Actieve bediening

Gezellig met een grap en een geintje en vakkundig geholpen. Geslaagd met een tas vol de winkel uit gegaan.

Overtreffende trap

Voor slechts één spijkerbroek heb ik maar één broek hoeven passen. Wat een kennis heeft uw personeel. En natuurlijk word ik steeds weer als klant herkend. Dit is de Overtreffende trap van omgang en kennis hebben van klanten. Geen nummers, maar klanten met een naam. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Zeer klantgericht en fijne service

Met een lieve vriendin de stad in gegaan voor kleding. ( zelf niet zoveel kijk op) Eenmaal aan het passen kwamen er telkens leuke truien blouses sweaters, ideeën, die werden aangereikt door een vriendelijke jongeman. Kon alles in alle rust bekijken, combineren. Geslaagd met meerdere kledingstukken. Ook ontvang ik nog een sweater, via de bezorging omdat de maat niet voorhanden was in de vestiging. Een zeer tevreden klant.

Een warme deken

super goed

ik had gebeld, of ze blouse aan de kant wilde leggen. dat was netjes gebeurd. Moest even wachten, want er moest een man met rolstoel de winkel uit, die ging die eerst even helpen. die verdient een pluim

Heel fijn geholpen. Niets was te veel. Echt super

Goed geholpen

zeer goed geholpen en ruime keus in grote maten

Klantvriendelijk en professioneel

Prettige ervaring. Positief vind ik met name dat we niet 'achtervolgd' werden door de verkopers. "Als we kunnen helpen laat het ons weten." Prima en ruim aanbod.

Fijne winkel, vriendelijk personeel!

Mooie collectie, nemen de tijd voor je om je te helpen.

Opnieuw goed geholpen door mw Rietveld

Ze kent mijn aankoop geschiedenis. Fijn

Een passende jas voor gepaste prijs

Wanneer je aan de lange kant bent loop je altijd tegen het feit aan dat ; of de mouwen te kort zijn, of de schouders hangen af en meer van deze ongemakkelijkheden. Bij Hensen een goede pasvorm gevonden met de juiste look en kleur. Dus we gingen ( bijna ) fluitend de winkel weer uit.

Hier is de klant nog koning, zonder opdringerige verkopers. Superfijn.

Na dagenlang op zoek te zijn geweest naar een chilet voor heren, werd ik getipt door een verkoper in een andere winkel: "Ga eens bij Jac. Hensen kijken, die hebben heel veel en waarschijnlijk ook dit". Dat bleek te kloppen en meer dan dat. Wat een plezierige winkel, vriendelijk personeel met kennis van zaken en een ongedwongen sfeer. Hier stoor je de verkopers niet met je aanwezigheid, zoals ik zo vaak ervaar, hier wacht je een warm welkom. Mooie winkel, fijn personeel en een uitgebreide keuze. Mijn vrouw viel de goede kwaliteit op. Kortom: wij gaan hier zeker terugkomen.

Goede blouse van Nils!

Goede blouse van het merk Nils. Vriendelijke ontvangst en advies.

Een vriendelijke verkoopster en weer geslaagde inkopen gedaan

Vanwege m'n lengte (2,02 m1) kom en koop ik regelmatig bij Jac Hensen. Het is daar altijd pleziering winkelen. Ze hebben een mooie collectie met kwalitatief goede merken. Ondanks m'n lengte slaag ik meestal wel en kan ik zelfs kiezen. De meeste winkels stoppen met een broek lengtemaat 36 (Jac Hensen gaat een stapje verder) en een extra 7cm mouwlengte hebben ze vaak ook niet. Het personeel is vaak uiterst vriendelijk en ze doen hun best voor je (ook al moeten ze 3x naar boven naar het magazijn). Ook de aangeboden koffie waardeer ik zeker.

Precies wat ik nodig heb.

Als man met een maatje meer wordt ik altijd goed geholpen en loop ik met een modieus setje de deur uit.

correct geholpen en verstand van zaken !

plezierige en professionele hulp

Vriendelijk, professionel, hulpvaardig,zeer correct

prima verkoper

Hij weet exact wat ik nodig heb en heeft me deze keer het korter moeten maken van een broek bespaard!

Ik word altijd goed geholpen en vind met behulp van deskundig personeel binnen no time passende kleding.

Supervriendelijk

Ik had een lastige maat. 48 was te klein, 50 te groot. Kom je uit op 49, alleen die was weer net te lang. Verkoper heeft net zo lang mee gezocht totdat ik de perfecte broek had.

Verrassend mooie collectie.

Ik was nooit eerder bij de firma JAC Hensen en was verrast door de mooie collectie. Bovendien werd ik in filiaal Hengelo bijzonder vriendelijk geholpen door Kai. Een fijn vest in de vorm =n een jasje gekocht.

BIj deze winkel gaan ze me zeker terug zien

Kende de winkel niet, had een pak nodig en ben uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel en een ruim assortiment.

Altijd een geslaagd bezoek en fijn personeel

Blijft mijn favoriete kledingzaak. Ik slaag hier altijd. Breed assortiment en dito prijs range. Kundig en vriendelijk personeel met oog voor aandacht en service!

Onprofessioneel

Niet meedenkend, kent de collectie niet die in de winkel aanwezig en is snel afgeleid door andere klanten die binnen komen. De verkoper geeft zichzelf een compliment hoe hij zijn best gedaan heeft om bepaalde zaken op te zoeken, al met al een rommelige en onprofessionele ervaring. Te veel verloop in het personeel.

Professionele en aardige personeel.

Kwaliteit en mooie assortiment. Personeel denkt mee en doet moeite om bepaalde produkten, die op het moment er niet is, alsnog te bestellen. Personeel geeft deskundig advies.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort