Beloften worden waargemaakt

Makkelijk bestelproces; in de winkel gepast en daar alles incl. korting geregeld. Perfecte service

top zaak goed geholpen

Weer prima geholpen

Prettig

Ptettig.

Zeer fijn geholpen

Goed geholpen met een nieuwe pak

Van collectie naar uitstraling tot personeel, heel goed!

Mijn ervaring is alleen maar positief. Jac Hensen heeft een ruime collectie. Ik ben geholpen door twee aardige en meedenkende heren. De service was uitstekend! De winkel is heel mooi ingedeeld

Correct en hulpvaardig, perfect klantgericht.

Goed geholpen door de collectie uit te spitten op kleding naar mijn smaak. Het foutje in de afrekening (korting vergeten) werd snel hersteld. Jammer dat Meyer nauwelijks kleinere broekmaten heeft.

Echt goed

We komen de winkel binnen worden direct begroet door een met alle respect een oudere verkoper zeer nette man uit gelegd waar we voor komen de verkoper zegt ik ga even voor u kijken loopt naar boven vraagt geen maat niks. Komt terug met drie hele mooie colbertjes de maat is perfect we hebben de mooiste uitgekozen wat kleur betreft. Als je de maat zo in kan schatten dan ben je wel echt een vakman. Top zaak.

Prettige begripvolle verkoper

Een nette winkel in het centrum van Dordrecht die meteen goed aanvoelde. Werd geholpen op de afdeling grote maten door een uiterst vriendelijke en deskundige verkoper. Prijsstelling was goed alsook de kwaliteit. Er zouden meer van dit soort winkels moeten zijn waar mensen met een maatje meer een goede keuze kunnen hebben. Deze winkel speelt goed in op de markt. R

Geweldige winkelervaring!

Deskundig advies op een vriendelijke, plezierige manier geholpen! Veel keuze, alles compleet, van shirt tot broek en sokken tot schoenen zodat het plaatje compleet was!

Ik vind het personeel in de winkel in Ede altijd zeer behulpzaam.

Er hangt een zeer ontspannen sfeer in de winkel

Fijne winkel met bekwame medewerkers

Altijd gaan we met meer weg als de bedoeling was omdat alles zo goed past. De medewerkers zijn uiterst kundig en verstaan hun vak. Veel keus en lekkere koffie.

Helemaal top! Goed fijn advies

Helemaal goed! Word je niks opgedrongen. En toch goed advies:)

prettige winkel

gezellige winkel met nog betaalbare prijzen we zijn sinds kort klant

Ik ben prima geholpen

Positief. Goed en professioneel geholpen, klantvriendelijk.

Eerste bezoek aan de winkel.

Prima begeleiding .

Meedenkende verkoper.

Altijd fijn om daar te zijn

Je wordt echt geholpen en geadviseerd. Super fijne store!!

Evenals voorgaande keren voortreffelijk geholpen. Niets opgedrongen maar goed advies

Wonderbaarlijk

Zo goed geholpen wist eigenlijk niet wat ons overkwam Mevrouw nam de tijd wist precies hoe ze mijn man moest helpen echt top En zijn zeer geslaagd met nieuwe kleding g

Goede keuze en bruikbare adviezen.

Goede keuze en zeer bruikbare adviezen.

Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel

Ik heb gevonden wat ik zocht, ik kreeg wat hulp toen ik die nodig had. Vriendelijke mensen, niet opdringerig.

Goed geslaagd

Ik heb goed advies gekregen voor een nieuw overhemd onder mijn blazer, ook een mooi truitje voor eronder gekocht. En nog een heerlijke warme trui.

Wij zijn netjes geholpen

Zeer prettig geholpen en altijd top service.

Wordt altijd zeer prettig geholpen, zeer deskundig en altijd eerlijk en oprecht. Prettige sfeer en persoonlijke benadering.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort