Zeer goede service en kwaliteit

Ik ben al twintig jaar klant bij Jac Hensen. Zij weten wat servicegerichtheid is en geven je goede adviezen. Ze geven je de aandacht en hebben de tijd voor je. Topwunkel. Zeer tevreden.

Prettig geholpen en veel keus.

Zie bovenstaande.

Uitstekende zaak met ruim aanbod

Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen.

Prima winkel met deskundig personeel!

Ik kom graag bij Jac Hensen omdat de winkel mij erg aanstaat. Dan heb ik het over de winkel in Ede. Ziet er keurig, prima verlicht en zeer verzorgd uit. Je kunt een keuze maken uit veel zaken en wordt hierin goed begeleid door het personeel. Super!!! Daarnaast zeer aantrekkelijke prijzen en regelmatig mooie aanbiedingen.

het is een prima zaak en we werden erg fijn geholpen

het is er prima en kleding is ook goed en mooi

Goed advies en fijn geholpen.

Hier kom ik voor een Mac broek en slaag altijd.

Top service!

Gisterenmiddag, even kijken voor’n pak. Aller vriendelijkste verkoopster, die je je wensen kan. 1 deskundige blik op postuur en gelijk goed. Fantastisch mooi pak gekocht met 4 overhemden en een riem. Wij zijn goed geslaagd dus. Heel fijn gevoel er aan over gehouden! En ook nog voor ‘n leuke prijs.

Goeie service door vakmensen

Netjes geholpen, niet opdringerig. Knoop van de boord word in de winkel gratis verzet.

Zoals altijd, keurig geholpen

Wederom keurig geholpen. Wordt goed naar je geluisterd en meegedacht.

Prima geholpen, kunnen altijd goed slagen.

Kan zowel in voor-en najaar [prima slagen

Shoppen is een uitje bij Jan Hensen Enschede, helemaal goed !

Warme ontvangst door proffessioneel, sociaal personeel. Goede prijskwaliteit verhouding; ik kom zeker terug!

Prettig

Ik liep binnen omdat ik opzoek was naar een colbertje. We hebben samen gezocht naar een goede en moderne pasvorm. Ik werd heel goed geholpen. En ben er weg gegaan met een kostuum.

Ik werd vlot geholpen aan goede spullen

Zeer goed bediend

Uitgebreid assortiment. Goede kleding adviezen.

Zeer Klant vriendelijk personeel en een zeer goede kwaliteit.

Jarenlang al klant

Snel, direct, kwalitatief!

Wij zijn zo goed geholpen dat dit een review waard is, gezien ik nooit een review geef. Bij binnenkomst koffie aangeboden gekregen, daarna direct aan de slag gegaan. De medewerkerster had een goede oog voor kleur en pasvorm. Kwam zelf met alternatieven; perfect Nogmaals bedankt voor het bijmaken van 2 kerels die dit voor het eerst hebben gedaan! Groetjes, Ilya

perfect

in 1 keer een complete outfit colbert broek en coltrui alles was in 1 keer goed perfect geholpen.

Zeer goede klantgerichte service

Er werd meegedacht en een goed aanvullend advies gegeven waardoor er ook een tweede kledingstuk werd aangeschaft tijdens het winkelbezoek

Snel en goed geholpen

Idem als de zin hierboven…

Perfect geholpen door zeer vriendelijke verkoper waardoor snel geslaagd met nieuw kostuum

Doordat de vriendelijke verkoper snel en goed kon inschatten wat ik zocht en daarvoor drie goede opties te bieden had. Erg efficiënt en daardoor snel geslaagd voor een nieuw kostuum van goede kwaliteit.

Goed geholpen

Vakkundig en vriendelijk

Goed geholpen, vakkundig, plezierig en koffie.

Mensen ik kan niet zonder Hensen!

Perfecte medewerkers. Denken grandioos mee.

Eindelijk

Eindelijk een winkel waar de lange man ook eens kan slagen en zelfs ruime keuze heeft. Lengtematen als 106 en XL-7 blijken gewoon uit voorraad leverbaar. Klasse !

langestraat 114

3811 AK Amersfoort