Slaagt altijd !!

Mijn man heeft een grote maat van kleding nodig en bij Jac slaagt hij altijd. Personeel is geduldig en denkt mee. Of het nu voor casual, Kerstmis, een feestje of zelf voor de bruiloft van onze dochter is...... WIJ GAAN NAAR JAC HENSEN !

Goede servies en top kwaliteit kleding!

Top servies , goed kwaliteit van het kleding ! Medewerkers met ervaring en kennis ! Zeker een van beste winkels Top !

Zeer snel geleverd ook voor de Kerst.

Geweldig trouwpak uitgezocht

Goed geholpen door Sietse, hij wist waar hij over sprak en was vakkundig.

Prima koopervaring

Goed geholpen! Mooie trui, goed kwaliteit.

Grandioos geholpen, ook met advies.

Zeer prettig en positief geholpen. Perfect advies , en erg bereidwillig om broeken en shirts uit het magazijn te halen. Kopje koffie was lekker.

Verkoopster heeft alle aandacht en denkt mee. Fijne spijkerbroek gekocht met de juiste maat.

Leuk en goed geholpen

Gezellig personeel wat goed helpt. Mooie kleding gekocht.

Kundig, geduldig en vriendelijk

Altijd goed

Ben zo fijn geholpen niks was teveel en een goed advies

Vriendelijk en professioneel personeel

Je wordt erg vriendelijk ontvangen en de ervaring druipt van de verkoper af. We hebben diverse zaken gekocht waaronder broek, overhemd en jas. En in bijna alle gevallen kwam de verkoper direct met de juiste maat en mijn smaak e.b.t kleding.

Superfijn!

Zelfs zonder mijn man erbij kom ik altijd thuis met goed passende en leuke kleding! Topverkoopster Hetty!

Heel fijne winkel voor mijn hele outfit!

Goede en vriendelijke service, voldoende keuze, goede kwaliteit tegen een acceptabele prijs

tevreden

tevreden

Goed geholpen

De ervaring en dat de verkoper tijd voor je neemt. Altijd lastig kleding te kopen. Hier wordt je netjes en goed geholpen

Fijn personeel prima service!

Goed worden geholpen is hier normaal, en dat is wat ik erg prettig vind.

Mooie producten en goede service.

Zie boven

Vakmanschap!

Goede service leuke jonge mode en goed vakmanschap.

Warm welkom, niets was teveel moeite.

Mevrouw (met leren rok) heeft ons geholpen. Een en al lof, wat heeft ze mij en mijn zoon goed geholpen. Niets was teveel om een passend overhemd te vinden. Dit was een kadootjes op zich om door haar geholpen te worden. Leuk. We hebben er zo’n goed gevoel aan over gehouden. Jullie allen fijne kerstdagen.

Goede service alles zit perfect goede kwaliteit supper

Goed advies

Prettig geholpen en goed advies!

Prima geholpen

Een ruime keuze in de winkel en de verkoper had alle tijd voor mij, daardoor ben ik prima geslaagd met mijn aankopen

Was goed geholpen

Met een beetje auwe hoeren ben ik goed geholpen en geslaagd

Ik kom zeker terug!

Ruime sor****** en bijzonder vriendelijk geholpen!

Goed geholpen

Vriendelijk en snel geholpen !

langestraat 114

3811 AK Amersfoort