Fantastisch!

Hetty van het filiaal in Hengelo is deskundig, heeft oog voor detail maar ook voor het grote geheel.. ze heeft ons orkest goed geadviseerd voor de kleding bij optredens. Mieke

Service en klantherkenning

Mbt JH Ede uitstekende ervaring en vriendelijkheid van alle medewerkers. Kom er graag en regelmatig.

Zeer enthousiaste medewerkers

Weten precies wat bij mij past.

Geweldig goed geholpen en goede adviezen.

Ik had voor de avond een pak nodig voor een carnavalsgala. Ik had hier al eerder een pak gehaald, maar die paste niet meer goed. Smoking was een optie, maar niet overal voor te gebruiken. De verkoper hielp prima en gaf me veel advies over de kleding. Hij maakte tijd voor me en gaf me ook waardering als klant. Prettig en heel netjes.

Aandacht voor klant viel tegen

We liepen zeker 10 minuten rond om een herenkostuum te kopen. Er liep volop personeel maar niemand vroeg iets. Uiteindelijk sprak een verkoopster ons gemaakt beleefd aan en heeft ons formeel geholpen. Kreeg het gevoel dat ik beoordeeld werd nav mijn iets mindere spijkerbroek die ik droeg? Kreeg een slecht gevoel daarvan.

Vriendelijk en prettig geholpen

Prettig

Mooie winkel met een ruim assortiment ook voor de lange man!

Zoals atijd vriendelijk en deskundig geholpen onder het genot van een kopje koffie! En een ruime keuze voor de man van 2meter+

Uitstekend personeel

Super geweldige winkel

Ontzettend fijn geholpen door André zeer aardige verkoper, fijn advies gekregen. Geslaagd voor pak voor bruiloft van onze dochter, we komen zeker nog terug voor stropdas en kleding voor onze zoons voor het feest. Willen dan graag weer door André geholpen worden. Het was zeker de moeite om vanuit Heesch naar Ede te komen.

Prettig geholpen en zeer snel geslaagd!

Bij aankomst snel en vriendelijk aangesproken door een medewerker. Binnen 10 minuten was ik geslaagd! Daarna nog even rondgekeken en nogmaals vakkundig geholpen en met een mooie kortingsactie zeer voordelig kunnen slagen met een sjieke outfit.

Ik werd erg goed geholpen in de winkel en de medewerkster dacht goed en prettig mee.

Ik ging even kijken in de winkel met name voor schoenen. Ik liep tegen een rek met sterk afgeprijsde pantalons aan en toevallig hing er nog een in mijn maat in de kleur die ik zocht. Gepast en gekocht. Maar ik wilde nog wel even zien hoe dat in combinatie stond met kleding die ik al thuis heb. En daar heeft de medewerkster mij uitstekend mee geholpen. Ze had me bijna nog een extra pullover verkocht.

Fijn geholpen in een prettige winkel met mooie kleding

Prettig

Altijd vriendelijk en goede service

Correcte en goede service. Denken goed met je mee en zijn niet opdringerig

Verkoopster heeft verstand van zaken en kent het assortiment.

Wij stonden op het punt de zaak te verlaten omdat een verkoper vertelde dat hetgeen wij zochten niet leverbaar was. Een verkoopster zag onze twijfel en vroeg of ze kon helpen en dat heeft ze gedaan. Wij vertelde wat wij zochten en en wij gingen weg met de broek die wij zochten. Goed gedaan!

Uitstekende vakmensen!

Hier word je nog echt als klant behandeld, met oog voor detail.

Altijd goed en deskundig geholpen

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Geven goed advies.

Top zaak met zeer veel keus en uitstekende service

Zoals altijd prima en correct geholpen: top service!

Goed geholpen door medewerker

Fijne winkel, ruime keuze

Top. Goede service en kennis van zaken. Super vriendelijk.

Prettige service

Prettig en professioneel kledingadvies

Goede vriendelijke service en advies

Er is geen enkel bezoek dat niet uitstekend verloopt. Elke keer weer loop ik tevreden de winkel uit.

Niet tevreden

Gisteren een jas gekocht voor 279,95. Ook interesse in een sjaal waar u 40,00 euro voor vroeg. Niet gekocht vanwege de prijs. Van enige korting was geen sprake. Nu blijkt dat uw concurrent 80,00 euro minder vraagt voor dezelfde jas. Wij verlieten de zaak en het alarm ging af. De verkoper had vergeten om de beveiliging uit de jas te halen. Tot slot had de verkoper moeten informeren om een beschermmiddel omdat de jas uit leer bestaat.

Zoals altijd, uitstekend!

Winkelen bij Jac Hensen in Almelo beschouw ik altijd als ontzettend prettig. Vriendelijk onthaal, persoonlijk advies, er wordt de tijd genomen. Zeker met mijn kleurenblindheid, is het fijn om kleren te kopen die matchen. Ook met mijn lengte van 206 cm, ben ik telkens geslaagd. Het zou wel fijn zijn om een winkel van jullie in Friesland te hebben.

Goed geholpen!

Vriendelijk personeel en heeft verstand van zaken.

Goede en gezellige hulp, met pakken passen enz

Goede hulp, aardige mensen, was kortom gwn gezellig.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort