Kwaliteitswinkel voor Herenmode

Top winkel waar kwaliteit en deskundigheid van de verkoper(ers) voorop staat. Klantvriendelijkheid en kennis van herenmode staat bij Jac Hensen hoog in het vaandel alsmede de service.

Goede ervaring

Ik werd snel, kundig en adequaat geholpen. Ook erg vriendelijk. Medewerker nam daarnaast alle tijd voor mij. Erg prettige ervaring.

Werd heel netjes geholpen en de verkoper dacht echt met me mee en niets was teveel. Ook de shirtjes eruit halen en kijken of de maat goed is en daarna in de verpakking. Een dikke 10 voor deze verkoper. Als ik de volgende keer terug kom zou ik ook graag door deze verkoper geholpen willen worden.

Goede kwaliteit met professionele uitstraling!

Diverse aanbod, zowel zakelijk en vrije tijd!

Geweldige bediening

Een bezoek aan JH in Amersfoort is altijd gezellig! Met name door de persoonlijke benadering!

Fijne winkel/webshop

Online bestellen snel in huis en met retourneren geld weer snel teruggestort

Keurig en goed geholpen

Pak gekocht verkoper gaf goede tips en dacht mee. Tevreden

Prima geholpen

Vakbekwame medewerker, jammer voor jullie dat hij al met pensioen is en af en toe nu nog werkt. Een aanwinst voor jullie zaak

Top !!!!

In no time een mooie combinatie broek jasje en overhemd gescoord.!! Top adviseur !!! Ik hou niet van kleding kopen maar dit was leuk !!! Top in zeist

Top behandeld

Super behandeld, en tevens snel uitgelegd wat ik zocht en gelijk klaar Top!

Geweldig service

Geweldige service Hele fijne zaak met vakbekwaam personeel

Uitstekend geholpen

Veel ervaring had de verkoper

Erg goed en snel geholpen

Goed advies en snel geholpen

Prima hulp/advies bij uitzoeken Polo

Polo nodig ,prima geholpen

Uitstekende begeleiding in het koopproces

Wij hadden al eerder een heel goede ervaring met Hensen. Nu weer, een eerste klas en vriendelijke opvang en vervolgens een professionele advisering met betrekking tot het gevraagde. Hier kom je uiterst tevreden vandaan.

Supergoed

We werden erg leuk geholpen, er werd ons niks aangesmeerd, jij nam alle tijd voor ons, heeft ons een heleboel voorbeelden laten zien waardoor wij echt een mooie keuze hebben kunnen maken. Onze dochter gaat trouwen dus zochten we een mooi outfit voor mijn man. Dit is dankzij deze verkoper goed gelukt.

Heel fijne winkel

Altijd goed geholpen.fijn personeel En mooie kleding voor iedereen

Fijn geholpen door deskundige medewerker.

Ik heb een moeilijke maat maar ben goed geïnformeerd en fijn geholpen aan een leuk setje kleding.

Een fijne herenkledingwinkel waar ik altijd slaag.

Een geweldig assortiment. Ik kreeg uitstekend advies over mijn aankopen. Leuk om ook eens iets buiten de gebaande paden aan te schaffen. Het bedrijf zoekt terecht uitbreiding van hun medewerkers.

Wederom geweldig geholpen bij het uitzoeken van een spijkerbroek Zeer attent en professioneel personeel Deze zaak is zeker aan te raden

Top wnkel

Koop hier al jaren mijn kleding. Slaag hier altijd krijg goed advies en wordt altijd vriendelijk geholpen

Eindelijk een winkel met een brede maatboog. Ook 58 en 60 en verder.

Passend colbert gevonden. Helaas geen uitverkoop. prima geholpen en iedereen vriendelijk.

Service

Prima verkoopster

Een fantastische herenmodezaak.

Mooie collectie, voor jong en oud. Vriendelijk en professioneel personeel Een aanrader.

Wij zijn geweldig geholpen , er werd alle tijd voor ons genomen , uitgelegd wat we zochten en er werd meegedacht . Mijn man is erg moeilijk ter been en werd met alles geholpen bv opstaan en weer gaan zitten moet onder begeleiding en dat deden ze perfect . Grote keuze en een heeeel fijn team !!! Chapeau voor filiaal Almelo !!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort