Kleding goed, maar medewerkers filiaal Amersfoort van de pakkenafdeling zijn erg met zichzelf bezig

Bij het uitkiezen van een pak was het erg druk. Overal lege kopjes en glazen. Daarnaast was elke medewerker met een klant bezig. Er gaat dan volledig geen aandacht uit naar andere klanten. Op even snel tussendoor vragen stellen werd kortaf gereageerd. 2 Mannelijke collega s waren erg aan het mopperen over een andere collega. Dit werd luidruchtig en niet in nette bewoordingen gedaan. Hierbij was er geen oog voor andere klanten en ruimden zij niet op. Ook weten deze heren druk ons aan het afschuiven op een andere collega die ons uiteindelijk heeft geholpen. Een week later in Deventer gelukkig een heel andere en veel betere ervaring. Bij het ophalen van de bestelde broek was het op dezelfde afdeling weer raak. Geen aandacht, je wordt niet gezien. We voelden ons niet echt welkom. Voorlopig even geen Hensen meer.

Het is gewoon thuiskomen

Goede hulp bij het uitzoeken. En toch privacy. Kan niet beter

Een hele fijne ervaring gehad bij Jac Hensen. Ben geholpen door Kevin die heel netjes en secuur werkt. Hij let heel goed op de kleine details die voor mij minder belangrijk zijn, maar waardoor ik achteraf minder snel terug hoef. Daarnaast is Kevin fijn in de omgang waardoor het samenstellen van een pak snel en fijn ging.

Leuk personeel, goed advies, leuke sfeer. Met een heel goed gevoel naar huis

Uitstekend geholpen

Ik werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ik heb niet de makkelijkste maten maar er werd net zo lang gezocht totdat er een oplossing was.

We waren voor de 2e keer bij Jac Hensen, het trouwpak voor mijn zoon moest op maat gemaakt. Zelf wil ik er op zijn trouwdag ook netjes bij staan dus had ik een afspraak voor het passen van een pak gemaakt. Geweldig geholpen, de dame die ons hielp was zeer kundig en vriendelijk, gaf tips over kleuren en bijpassende accessoires maar drong niets op.

gezellige en goede service , wordt goed geholpen .

je wordt er altijd gezellig en goede geholpen .

Uitstekende service en klant vriendelijkheid

Luisteren goed naar wat je wil en geven goed advies

Top service van begin tot eind

Goed geholpen bij de aankoop van een overhemd, fijn advies en prettige bediening. Wat ik niet had verwacht: toen ik de volgende dag belde over een te lange broek die ik elders had gekocht, mocht ik gewoon langskomen om hem te laten spelden. Dit is pas echte klantgerichtheid.

Plezierige winkelervaring

Voor het eerst in nieuwe vestiging Almelo. Personeel reageert enthousiast als ik hen daarop aanspreek. Erg positief, ikzelf ook. Veel licht, overzichtelijk. Erg behulpzaam om product te zoeken (T Shirt) . Goed en eerlijk advies bij aankoop jack. Heel fijn om hier te winkelen. Geen opdringende verkopers maar wel adviseurs. TOP

Mooi assortiment, matige klant beleving

Geslaagd met het aankopen van kleding. Maar geen enkel verkoop enthousiasme te bespeuren en bijna plichtmatige behandeling van de klant. Nog net niet arrogant maar het zit er dicht tegen aan. Jammer.

Wederom eerlijk en oprecht geholpen door Ron. Vanuit Wezep was het alle moeite waard.

Ben tevreden over de winkel en klachten service

Mijn erg tevreden hoe afgelopen tijd geholpen wordt en over de klanten service van jullie.

Deskundige klantvriendelijke hulp

De advisering is eerlijk en getuigt van professionaliteit!

Wordt netjes te woord

Maar terug bellen met de oplossing bleef tot twee keer uit. Teleurstellend

fantastische keuze

Twee weken een jas gekocht heel veel keus ben goed geslaagd

Zeer goed geholpen

Ik kwam blanco de winkel binnen voor kleding voor een bruiloft. Uitstekend geholpen met alle tijd, een luisterend oor en goed advies. Na meerdere pasmomenten een geweldige outfit gescoord.

Zoals vanouds Super

Altijd goed en vakkundig geholpen, een aanrader, ben er blij mee.

Mooi pand, ruim opgezet, hulpvaardige medewerker

Ruime keus voor iedereen (klein en groot). Medewerker laat je "met rust", maar helpt je indien nodig.

Vriendelijk en deskundig personeel

Ik ben heel fijn geholpen in de winkel in Apeldoorn. Ik had me vergist bij een online-bestelling. In de winkel ben ik daar goed bij geholpen

Top Service

Ben uitstekend verholpen met producten die we hebben gekocht. De service was professioneel., puntueel, en zeer aansluitend met mijn wensen.

In de zaak in Ede worden wij top geholpen. Zijn maat is bekend. Weten precies wat zijn keuze is en in no time heeft hij weer nieuwe kleding erbij

Prettig geholpen.

Mooie winkel met ruime keuze.

Prima geholpen

We zijn goed geholpen en hebben leuke kleren kunnen kopen.

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Omdat ze de collectie van zeer goede kwaliteit maken, bestel ik maar om de zoveel tijd. Oftewel. Top kleding.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort