Terzake deskundige medewerkers

Personeel geeft eerlijke mening, waarbij ook "dat zit niet goed" wordt geadviseerd. Ik word altijd prima geholpen

Mooie zaak en goed geholpen

Zeer snelle afhandeling

Pasen bestellen bellen op halen Betalen

Top ervaring met een smoking

Ik had een nieuwe smoking nodig. Meerdere jasjes en broeken zijn naar de winkel in dordrecht gekomen. Vervolgens alles netjes gepast en op maat gemeten. Lekker kopje thee erbij en er wordt echt de tijd genomen voor je. Kortom top geregeld. Ik ga er vanuit dat volgende week alles mooi zit.

Vriendelijk en goed geholpen

Super geholpen door medewerker en mooie collectie

Prettige mensen die helpen in de zaak en goed advies bij de kleding en pasvorm

Fijne ontvangst en goed advies

Zeer prettige en gastvrije ontvangst. Daarnaast deskundig advies. Top plek voor je kleding

Een buitengewone ervaring door de excellente klantgerichtheid en service

Ik was op zoek naar een zwarte pantalon en een wit overhemd. Er hing geen passende pantalon. Alternatieven werden aangedragen van elders uit de zaak en de opslag. Een stretchbroek werd geprobeerd en de verkoopster zei zelf eerlijk dat die niet goed paste. Uiteindelijk lukte de pantalon niet en werd ik naar een concurrent verwezen; wat een klantgerichtheid. Ik slaagde wel voor het overhemd

Goed geholpen

Aardig personeel die klaarstaat voor je

Super ontvangst, top begeleiding en advies

De ontvangst, begeleiding en advies is helemaal perfect. Ik heb de pakken nodig om klanten te bezoeken. Ongetwijfeld zal ik weer positieve reacties krijgen voor mijn outfit. Dank aan alle medewerkers van Jac Hensen Veenendaal. Wij wensen hen een drukke maand december maar ook fijne en gezellig eindejaarsfeesten.

Fout bij afrekenen.

Bij thuiskomst opgemerkt te veel betaald . Direct terug gegaan (wel excuses van verkoper)

Geweldige klantvriendelijkheid en service!

Ik ben ontzettend vriendelijk en goed geholpen en zeer tevreden weer de winkel uitgestapt!

Fijne herenmodezaak om te winkelen

Fijn personeel, je krijgt goed advies, mooie kleding. Super fijne herenmodezak

Ruime keuze en de kwaliteit is erg goed.

Er is ruime keuze en mocht het artikel niet aanwezig zijn wordt het netjes thuis gestuurd. Goede service.

Ondanks dat we door Corona niet bij Mensen zijn geweest, voelt het toch vertrouwd.

Zoals al omschreven zijn we nu weer voor het eerst bij Mensen geweest om broeken te kopen en we zijn direct geslaagd. Het personeel is ook nieuw, maar voelt direct vertrouwd aan.

Leuk en vlot geholpen

Dit was mijn eerste keer dat ik bij Jac Hensen ben binnen gestapt. Ben leuk, vlot en deskundig geholpen en gelijk geslaagd voor mijn eerste aankoop. Kom hier zeker terug.

Zeer fijne ervaring

Prettige winkel en zeer fijne bediening. Het is fijn dat er voor lange mannen voldoende keuze is. Dus niet meer zoeken. Gelijk naar jac.hensen

Veel keuze, snelle levering

Broek besteld in de lengtemaat 36. Deze waren voorradig. Levering volgde snel

Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst

Bij binnenkomst vriendelijk begroet en ook herkenning van wie je bent.

Goede verkopers, hulpvaardig

Prettige sfeer, hulpvaardige mensen, mooie collectie.

Wij zijn prettig en deskundig geholpen met als resultaat een mooie aankoop

Super goed heel vriendelijk

Hallo je wordt super goed geholpen voor kleine maten grote maten kwaliteit super goed

Een zaak om terug te komen.

Al jaren lang vaste klant bij Jac Hensen. Vriendelijke verkopers, lekkere koffie en altijd geslaagd met de aankoop.

geweldige zaak en geweldig goed personeel TOP

geweldig goed geadviseerd door Ron

Het is een goede winkel voor lange mannen om kleren te Koppen

Ik vind het fijn om bij Jac Hensen om kleren Te gaan Koppen omdat ik zelf lang ben Je word er goed geholpen door het personeel Je heb veel keus om te passen van kleren Ik kom graag bij Jac Hensen

langestraat 114

3811 AK Amersfoort