aandacht voor de klant, komen met oplossingen.

perfecte service, personeel heeft aandacht voor je, luistert en komt met oplossingen, en doen aanbevelingen. erg attent.

Ik werd nu goed geholpen.

Na lange tijd werd ik nu weer door een ervaren medewerker geholpen. Hoop dat het zo blijft, want de laatste jaren zag je steeds meer personeel zonder ervaring.

Behulpzame aardige medewerkers

Door de behulpzame en aardige medewerkers ben ik snel en goed geholpen aan een nieuw overhemd met extra lange mouwen.

Je word er zeer goed en netjes geholpen En de service vind ik daar heel goed en vriendelijk personeel

Uitstekend. Service en spontaniteit altijd goed.

Gisteren heb ik aankopen gedaan bij het filiaal in Enschede en ben daar, zoals gewoonlijk, prima geholpen. Service en deskundigheid is altijd goed. Vriendelijkheid en gastvrijheid idem. ik zeg..vooral doorgaan.

Vriendelijk, behulpzaam en ruime keuze

Voor het eerst bij Jac Hensen geweest gisteren. Het was een aangename ervaring, een van de items was op lokatie niet meer op voorraad in de juiste maat. Online was er wel nog een exemplaar waarna ze aangaven deze meteen voor mij te bestellen en naar huis op te sturen.

Simpel snel en goed

Overhemden besteld. Goed keuzemenu. Simpel bestellen en snel geleverd.

Vriendelijke mensen.

Mooi en netjes. Overzichtelijk. Kwamen voor t-shirts voor m'n zoon. Daarvoor ook geslaagd. En ook maar gelijk een winterjas voor mijn zoon gekocht. Prettig geholpen.

Prima en deskundig geholpen

Verkoopster begreep goed wat we wilde en kwam met het juiste aan en was vriendelijk en klantgericht.

Ik slaag altijd, ongeacht waarvoor ik kom.

Je wordt altijd vriendelijk maar vooral professioneel geholpen. Zonder dat het opdringerig voelt. Verkoper voelt goed aan welke pasvorm het beste bij je past. Er wordt altijd nog een kopje koffie aangeboden. Kortom, echt mijn winkel

Uitstekende service

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Grote lengte bovengemiddeld voorradig

Vlot geholpen met lengtematen. Waarbij ik nog keuze had ook!

Vriendelijk en behulpzaam met een vleugje humor

Mooie kleding goed advies en nette prijzen

Mooie winkel en vriendelijk kundig personeel

Altijd welkom ook al ben je aan het orienteren.Mooie kleding ook voor grote maten!

GESLAAGD VOOR DE REDEN WAAROM IK NAAR DE ZAAK IN VEENENDAAL KWAM.

GOED GEHOLPEN DOOR DESKUNDIG PERSONEEL.

Deskundig en goed advies

Medewerkers nemen de tijd om een goed advies en begeleiding te geven

Geweldige winkel

Hier wordt je no als klant geholpen Bakje koffie Vriendelijk behulpzaam personeel Echt top

Mooie winkel, uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen door de verkoper in de winkel.

Ik vind het een fijne winkel

Ik werd fijn geholpen door het personeel En ze hebben veel keus bij Jac Hensen

Mijn ideale modezaak

Ik werd perfect geholpen, additionele kledingstukken werden er bij gehaald, een lekker bakje koffie en binnen de kortste keren stond ik weer buiten met een tas vol kledingstukken

goed geadviseerd

vriendelijk en goed geadviseerd

Snelle, correcte levering

De levering is volgens afspraak geleverd. Retourneren en nieuwe bestelling ivm andere maat ging goed

Super uitstekende zaak

Super zaak ik slaag er altijd bijzonder goed geholpen zeer tevreden

Kopen bij Jac Hensen is een zeer positieve en fijne ervaring!

Vriendelijke en deskundige mensen.

Prima persoonlijke begeleiding!

Persoonlijk begeleid in de keuze voor mijn outfit. Als man alleen heb ik daar behoefte. Aan.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort