Zeer prettig geholpen en altijd top service.

Wordt altijd zeer prettig geholpen, zeer deskundig en altijd eerlijk en oprecht. Prettige sfeer en persoonlijke benadering.

Ik koop niet voor niets al mijn kleding bij jac hensen!

Gewoon goede service, vakkundig en aardig personeel.

Goede collectie

Genoeg ruimte gekregen om zelf te kijken en passen, daarna goed advies.

Fantastisch!

Weer fantastisch geholpen met een mooi verjaardagskado voor mijn man! Goed meegedacht door de verkoper, dankjewel!

Goeie communicatie online via de chat en prima service

Ik heb online 2 paar Panama Jack schoenen gereserveerd die in Apeldoorn op voorraad lagen en naar Amersfoort moesten komen om te proberen. Heb dit allemaal via de chat prima kunnen regelen en kreeg netjes een melding toen ze aanwezig waren. Zeer mooie schoen trouwens.

Fijne winkel voor grotere maten, met super personeel!

Man en zoons kunnen altijd slagen bij Jac Hensen, ook voor de grote maten. Personeel geeft nooit het gevoel dat je je moet schamen voor je (te) grote maat en blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. De laatste keer was de gewenste trui er niet in de juiste maat, maar deze werd zonder extra kosten via de webshop alsnog thuis bezorgd. Topservice!

goed geholpen

vriendelijk en vakkundig personeel.

Geweldige service, vriendelijke mensen

Goede service, mooie kleding

Prima geholpen en uit gekomen op het juist passende merk

dik tevreden

Collectie sprak mij aan en heb een goede keuze gemaakt

Word altijd prima geholpen en ben al lang klant.

Prima service, nog persoonlijke aandacht

Heerlijk om nog een winkel te vinden die alleen om heren gericht is, kwaliteit kleding heeft en vooral ook lange(re)maten. Personeel is heel vriendelijke en behulpzaam! Een echte aanrader om een keer bij terug te komen!

prettig geholpen

Zeer prettig geholpen door een jonge verkoper die goed advies gaf en meerdere opties aanbood. Het afrekenen en updaten van het klantenbestand ging iets lastiger maar dat lag aan een defecte pin-automaat.

heel fijn geholpen en hoog slagingspercentage.

Jac Hensen is de enige kledingwinkel waar mijn man zijn kleding uitzoekt en koopt. Meestal worden we heel goed te woord gestaan en naar onze wensen geluisterd. We zijn dan ook vaak in één keer voor de winter of de zomer klaar. positief over de medewerkers.

Prettig geholpen, duidelijke scheiding tussen grote en kleine maten, mooie kwaliteit

Heer Boersma heeft op een plezierige manier geholpen. Ook de verkoopster die aanwezig hielp leuk mee.

Direct op een vriendelijke manier gevraagd om geholpen te worden.

Aangezien ik geen idee had wat ik moest hebben qua vorm/maat was het voor mij erg prettig om direct geholpen te worden.

Snel en deskundig geholpen

Aandacht van medewerker zorgde er voor dat de mogelijkheden werden gezocht en de kans op slagen duidelijk werden vergroot.

Vriendelijk geholpen

We werden heel vriendelijk geholpen door medewerkster en ze weet wat bij mij past. Dus geslaagd.

Gewoon goed

Je word altijd goed geholpen door mensen met verstand van het vak

Al jaren hebben jullie, net als ik een nieuwe kleren nodig heb, een passend stuk hangen.

Zoals je ziet is het al in 1 zin weer te geven,

Super geholpen

Super geholpen en plus dat er echt tijd voor je word gemaakt maakt deze winkel een van de beste in de regio Twente

Mooie winkel

Mooie winkel, leuke sfeer, prachtige collectie, veel keus

Goede zaak

Goed advies, snel geholpen. Personeel is wat oubollig, maar wel kundig Wat jonger personeel erbij zou de uitstraling goed doen.

prettig geholpen, in een keer geslaagd

prettig geholpen, in een keer geslaagd

Kundig, beleefd, professioneel en met gevoel voor humor.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort