Super vriendelijk personeel

Fijne mensen die alles voor je willen doen ,om je zo goed mogelijk met de juiste kleding de deur uit zien te gaan,waar de persoon zich lekker in voelt!!Super winkel om vaak in terug te komen!!

goede en deskundige hulp

Zie hierboven

Prima geholpen

Eindelijk geslaagd voor een colbert in mijn (grote) maat daarbij geholpen door begripvolle verkoopster

Fijn geholpen met goed advies.

Prima geholpen in Enschede!!

Uitstekende service en grote collectie

Door de verkoper werd ik goed geholpen met deskundige adviezen.

Snel en deskundig

De verkoper wist gelijk mijn maten en gaf een eerlijk advies

Attent ontvangst, goed geholpen en tevreden naar huis!

Op een regenachtige dag binnen stappen, een attente verkoopster die je opmerkt, groet en zonder zich op te dringen ons weet te helpen met hetgeen we zoeken! Erg fijn dat dit soort winkels nog bestaan!

Als thuis komen!

1 van de vaste gezichten van Veenendaal was er, ze heeft me weer uitstekend geholpen.

Netjes geholpen, en voor elk wat wils. Als je bij jack hensen niet slaagt dan ligt het niet aan hun.

Alles onder een dak

Van trendy , casual , chique tot kleding combinaties met service .

Uitstekend Personeel

Dit was de 2e keer dat ik hier kwam voor een pak. Vorige keer voor een gewoon pak. Dit keer voor een Trouwpak. Professioneel personeel dat weet waar ze over praten. Ruim aandacht voor zowel de bruidegom als de mee gekomen gasten. Neemt uitgebreid de tijd. Geeft je een goed en warm gevoel. Zou Jac Hensen zeker aanbevelen bij andere. Nogmaals heel erg bedankt namens een hele gelukkige aanstaande bruidegom

Goed geholpen, mooi aanbod

Door de medewerkster ben ik prima geholpen bij het uitzoeken. Ze presenteerde verschillende merken in verschillende maten, zodat ik een goede keuze kon maken

Jac Henssen is absoluut mijn favoriete winkel! De selectie van kleding is altijd stijlvol en van hoge kwaliteit. Het personeel is vriendelijk, deskundig en altijd bereid om te helpen. De sfeer in de winkel is gezellig en uitnodigend, waardoor winkelen een plezierige ervaring is. Ik heb hier al meerdere keren gewinkeld en ben altijd tevreden naar huis gegaan met prachtige kledingstukken. De prijzen zijn redelijk en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Kortom, Jac Henssen is een topwinkel en ik kan het ten zeerste aanbevelen!

Top zaak

Ik kom er altijd voor de Meyer lange broeken en neem ik altijd wat extra's mee. De service is perfect en het personeel is geweldig. Mijn complimenten

Geweldig goed geholpen

Vriendelijke verkoopster heeft ons geweldig geholpen. Ook naar tevredenheid geslaagd met het kopen van het trouwkostuum voor mijn zoon. Minpuntje vond ik het assortiment hier had ik meer keuze verwacht.

Uitstekende service

Super vriendelijk geholpen

Altijd een warm ontvangst en goed advies

Prima geholpen met kleding keuze

Verkoopster was enorm geduldig met veel ervaring en humor

Een fijne winkel met prachtige kleding

Altijd fijn geholpen, kundig en snel

Zeer klantvriendelijk en eerlijk advies

Zeer klantvriendelijk en eerlijk advies. Geen opdringerige verkoper.

Als klant ben ik vriendelijke en professioneel geholpen.

Prettige en goed gemotiveerde adviezen.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel

Altijd als ik hier binnenkom krijg je meteen een warm gevoel. Iedereen staat voor je klaar om je te helpen. Vooral op de bovenste verdieping in Amersfoort. Zelf zie ik het bos door de bomen niet meer als ik een pantalon zoek. Elke keer pakken de verkopers het juiste in een hand omdraai het er tussen uit. Altijd fijn om terug te komen bij Jac hensen.

Goed geholpen. Deskundige verkoopster.

Fijne mensen in winkel en professioneel

langestraat 114

3811 AK Amersfoort