prettig, persoonlijk en eerlijk

Altijd goed geholpen door vakmensen met een eerlijke kijk op hoe de items staan en passen. Niet alleen maar gericht op veel verkopen, maar juist klantgericht.

vriendelijk met een goede keuze mogelijkheid voor een redelijke prijs

Ik houd niet van online shoppen.

Fantastisch geholpen!

Goede adviezen en alle tijd, heel fijn.

Koop altijd meer dan de bedoeling is....

Gisteren tijdens de vaste klanten dag weer meer gekocht dan de bedoeling was. Dat zegt genoeg denk ik.

Nieuwe winkel dezelfde prima ervaring.

Prachtige nieuwe winkel. Ruim opgezet. Het nieuwe jasje doet niets af aan de geweldige service en collectie. Zoals altijd prima geslaagd voor een outfit.

Grote keuze, geweldige hulp.

Ik heb onlangs een blauw pak gekocht in de vestiging Veenendaal. Vakkundig geholpen, geslaagd en stond zo weer buiten. Subliem.

Prima geholpen.

Verkoopster deed alle moeite.

Gastvrije ontvangst en volop keus

Fijne winkel waar ik al jaren mijn kleding koop. De hulp van de verkopers is van fantastisch en zijn altijd bereid om mee te denken. Voor zowel vrij casual als zakelijke kleding een prima adres.

Overzichtelijke winkel

Netjes geholpen en advies zonder verdere aandrang.

Vakkundig en fijn geholpen.

Persoonlijk advies, topservice en shoppen met een glimlach

Altijd fijn binnenkomen hier: warm welkom en meteen dat persoonlijke gevoel. Mijn vaste verkoper neemt echt de tijd en weet precies wat werkt – zelfs toen ik eens buiten mijn “standaard spijkerbroek” ging. Goed advies, top resultaat. Het shirt in mijn maat was er niet, maar werd zonder gedoe geregeld. En als kers op de taart ook nog een leuke korting. Kijk, zo wordt shoppen bijna gevaarlijk leuk

Gastvrij en deskundigheid ten top

Op zoek naar een kostuum voor het huwelijk van onze zoon, bracht mij wederom terug naar filiaal Zeist. Edwin gaf weer een duidelijk en vooral eerlijk advies, duidelijk een man met veel ervaring. Eerder hielp hij mij ook al met een kostuum. De gastvrijheid en het deskundige advies maken dat de keus blijft voor dit filiaal.

Prettige omgeving en proffesionele hulp.

Jammer dat het assortiment overhemden met extra lange mouw, casual, beperkt is geworden.

Perfecte service en goede producten

Adviezen over de maat, kleuren en combinatiemogelijkheden waren helder en duidelijk. Niets was teveel om de juiste kleding bij elkaar te krijgen. Super. De kleding op zich is van goede kwaliteit en volgens de laatste ideeën. Een fijne winkel met geweldig personeel!

Fijne winkel en goed advies

Diverse keren kleding gekocht waaronder een pak, een jasje, polo, zomerjas. Altijd tevreden naar huis gegaan. Fijn advies en ik voel me niet verplicht om altijd heel veel te kopen.

Een prettige behandeling

Ik had meteen een goed contact met uw medewerker. Hij was zeer bekwaam en vakkundig.

Kundig personeel en vlot geholpen

Goede advies en veel keuze

Voor advies en de juiste keuze, denken ze mee en wordt er gelijk hierin meegedacht.

Zeer verzorgde winkel met mooie sortering en vriendelijk personeel

Zomaar binnen komen lopen en met mooie kleding weer vertrekken. Resultaat van een prima sortering en vriendelijke en deskundige hulp van het personeel.

vriendelijkheid en kennis van wat de klant wil.

niet opdringerig, vriendelijk en zeer behulpzaam.

2x pak gehaald, van top tot teen aangekleed.

vriendelijk, behulpzaam en goed advies zonder opdringend te zijn.

vriendelijk geholpen en goed advies, zeer nette winkel in Zutphen ruime keuze.

Vakmensen, fijne winkel, prachtige kleding en schoenen!

De rustige en behulpzame houding van deze mensen in de winkel is het eerste dat me opviel. Deze mensen hebben liefde voor het vak en oog voor de klant, dat is waar het om gaat! De collectie bestaat is erg ruim en bevat veel mooie merken, waarbij het aanbod in (bijvoorbeeld) colberts heel erg breed is. Het staat voor mij als een paal boven water dat ik hier vaker terug kom.

Doelgericht en professioneel geholpen!

Uitstekende en vriendelijke hulp bij het kopen van een colbertje. Niet opdringerig maar erg meegaand en begripvol. Zeer tevreden!

Een zaak waar je je thuis voelt

Prachtig ingerichte winkel, bijzonder sympathieke aandacht van Maureen met persoonlijk advies, denkt mee, uitgebreid aanbod van herenkleding.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort