Mooie aankoop dankzij goede hulp

Wel heel druk in de winkel, toch fijn geholpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Heel gastvrij en behulpzaam. Ook heeft het personeel inzicht wat de klant nodig heeft en of zoekt. Ook een goed en betaalbaar aanbod.

Goed geholpen door fijn personeel!

Mag ik even wachten tot alles binnen is?

Zie boven

Top en erg fijn

Na een lange tijd toch weer terug geweest en ben erg blij dat ik dat gedaan. Geholpen door de enige dame daar erg goed advies en super vriendelijk ook de andere verkopers. Je krijgt echt fijne aandacht en advies ook heerlijke koffie aangeboden. Na flink wat erg mooie kleren te hebben gepast en besteld . In deze mooie zaak met erg mooie kleren. Heb ik ze deze zaterdag 30 december opgehaald op advies omdat ik dan 20 % korting kreeg . Dus met andere woorden heel erg bedankt voor jullie top advies en hulp en aanraden. Ik kom snel weer terug . Goed en succesvol 2024 Met vriendelijke groet, Martijn de Beer

Vlotte en vriendelijke service

Mijn eerste ervaring met de winkel in Zutphen was uitstekend. Zoals altijd weet ik precies waar ik voor kom en ik werd vlot en vriendelijk geholpen. Binnen 10 minuten was een colbert gevonden en gekocht. Mooie winkel trouwens. Hier kom ik wel vaker in de toekomst

Zeer goede hulp en erg mooie winkel

Ik kreeg direct een warm welkom en kreeg gelijk hulp aangeboden. Ik heb toen de winkel doorgekeken zonder enig keer gestoord te worden. Bij de kasse werd ik ook door een goede werknemer geholpen en we hebben nog gelachen ook. Top service!

Uitstekend geholpen, ruime keuze

De eindejaarsaktie, 20% korting, heeft mij naar de winkel “gelokt”. Ruime keuze, erg mooie kwaliteit, en prettige medewerkers. Erg blij met mij nieuwe aankopen.

Altijd een prettige ervaring.

Ik wist deze keer precies wat ik wilde hebben in welke kleur en welke maat, dus hoefde het personeel niet veel voor mij te doen. Maar normaal gesproken word je hier altijd zeer vakkundig geholpen.

Zeer sangenaam

Vriendelijk, snel en goede. Prijs

Fijne winkel

We waren weer eens in de stad en gingen bij Jac Hensen naar binnen. Door medewerkster Pia werden wij weer vriendelijk en vakkundig geholpen en kregen wij een lekker kopje koffie aangeboden. Een fijne winkel waar ik altijd wel kan slagen.

zeer goed geholpen en aardige mensen

Ik ben zeer goed geholpen bij mijn aankoop van de kleding daarnaast was het gezellig met de mensen die er werken, ik kom er graag

Prettige zaak met ruim assortiment en deskundige vriendelijke medewerkers

Zie hierboven

Goede service, vriendelijke medewerkers

Goede en deskundige verkoper genaamd casper heeft mij geholpen. Vriendelijke man, goede upseller ook want hij verkocht me extra artikelen waar ik eigenlijk niet voor kwam maar dat kan ik wel waarderen. Ik kom al jaren bij jac hensen, heb denk ik al een pak of 8 gekocht bij jullie, schoenen en de hele mikmak dus het spreekt voor zich dat ik tevreden ben over de service en producten. Gelieve mijn reactie niet op openbare kanalen gebruiken svp.

Hele fijne zaak

Goed en vakkundig en vriendelijk personeel

Mooie winkel, kwaliteit en goede pasvorm!

Mooie winkel, wordt goed en vriendelijk geholpen! Kees. Dordrecht.

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Erg vriendelijk en deskundig personeel

Elke keer weer zo welkom als je de winkel binnen loopt

Klant vriendelijk,

Goed geholpen door mensen die er veel verstand van hebben

Helemaal mooi

Top winkel

Meedenken

Prettig geholpen , meegedacht qua kleurencombinatie en eerlijk als iets niet stond

Persoonlijke aandacht en hulp bij het zoeken; de klant voelt zich gezien!

Iets ruilen ging heel soepel en de persoonlijke aandacht en hulp waren welkom bij de nieuwe keuze.

Goed advies

De medewerker nam de tijd om mee te denken.

Fantastisch!

Hetty van het filiaal in Hengelo is deskundig, heeft oog voor detail maar ook voor het grote geheel.. ze heeft ons orkest goed geadviseerd voor de kleding bij optredens. Mieke

Service en klantherkenning

Mbt JH Ede uitstekende ervaring en vriendelijkheid van alle medewerkers. Kom er graag en regelmatig.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort