Prima service door een gezellige verkoper

We zijn prima geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe garderobe. De verkoper heeft ons goed geadviseerd.

Fijn geholpen door vriendelijk personeel

Altijd en nu ook weer fijn geholpen door vriendelijk personeel

Snel, goed en deskundig

Kleren kopen is voor mij een uitdaging. Als de verkoper begrijpt wat je wil ben je al een heel eind. Als hij dan bovendien de maatvoering snel en goed inschat is de oplossing rap gevonden.

Geweldige winkel met goede keus in lengtematen!

Zeer prettig geholpen.

Ik slaag er altijd!

Prima & kundig geholpen!

Geweldig.

De verkoper pakte in 1 keer de juiste maat spijkerbroek. Geweldig.

Geven advies maar laten je vrij hoe je het zelf wilt.

Wat voor mij heel belangrijk was dat je de ruimte krijgt en zelf kan bepalen hoe je het wilt.

Mooie zaak

Top personeel. Goed geholpen . Koen graag terug .

De zaak voor de man

Een luisterend oor voor de klant. Uitstekend geholpen. Beslist niet opdringerig, verkoper voelt de klant goed aan. Aanrader

Keurig en vakkundig geholpen

Ondanks dat mijn maat maar mondjesmaat aanwezig was heeft de verkoopster super haar best gedaan om mij te laten slagen

Uitstekend voor veel jaren

Uitmuntent

Winkel ziet er net en strak uit en hele vriendelijke personeel die je meteen goed te hulp kunnen staan om de correcte keuzes te maken.

In één woord .. TOP

Fijn geholpen door Maaike, die exact aanvoelt wat ik zoek. Starten met koffie, ideeën aandragen en gelijk met de juiste maat aankomen. En ook nog eens met écht toffe kleuren en kleren. Zeer prettig en doortastend .. professioneel dus.

Uitstekende hulp en service

Super snelle service

Zondag besteld, dinsdag al in huis.

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen met mijn nieuwe aankoop.

Goed geholpen

Goed geholpen door verkoper die actief voor mij zocht en advies gaf!

Fijn personeel

Goed en deskundig personeel erg betrokken bij het geen wat je zoek

Prima ervaring bij JAC. Hensen Deventer

Voor vervanging van een deel van mijn garderobe naar JAC. Hensen Deventer gegaan. Aldaar werd ik prima ontvangen een kundig geholpen. Ik heb op een zeer aangename en deskundige wijzen mijn aankopen kunnen doen. JAC. Hensen Deventer: een aanrader.

Veel keuze en deskundig eerlijk advies

Goed advies en keuze is reuze

Een hartelijke ontvangst, en een deskundige hulp.

Een fijne winkel.

Goed en deskundig advies

X

Wisselend van erg goed tot twijfelachtig

Klantgericht geholpen maar teleurstellend dat bij kostuum geen hemd met mouwlengte 7 kan worden aangeboden! Daarnaar moest de pantalon worden ingenomen en korter worden gemaakt. Bij het ophalen sprak de verkoper zijn zorgen al uit of het niet te kort zou zijn… en inderdaad de pantalon was te kort en mocht in nogmaals een week later terug komen om de pantalon in ontvangst te nemen!

Goed geholpen en schitterend assortiment

Zoals altijd heel fijn geholpen en wat opvalt tov andere winkels is het enorme assortiment en voorraad waardoor je altijd goed slaagt.

X.xxxxxxxxx 10x

Uitermate tevreden,, Geweldig netjes geholpen door vriendelijke verkoopster. Mooi bedrijf,beveel het iedereen aan

langestraat 114

3811 AK Amersfoort