Top service en top kwaliteit filiaal Jac Hensen

Fijn en service gericht personeel.

Goed geholpen

Goed, prettig

Vriendelijk en prima geholpen en top service.

Ik ben goed en gezellig geholpen en de winkel heeft een mooi assortiment aan kleding.

Ik werd meteen goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ruime keuze aangeboden. Ik heb binnen een uur een pak kunnen vinden helemaal in mijn smaak en stijl.

Heel gemakkelijk te bestellen !

Zie hierboven

Goede hulp

Ruime keuze prima. voor het eerst geweest en geen spijt.

Veel keuze in prachtige kleding en fijne medewerker.

Veel keuze in kwaliteit goede kleding. Fijne medewerkers en lekkere koffie.

L.s., Hulp in winkel A’frt op 9 mei was uitstekend professioneel én klantvriendelijk door medewerker Miriam.

Echt super

Mijn trouwpak gehaald hier, super geadviseerd door Ron, Monique had gezorgd dat alles op voorraad was. Super!

Goed adres waar je voor betaalbare prijzen mooie kleding kunt kopen

Vanaf moment 1 krijg je alle aandacht en wordt er naar de wensen gevraagd onder het genot van een kopje koffie of thee. Niet opdringerig maar een eerlijk advies, alle reden dan ook om een volgende keer weer binnen te stappen. Cocky Overeem heeft ons naar volle tevredenheid geholpen.

Fijne winkel

Mooi assortiment en deskundige hulp!

Prettig

Netjes geholpen, alles is mogelijk. Wel prijzig.

Dankzij deskundige en sympathieke hulp in korte tijd geslaagd.

Ik ging voor een gilet bij een donker pak voor de trouwdag van onze kleinzoon. Ik slaagde dankzij goede hulp. Een bijpassende stropdas werd vakkundig omgeknoopt waardoor het een heel mooi geheel werd. Reactie medewerker: 'Meneer heeft smaak'. Ook mijn vrouw werd enthousiast!! Bij het afrekenen kreeg ik ook nog een fikse korting vanwege een actie. Zo verliet een tevreden en blije klant de winkel!!

weer top

we waren zeer snel klaar altijd top hier

Al klant in Amersfoort sinds 1988

Bij Jac Hensen slaag ik altijd. Laatste aanwinst: een prachtig overhemd met korte mouwen, dat in de maat M voor mij zonder problemen van de paspop werd afgehaald. Top!

fijne kledingzaak

wordt goed en snel geholpen

Stijlvolle kleding van mooi kwaliteit

Mooie eigentijdse kleding ook voor mannen met een maatje meer.Genoeg keus voor iedere stijl. Winkelen in alle rust met behulpzaam en deskundig personeel

Gewoon een fijne.winkel

Verkoper neemt de tijd, geeft eerlijke menig en zorgt dat.je.netjes gekleed.gaat. Extra service om een broek vanuit andere vestiging over te.latennkomen top

Fantastisch geholpen, goed geslaagd

Op goed geluk even binnengestapt voor een overhemd met mouwlengte 7. Onverwacht veel keuze en fantastisch geholpen. Ook nog tijd genomen om een bestelling bij ander filiaal te plaatsen. Dat is nog eens service!

Alle suggesties spot on

Ontspannen, niet opdringerig, gezellig. De aangereikte kleding suggesties klopten met mijn stijl. De prijs is zeer concurrerend. Met deze ervaring kom ik weer graag in een winkel.

Proffesionele behandeling en goed assortiment tegen concurrerende prijzen

Kwaliteits winkel

Uitstekend geholpen, niets teveel

We kwamen binnen en een mevrouw vroeg of ze ons kon helpen. Dus aangegeven waarvoor wij kwamen. Ze wist meteen wat ik nodig had en ook al paste een paar pantalons niet, ging ze achter kijken wat er nog was. Was het er niet had ze gelijk een ander idee wat wel kon. Erg blij en goed geholpen in Veenendaal

Goed advies en leuk geholpen!

Wij zijn goed geholpen op een leuke manier!

Super vriendelijk en deskundig personeel die je graag helpen. Ruime keuze aan kleding voor elke maat man.

ruime sortering, aardige hulp

Geweldig leuk geholpen. Het was nuttig, goed advies en gezellige hulp

langestraat 114

3811 AK Amersfoort