mee. In deze winkel wordt je nog als klant behandeld!!!

Jac Hensen Veenendaal

Afgelopen zaterdag samen met mijn zoon super fijn geholpen bij Jac Hensen in Veenendaal.

Fijne winkel

Mooie kwaliteit kleding en geweldig goed personeel!

Vriendelijke en deskundige advisering!

De verkoper wist uitstekend de wensen te vertalen in de kleding die ik dan ook gekocht heb.

Super service en bekwaam

Zonder afspraak binnen gekomen, maar toch gelijk goed geholpen. Met een mooi trouwpak de deur uit

Het was druk in de winkel, toch kreeg iedereen aandacht.

Er waren bij binnenkomst erg veel klanten in de winkel. Toch kreeg iedereen aandacht en advies. Met een mooi setje nieuwe kleding weer tevreden naar huis.

Kwalitatief mooie kleding

uitgebreid assortiment/ goed prijs/ goede service en begeleiding

Een bijsluiter meesturen met grote maten is NOT DONE !!!!!!!

Via de webshop kocht mijn vrouw voor mij polo en t-shirts. Ik heb grote maat, maar alles was in orde. Levering was goed, alles past prima. Maar om een bijsluiter in het pakket mee te sturen met de suggestie om "lekker te eten en toch af te vallen" is voor mij echt ver over de grens van bemoeizucht. Voor mij is dit echt "the limit" en raadt iedereen af om hier spullen aan te schaffen.

Top voor extra lange maten

Altijd eerst even bij JAC Hensen kijken en vrijwel altijd slaag ik. Min puntje is dat ik vaak met meer thuis kom dan ik vooraf gedacht had. Keuze, Kwaliteit en Advies is heel goed en de prijs is redelijk. Gelukkig nog een echte herenmode zaak.

Vlot en adequaat

Ik ben geen liefhebber van shoppen, het moet maar het zal mn hobby niet worden. Bij Hensen begrijpen ze dat. Ik vertel wat ik zoek, een winkelbediende begeleidt mij vlot en adequaat naar die ene trui en binnen 10 minuten sta ik met een mooie trui buiten. Geen poeha of geklets!

Super goed !

Ik ben heel goed geholpen en geadviseerd door de verkoper en tot volle tevredenheid een beslissing genomen. Hartelijk bedankt.

Eerlijk advies en zeer kundig personeel

Zeer de moeite waard, kom er zeker terug.

Klant vriendelijk

Veel keuze en ontzettend mooie kwaliteit kleding.

Prettige sfeer en goede kwaliteit

Rustig de tijd genomen om een pak uit te kiezen

Uitstekend geholpen

Prachtige winkel, goed geholpen, fijne sfeer, vakkennis. Kind kreeg lekker een snoepje . Alles oké

Perfecte winkel voor herenmode

Klantvriendelijk behulpzaam volop keuze

Online besteld, en opgehaald in de winkel. De status die online stond was niet altijd helemaal correct. Maar toen de bestelling binnen was keurig (telefonisch) bericht gekregen van de winkel. Vriendelijke medewerker bij het ophalen. Kleding is mooi en van goede kwaliteit, zoals ik gewend ben bij Jac Hensen.

Heel goed geholpen

De verkoper had geduld , was kundig , voelde aan wat ik wilde

Prettige omgeving om te winkelen.

Bij het uitzoeken van kleding word je met rust gelaten. De afhandeling bij de kassa is heel vriendelijk.

Ik ben weer geweldig geholpen en geslaagd zoals altijd

De heer die mij hielp was geduldig, zeer vriendelijk, had kunde en dacht goed mee. Het was weer een erg plezierige ervaring.

Top service!

Al jaren koop ik hier mijn kleding altijd goed advies en nooit een miskoop!

Uitstekende verkoper waardoor ik supersnel de winkel weer uit kon met een goed passend kostuum naar mijn eigen smaak.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort