Goed en niet duur

Goed hulp bij het vinden van de soort kleding die je wilt.

Collectie groter dan gedacht

Prettig verbaasd over de ruime collectie. Ook goed en kundig geholpen door vriendelijke medewerkers. Enige aandachtpuntje is de wat terughoudende opstelling van de medewerkers tijdens het rondkijken na binnenkomst. Ik zal zeker terugkomen...

Een winkel waar het personeel je helpt zo als het hoort en een goede uitstraling heeft dit vind je zelden.

Goede en snelle service

Makkelijk bestellen, snel geleverd en evt. eenvoudig geretourneerd. Zo hoort het.

Zeer goede webshop

Je kunt eerst kijken online wat je wild hebben dat in de winkel in jouw plaats wel in voorraad is , je kunt dan eventueel bellen en te reserveren als je dat moment niet uitkomt

In één woord; fantastisch!!

Je wordt altijd op een zeer vriendelijke manier welkom geheten, perfecte service en de hulp bij het vinden van de juiste kleding is geweldig!!

Netjes geholpen en goed advies

Fijn dat er zo actief mee gedacht wordt over een kostuum en fijn dat er geadviseerd wordt over de pasvorm hiervan met het vermaken.

Goed, maar wel met een scherp randje.

Bediening in de winkel (Amersfoort) was goed, ter zake doende en behulpzaam. Jac Hensen heeft ook altijd goede 'spullen' in huis, dus daar ligt het niet aan. Enkel de '4 dagen 20% korting'-actie kwam voor mij uit niemandsland. Koop ik 29 december voor bijna €530,= aan kleding in de winkel en blijkt vanaf 30 december de actie te lopen met 20% korting. Nu weet ik niet of het personeel hiervan ook op de hoogte gebracht is, maar in deze dure tijden doet het toch een beetje 'pijn in de portemonnee' bij zo'n gemiste kans.

Snel en goed geslaagd

Wat ik zocht, kon de verkoper gelijk aanreiken. De juiste maat was aanwezig. Top

Goed en prettig geholpen

Goed advies en snel geholpen

Fijn geholpen door de verkoopster

Prettig geholpen door de verkoopstrategie.

Prima en duidelijke service! Goede kwaliteit prijs verhouding.

Vaak krijg je de spullen sneller dan de aangegeven 3-5 werkdagen. Goede communicatie.

Fijne kledingzaak!

Geweldig geholpen en advies gekregen

Goeie advisering, star in prijs

Ik koop al jaren mijn nette kleding bij hensen. Jullie hebben altijd wel passende kleding. Alleen bij de kassa vindt ik dat er erg weinig bij jullie kan. Als jullie zelf geen aanbieding hebben is er verder ook niks mogelijk. Eerlijk gezegt voelt dat alsof ik of een honsje moet zijn en moet komen wanneer jullie dat wensen. Of als een reguliere klant gewoon volle pond moet betalen. Dus ik ben wel steeds meer geneigd om ook eens bij anderen te kijken wat daar mogelijk is.

Vriendelijke service

Goede en vriendelijk service in een top winkel!

Wat een fijne winkel!

Mijn eerste bezoek aan Jac Hensen was een groot succes. Ruim assortiment en ben erg goed geholpen, ga hier zeker vaker komen.

juiste prijs-kwaliteit

een heel fijne en goede winkel

je wordt heel prettig en vriendelijk ontvangen en goed geholpen door heel goed en kundig personeel. ook de lekkere koffie helpt daar aan bij.

Leuke ervaring, denken mee en goed geprijst.

Ontzettend leume ervaring, er wordt veel tijd voor je genomen en er wordt goed meegedacht.

Goed geholpen en zeer klantvriendelijk, luisteren goed en weten wat je zoekt.

Klantvriendelijk & mooi assortiment

Als je iets ouder bent (60+) en een iets langer, slank postuur hebt is het goed zoeken naar passende kleding. Vaak valt de keuze enorm tegen. Zo niet bij Jac Hensen. Verrassend veel keus en mooie kleding. Nu met extra korting. En met vriendelijk en hulpvaardig personeel. Een review moet wel serieus zijn en niet alleen maar juichen. Toch doe ik dat deze keer. Een aanrader dus!

Altijd minimaal 1 broek in mijn maat 31k op voorraad!

Fijne zaak in Ede

Eenmaal wat goeds, nooit meer wat anders

Een kleine 10 jaar geleden voor het eerst bij Jac Hensen in Hengelo binnengelopen voor een broek. Ik ging met drie broeken en drie overhemden naar huis. Sindsdien heb ik nagenoeg alleen daar nog mar al mijn kleding gekocht en slaag er altijd weer. Kwaliteit, goede pasvorm en vooral goed en eerlijk advies.

Top geholpen door de medewerker van Jac. Hensen waardoor dit de winkel blijft waar ik eigenlijk altijd slaag.

Gewoon weten dat het goed zit

Was in Zeist, daar zit Jac Hensen en had overhemden nodig. Speciale maat dus naar een speciale winkel hé. Had er nog maar 1 liggen en de andere word kosteloos vanuit een andere winkel thuisbezorgd..... Top he, dus......gewoon weten dat óók goed zit ;-)

langestraat 114

3811 AK Amersfoort