Snelle en duidelijke afhandeling van bestelling

na het bestellen op website, duidelijke communicatie via de mail wat de status van bestelling was. Bestelling met 3 werkdagen in huis.

Positief in contact

Fijne medewerkers en positief in contact heel vriendelijk

Ontzorgen met het uitzoeken van een mooi kostuum

Bedankt Casper in filiaal Ede bij het uitzoeken en aanmeten van een nieuw kostuum met bijbehorende accessoires. Top gedaan en prima geholpen. Heel blij mee.

Ruim assortiment, op tijd geleverd.

De benodigde artikelen op de website zoeken is goed te doen.

Oplossingsgerichte klantvriendelijkheid.

Ze konden niet de juiste maat van mijn blouse vinden. Na vier blouses uitgepakt en gepast te hebben, uiteindelijk besloten een blouse te kiezen die iets vermaakt moest worden op precies passend te krijgen. Altijd denken in oplossingen, nooit in problemen :).

Vol en uiters vakkundig geholpen een echte aanrader

super goede service, vriendelijk en mooi assortiment

Kom als een goede bekende klant binnen en wordt als zodanig ook benadert en geadviseerd. Top

Deskundig advies bij mooie collectie.

Fraaie collectie in de winkel en deskundig advies.

Een geweldige ervaring

Wij gingen voor niet traditionele trouwkleding. Verkopers dachten goed mee en voelden feilloos aan wat de bedoeling was. Sfeer was fantastisch, veel gelachen. Goed geslaagd!!!

Maatwerk waar je wel voor betaald!

Maak al tientallen jaren gebruik van m.n. JacHensen te Amersfoort. Keuze komt voor uit toenmalige kledingstijl en (grotere) maatvoering, altijd goed geholpen. Deskundigheid t.o.v. van soms meer commercieel gedreven verkopers bevindt zich inmiddels, voor mij, in een duidelijk waarneembaar spanningsveld. Vindt dit een aandachtspunt. Bejegening an zich is altijd op een goed niveau.

fijn

We zijn naar de winkel geweest en heel prettig geholpen en mee helpen denken voor een goede jeansbroek

Keurig geholpen. En goed advies

Prima geholpen

Kundig en vriendelijk

Vriendelijk personeel erg behulpzaam

Personeel erg behulpzaam product was niet in filiaal aanwezig heb gelijk in computer gekeken waar het aanwezig was en besteld bij ander finaal en wordt ook nog thuis bezorgd.

Mogelijkheid tot ruilen is groot. Ook bereid om vanaf de website juiste voorraad voor je na te kijk

Uitgebreide keuze goede kwaliteit

Spontane en enthousiaste service. Goed op de hoogte van het assortiment

Perfect geholpen

Zeer goed geholpen in de winkel met een zeer goed assortiment

Zeer goede kledingzaak

Zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd

Groot collectie voor ieder stijl en man .

Grote keuze aan merken, stijlen, kleuren en maten . Naast kleding grote keuze uit schonnen en accessoires zijn vooral de combinaties interessant. Niet onbelangrijk is ook prima advies en voldoende opgeleid en vriendelijk personeel.

Gemoedelijke sfeer en vriendelijk medewerkers

Naast een brede collectie wordt je hier netjes geholpen door vakkundig personeel.

De verkoopster heeft er alles aan gedaan dat ik geslaagd ben vanwege een grote maat ze bleef heen en weer lopen om toch een compleet stel te vinden voor een bruiloft super

Vriendelijke en deskundige hulp

Zie boven

Fijne en plezierige winkel met zeer goede service

zoals altijd,prima en prettige service, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb met jac henzen al jaren een top ervaring

Beste jac henzen in Veenendaal, ik heb al veel kleding gekocht bij jullie. Ik wordt altijd super geholpen, het past altijd lekker, hartelijk dank daarvoor. Groetjes Albert Hardeman

Als een warm bad :)

Ruime winkel met uitgebreid en gevarieerd assortiment voor alles wat een man zich maar kan wensen. Het personeel helpt je proactief, is kundig, doet goede suggesties en weet alles moeiteloos te vinden. Even rustig de wensen en mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie maakt het compleet.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort