Goede, professionele begeleiding met een prachtig resultaat

We werden op een persoonlijke en professionele manier geholpen. Er was veel aandacht voor onze wensen en er werd op een prettige manier meegedacht. En we gingen daardoor heel tevreden met een tas vol nieuwe kleding naar huis.

hele goede service en uitstekende hulp bij het passen!

Fijne ervaring gehad bij het passen van een pak, goed geholpen met tijd en aandacht voor mij als klant. dat heb ik erg gewaardeerd.

Goed advies, goede service

Zoals gewoonlijk altijd vriendelijk personeel!

Ik heb weer een mooie over shirt gekocht

zoals we gewend waren, goed geslaagd.

we zijn keurig geholpen door de medewerker, die kennis van zaken heeft, met een goed advies. de sortering van de kleding zou wat ruimer kunnen zijn , maar in zijn totaal een mooie ruime winkel.

Leuke winkel

Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben, over de keuze, de vriendelijke mensen en de behulpzaamheid en het meedenken wat je precies wilt. Top

Alles goed voor elkaar.

Jac Hensen maakt zijn naam waar!

Netjes en correct geholpen

Mevrouw Colje heeft er verstand van en een goede kijk. Niets was haar te veel

Altijd goed advies, redelijk normale tarieven

Altijd goede en persoonlijke hulp, alles netjes op maat gemaakt als de broek niet past en nog redelijk normale tarieven voor wat je krijgt!

zeer fijn geholpen

zeer fijn geholpen

Gewoon goed

Gewoon goed en vertrouwd al jaren

Top zaak en top personeel

Webshop aankoop geweest, vaak blijkt dat daar de maat nog wel is en in de winkel niet. Voorkeur is echter de winkel omdat het daar altijd prettig komen is!

Prettige leverancier

Correct geleverd en goed verzorgd

Goede kleding, netjes bezorgd.

Kleding uitzoeken, bestellen en betalen ging gemakkelijk. Netjes op tijd bezorgd en in de juiste kleur en maat. Pakket was netjes ingepakt en compleet. Er zit wel 1 tot 3 werkdagen tussen bestellen en levering. Maar dat is niet meer dan logisch. Niet alles hoeft 24/7 door te gaan. Niets op aan te merken.

Uitstekend geholpen

Vriendelijke mevrouw die ons zeer netjes geholpen heeft, geslaagd weer uit deze mooie winkel gegaan zoals altijd hier. Zeer goede kwaliteit kleding

Goed product

De coltruien online besteld na drie dagen waren ze er

Een geweldige aankoop

In de mail een aanbieding voor paar mooie overhemden van het eigen merk. Super geprijsd. Na levering supertevreden. Prachtige overhemden, goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

Prima en snel geholpen

Goede adviezen mbt het krijgen van goede maat kleding

Goede hulp en advies

Klantvriendelijke benadering en goed ingeschat wat ik graag wil dragen

heel goed geholpen

prettig geholpen ,goede adviezen.

Leuke winkel

Altijd een bezoekje waard en bijna altijd neem.je toch weer iets mee. Vriendelijk personeel en zijn altijd bereid om je te helpen

Prima geholpen

Zeer nette winkel, goed geholpen door een dame die er verstand van heeft, ik ging voor een colbert div. aangepast ging zelfs naar boven om een colbert te halen, ben wel geslaagd voor een mooi colbert.

Prettig geholpen aan een broek en overhemd.

Gisteren zijn we weer niet teleurgesteld in het kledingaanbod van Jac Hensen. Ook deze keer werden we weer keurig geholpen aan een prima passende nette broek (ondanks mijn lastige lengtemaat) en een bijpassend kleurig overhemd dat ook nog eens lekker was afgeprijsd.

Uitstekend geholpen.

Jac. Hensen is vooral een prettige winkel omdat er deskundig personeel staat, wat tegenwoordig niet mee in elke winkel het geval is

Goede service en mooie producten.

Zeer goede en attente service en mooie producten . Ook een prettige mooie zaak! Dus top!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort