Prima geslaagd bij Hensen in Hengelo (O)

Prima geslaagd bij Hensen in Hengelo (O)

Met een man die eigenlijk niet wil passen heeft Ede ons fantastisch geholpen. Eén broek passen, drie kopen. Polo shirt passen over het overhemd 4 kopen. Vest gewoon de goede maat nemen. In nog geen 20 minuten klaar en dik tevreden. Complimenten

Super geholpen

Worden altijd zeer netjes geholpen vooral als onze favoriete verkoper er is weet precies wat je past en wilt hebben helaas gaat deze man in oktober met pensioen

Royaal aanbod en service

Keurig geholpen en geadviseerd bij aankoop kostuum

de ideale winkel voor heren

grote diverse keuze fijne hulp van medewerkers prijs/kwaliteitverhouding

Zoals altijd weer perfect geholpen, en zeker geslaagd!

Perfect geholpen en goed advies

Met onze zoon een trouwpak gekocht. Netjes op maat laten maken, goede adviezen en netjes geholpen. Super

Mooi assortiment, vriendelijk en vakkundig personeel.

Ben tot op heden in twee vestigingen geweest, namelijk in Amersfoort en Dordrecht. In beide vestigingen vriendelijk en zeer deskundig personeel. Ik ben in beide vestigingen geslaagd en kom zeer zeker terug.

Tegenvallend

Er was geen professionele hulp in de winkel! Bij controle maatpak na het vermaken kwam men niet even mee kijken! Er was geen service!!! Dit bleek in Amersfoort vele malen beter te zijn, dus niet in Dordrecht moet je zijn maar in Amersfoort voor goed advies!

Altijd leuk geholpen,zeer vriendelijk en meedenkend..We hebben weer leuk gescoord..

Deskundig & prettig geholpen.

Goede adviezen & fijne communicatie.

Altijd super service

Ik was deze keer in de winkel in zeist waar ik ook altijd super geholpen word

Prima winkel, we zijn goed geholpen.

Goede winkel, goede kwaliteit goed personeel!

Mijn ervaring is uitstekend

Mevrouw de verkoopster liet mij op een prettige manier mijn keuze maken

perfect

Goed vriendelijk en begrijpend personeel

Goed geadviseerd én geholpen.

Ruime keuze in merken en maten.

Goed geholpen

Prettige winkel met deskundig advies

Geweldig geholpen (door Paul)

Uitstekend geslaagd bij JAC Hensen in Almelo met een kostuum, overhemd, sokken, riem, stropdas en pochet voor de bruiloft van mijn dochter en schoonzoon. We zijn geweldig geholpen door Paul, wat een geweldige vakman! Bedankt!!

Vriendelijke bediening

Ik werd correct behandeld.

Goed advies en alle tijd van verkoper

Mooi pak gekocht, advies was deskundige en fijn om diverse verschillende dingen te kunnen passen, goede verkopers.

Goed geholpen! Fijn personeel

Uitstekend advies en mooie producten

De dame die ons heeft geholpen was erg vriendelijk, professioneel, gaf ons goed advies. Gaf ons zelfs een luisterend oor. Gaf ons vertrouwen, ze gaf kleding mee terwijl mijn man nog een kledingstuk moest terug brengen. Zij is goud voor deze winkel in Veenendaal. Wij blijven trouwe klant. Ook om de mooie collectie.

goede kwaliteit

super kwaliteit waar voor je geld

Mooi winkel op mooi locatie leuk kleding altijd tevreden

Heb goede evaring met de winkel .altijd goede kwaliteit

heel goed geholpen

Op aanraden van familie een keer naar Jac Hensen in Apeldoorn gegaan. De kennismaking was heel plezierig. De vrouw kreeg koffie aangeboden en ik kreeg al heel snel een heerlijk zittende broek aangepast. Nergens anders slaagde ik zo snel en zo goed. Ging uiteindelijk met 3 broeken de winkel uit, nadat ik ook een kop koffie op had. Ik kom zeker terug.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort