Super service

De service is super. Er wordt mee gedacht met de klant. Zeer fijn geholpen. Top

Ik kom al meer dan 40 jaar bij jullie en als het mij niet beviel dan was al die jaren niet gekomen!

het voelde goed en vertrouwd

goed en gevarieerd aanbod met een goede verhouding van de prijs kwaliteit

Prettig en in alle rust

Prettige winkel en kan altijd in Alle rust rondkijken. Goede kwaliteit en soms Met goede prijzen.

Twee weken geleden heb ik in de winkel gekozen voor de kleur van een broek, die op dat moment niet op voorraad was en bij de fabriek besteld moest worden. Na twee weken werd ik keurig gebeld. In de winkel wederom erg prettig geholpen. Heel tevreden!

Uitsluitend en eerlijk geholpen,een aanrader

Eerlijk en zonder poespas geholpen

Enorm goed geholpen en geadviseerd

Eerste keer in jullie zaak. Mooie uitstraling en leuk en vriendelijk personeel. We komen terug bij jullie !

Kocht in de winkel en snel bezorgd via de post

Heel prettige ervaring in de winkel n deskundig advies. Mijn aankoop was qua kleur niet op voorraad, maar werd snel geleverd via de post. Heel tevreden.

Goed advies, meedenken en prettie sfeer

Brede keuze en snelle levering.

Ik was op zoek naar een zwarte heren riem. Via een zoekopdracht bij Jac terecht gekomen voor de beste deal. Een riem van een bekend merk tegen een scherpe prijs.

Creatief, goed en professioneel geholpen.

Er was slechts nog een exemplaar van een vest als meepakker. Die bleek echter een extra lange mouw te hebben. De verkoper ging vervolgens zeven winkels verder bij de kleermaker vragen of die de mouwen korter kon maken. Dat kon! Dus ik heb mijn vest! Uit alles bleek - wederom - dat deze jonge verkoper, D.C. des Celles, verstand van zijn vak heeft en goed meedenkt. Ook over wat wel en niet bij jou past. Ik ken hem verder niet, maar wees dus zuinig op hem.

Geweldig.

Op zeer korte termijn moest ik een kostuum met overhemd en stropdas hebben. in de winkel in Almelo werd ik voortreffelijk geholpen door een mannelijke verkoper. Het colbert was een kwartmaat maar de pantalon was volgens de aanwezige kleermaker 8 cm in band en lengte veel te groot. Bij het verstellen van die maat zou het oorspronkelijke model er niet beter op worden. De verkoper ging de winkel in kwam met een andere maat van pantalon en er hoefde maar iets in breedte en lengte versteld worden. Dinsdag gekocht en naar de kleermaker , donderdags daarop klaar en gepast. Perfect. Mijn vrouw heeft het pak thuis op haar (sterf-)bed goed gekeurd zodat ik het met haar begrafenis kan dragen. Ik ben de deskundige verkoper en kleermaker heel erg dankbaar .

Fijn geholpen en goed advies

De rustgevende sfeer in de winkel en de zorgzaamheid van de medewerkers is een genoegen!

Heer rustig en prettig heb ik keuze kunnen maken en ben blij met de deskundige hulp die geboden werd!

Professionele en vriendelijke service

Vakkundige hulp bij het selecteren van de juiste overhemden.

Uitstekende service en adviezen met oog voor detail.

Uitstekende service en adviezen met oog voor detail.

Verkoper was zeer behulpzaam .

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Kostuum mindere kwaliteit

Heb vorig jaar halsoverkop een blauw kostuum gekocht en er werd gezegd dat het erg mooi stond dus ben ik op advies van de verkoper uitgegaan. Het kostuum moest nog wel halsoverkop vermaakt worden en adviseerde mij een kleermaker die dat dan ook direct en netjes kon doen ( maar uiteindelijk zelf betaald) Ik had dit kostuum echt nodig voor die avond Ik kwam thuis en mn vrouw zei er zitten strepen op je kostuum van een soort strijkbout die te heet stond. Ik antwoordde daarop van nee joh maar zag uiteindelijk ook dat ze gelijk had. Ik ben later nog naar deze zaak toegegaan en tot mijn verbazing zag ik heel veel kostuums daar hangen met dezelfde lelijke strepen. En zei dit tegen de verkoper maar hij antwoordde van dat ligt aan de lichtinval, wat niet zo was maar mijn mond was gesnoerd en dat was misschien ook mijn eigen schuld. Heb nu het kostuum 3 x aan gehad en de ellebogen zitten al in de mouw. Later toch via internet een poging gewaagd om schoenen in de uitverkoop te bestellen bij Jac Hensen en deze waren ook van slechte kwaliteit en leek op gelopen te zijn en dus retour gestuurd. Mijn ervaring is dus negatief terwijl het lijkt of ze kwaliteit verkopen maar dus zelfs voor de prijs die best redelijk is, teveel betaald. Overigens personeel zeeeeer vriendelijk!!!!!

Top zaak

Heel fijn geholpen

Netjes en vriendelijk geholpen

Een zeer klantvriendelijke en mooi ogende zaak met groot assortiment.

Vriendelijk personeel, Leuke kleding met een goede prijs.

Super geholpen

Weer super geholpen. Zoals altijd

Goed assortiment voor een goede prijs !

Goede service!

super, vriendelijk mooie grote maten en makkelijk.

Bijzonder positief. Ook mooi dat wat kleren mee mochten om te passen en dat we de rest gewoon weer terug konden doen en gewoon geld terug kregen.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort