Fantastisch service

De Jonge man die ons geholpen heeft was super.

Mooie winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Gezellige verkoper en een lekker kopje koffie en goed advies!

Ruime keuze en prima service

Naast een uitgebreide collectie tegen billijke prijzen wordt je bij Hensen ook super geholpen

Super geholpen, geslaagd waar het nergens anders lukte

Ik kwam voor een paar truien. Was al bij andere winkels geweest maar vond daar niets dat paste en/of leuk stond. Bij Jac Hensen werd ik superleuk geholpen en met suggesties die ik zelf nooit gekozen zou hebben en die een schot in de roos bleken.

Toppers

De medewerkers helpen fijn met maken van een keuze

Overtreffend

Je komt binnen, je krijt een vriendelijke begroeting. Ze komen je helpen en blijven bij je, helpen geen meerdere klanten tegelijk dat is ons services. Ik kom hier graag mijn kleding kopen.

Vriendelijk en hulpvaardig

Zowel het online contact met klantenservice als de bediening in de winkel was heel prettig.

Goed advies fijne winkelmedewerkers

We werden fijn ontvangen. Goede advies over overhemden grote maten. Jullie hebben goede broeken en kleding. We komen al jaren bij jullie . Fijne winkel we slagen altijd . Grt Nico van der geer

Mooie winkel en vakkundige personeel

Gisteren wezen shoppen in Veenendaal waar ik altijd slaag. Teveel mooie kleding, goed gepresenteerd en een hele aardige ontvangst. Het is altijd wel een feestje bij Jac in Veenendaal :-))

Mooie kleding

Kleding altijd keurig verpakt, en een snelle levering

Slaag alleen bij jullie

Maten kloppen negen van de tien keer. Altijd leuke kleding te vinden!

Je wordt er altijd op een super betrokken manier geholpen.

Ik kom er nooit teleurgesteld van terug. Veel keuze en vele maten. Het moet gek zijn als je hier niet kunt slagen.

Goed geholpen

Erg fijn geholpen en gevonden wat ik zocht!

Op zoek naar een overhemd voor een specifieke gelegenheid. Dat leek jn Enschede makkelijker gezegd dan gedaan. Tot Jac Hensen opdoemde aan de horizon. Wat een fijne winkel en fantastische professionele hulp. Chapeau !

Snel en deskundig

Even snel op zoek naar een overhemd. Snel en deskundig geholpen en tevreden de deur uit.

Zeer goede service

Zocht een specifiek overhemd. Na mijn vraag kwam de verkoper meteen met het juiste overhemd aan. Ik vond het prettig dat er goed op mijn vraag werd ingegaan en en niet allerlei mogelijke varianten werden getoond.

Werd deskundig geholpen.

Grote maat overhemd was niet aanwezig. Snel via de computer de juiste maat besteld en die wordt zonder bezorgkosten thuis bezorgd.

Zeer behulpzaam

Ik wordt er prima geholpen

Leuke winkel, kundig personeel en niet opdringerig

geweldig mee/inlevend

Me heeft me heel fijn en goed geholpen. Echt geluisterd naar de behoefte en op ingespeeld

Altijd geslaagd, grote keuze, super advies.

Keurig geholpen, bereidwillig, deskundig advies. Kortom zeer tevreden. Vanaf 1989 klant in Almelo

Fijn assortiment en advies

Voor ieder wat wils en advies wat past bij je wensen

Goed en betrouwbaar

Grote maten (lange maten) en prima kwaliteit. Goede service en aftersales.

Werd perfect geholpen en stond binnen 5 minuten weer buiten met product waar ik voor ging

Top verkoopster

De verkoopster deed heel erg haar best om toch iets moois en passend te vinden voor mijn man ook al moest zij een paar keer de trap op en af, wij kregen uitstend advies en zijn zeer goed geslaagd voor een colbert met een prachtige blouse.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort