Word er zeer goed geholpen

Ook met de keuze van wat je zoekt de medewerker die mij hielp schatte het goed in

Weten dat het goed zit en goed voelt komt samen

Prettig

Zeer goed geslaagd!

Ik ging naar de winkel voor een pak dat ik hier eerder had gezien. Ik kon het niet vinden. Dus gaf ik een medewerker een beschrijving. Nee, die was er niet meer, wist hij uit zijn hoofd. Maar hij wist wel een mooi alternatief en liep zo naar een model dat qua kleur en stijl niet onder deed. Zonder meten trok hij de goede maat uit het rek en vond en een zeer net overhemd bij. Dit is toch hoe je geholpen wil worden in zo’n winkel!

Je wordt geholpen door verkopers die hun vak verstaan

Ik heb in de winkel in Zutphen ervaren dat men daar begrijpt wat de klant wil . Ook zien ze in één oogopslag welk kledingstuk het beste staat . Ze nemen rustig de tijd voor je en zetten je niet onder druk , zoals in vele andere winkels . Ook de sfeer in de winkel is aangenaam .

een DIKKE 10

De verkoper die mij heeft geholpen een man met ervaring en mensen kennis.

Goed geholpen incl goed alternatief

Sietse weer altijd samen met collega’s in kwestie het beste resultaat te boeken! Gekomen voor een party overhemd en goed van top tot teen geholpen!

Als altijd eerlijk en vakkundig.

Had een outfit nodig voor een begrafenis en binnen het uur was ik voorzien. Goed gericht en eerlijk advies.

Goede kwaliteit boor niet al te veel geld

Goedgeschoold personeel en goede kijk op kledingstijl

Prettig geholpen

Wij zijn zoals voorheen succesvol geslaagd.

Supergoed en mooie winkel met veel keus.

Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Goede kwaliteit kleding.

Zoals altijd super.

Vriendeljjk, behulpzaam, correct zoals altijd.

Super goed geholpen met het uitzoeken van een pak

De verkoopster was erg geïnteresseerd en dacht goed mee wat mij goed zou staan. Ze was erg vriendelijk. Ik zou hier zo weer een pak halen.

Niet zomaar slechts een winkelbezoek

Ik werd bij binnenkomst warm verwelkomd. Eén van de medewerkers vroeg gelijk of hij iets voor mij kan doen. Dat was zeer gewenst, want ik was op zoek naar een bepaalde look. Tijdens de kledingselectie erachter gekomen dat bepaalde kleurcombinaties mij heel goed staan. Naast de deskundigheid van de medewerker voelde ik me ook heel erg op mijn gemak (wat tegenwoordig in het algemeen zeer gering is). Al met al had ik niet het gevoel dat dit slechts een normale winkelbezoek was, ik had juist het gevoel dat ik een mannelijke kuuroord terecht was gekomen, waar ik niet als klant werd behandeld, maar als mens! Bedankt voor alles en tot de volgende keer zeker.

Ervaren en bovenal aardig personeel

Afgelopen week een colbert gehaald bij Jac Hensen. Het personeel was erg aardig en het advies was zeer goed. Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Fijne geholpen en mooi assortiment

Mooie merken, veel keus.

Mooie collectie leuk en gedreven personeel

Vriendelijk geholpen en goed advies. Afrekenen is wel erg omslachtig bij jullie. Waarschijnlijk moet er veel administratie gedaan worden op de computer.

Fijne winkel, kom er graag.

Verkopen net iets meer kwaliteit voor een juiste prijs.

Geweldig.

Super personeel , vriendelijk en behulpzaam. Mijn zoon komt er altijd met een glimlach weg. Wij slagen altijd.

Fantastisch goed geholpen!

Ik ben zeer goed geholpen door een kundige medewerker die er nog maar twee maanden bleek te werken. Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan om mij te helpen met een passende kerst-outfit. Mijn enige tip aan de winkel zou zijn om meer lengtematen op voorraad te hebben. Verder was het een fijne ervaring!

Was heel goed

Werd goed behandeld en namen de tyd voor mij toppie

rustig en gezellig kunnen winkelen

zie boven daarmee is alles gezegd.

Fijn geholpen door de medewerkers

Leuke kleding gekocht op de valreep voor de feestdagen.

Vriendelijke en behulpzame service

We werden vriendelijk geholpen en er werd echt meegedacht.

Onverwacht mooie winkel

Ik woon al jaren in Dordt, maar ben nog nooit binnen geweest. Gisteren voor het eerst. Mooie kwaliteit kleding. Ik denk dat ik hier mijns favoriete winkel heb gevonden. En die prijs? Die valt erg mee. Top dus.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort