Nette winkel, deskundig en vriendelijk personeel met goede service.

Mijn broek hing niet in de winkel te Hengelo. Ondanks dat het druk was (zaterdag) werd toegezegd dat de betreffende broek maandag uit een ander filiaal zou komen en ik daarover gebeld zou worden. Ik ben maandag keurig gebeld, dat de broek binnen was. Heb hem dinsdag opgehaald en verliet na een vriendelijk aangeboden kop koffie tevreden de winkel.

Fijne en eerlijke mening van over pasvorm en styl

Na sturen van een overhemd omdat het niet fysiek beschikbaar is. Binnen 2 dagen binnen. Superservice

Goede en tijdige service en uitstekende kwaliteit

Online aangekocht. Wist welke maat ik moest hebben en dat klopte wederom. Prima online service en snelle levering. Kleding (ook huismerk) is van zeer goede kwaliteit!

Vakkundig en lekker vlot geholpen.

Moest snel een kostuum hebben en dat lukte!

Overzichtelijke winkel en fantastisch geholpen.

Het is een overzichtelijke winkel voor iedereen zijn er fantastische kleding. Je wordt door iedereen goed geholpen en de service is uitstekend. Ik kom zelf al ruim 50 jaar bij Hensen in Almelo. Goede band met het personeel en zij weten wat ik graag wil hebben. Begonnen in Zuiderstraat en daarna in de pijpenla van de Grotestraat Nu in een fantastische winkel. Proficiat.

Bestellen ,leveren en betalen gaat gewoon prima

Veel keus en geweldige ondersteuning bij de aankoop

Vriendelijke en deskundige verkoper.

Gewoon Prima

Levering goed en producten naar volledige tevredenheid

Zeer vriendelijke service

Via de website besteld en in de winkel opgehaald. Snelle service, en zeer vriendelijk winkelpersoneel!

Ik werd goed geholpen in de winkel en er was ruime keus en de prijzen zijn redelijk. Deze winkel is mijn favoriet.

Zeer klantvriendelijk

Op zoek naar een linnen overhemd werd ik adequaat en vriendelijk geholpen door een enthousiaste, kundige medewerker. Een uiterst plezierige winkelervaring. Dank!

Advies op maat

Gisteren onwijs goed geholpen, er werd actief mee gedacht en niets was te veel gevraagd.

prima service, snel geholpen

Mooie winkel met ruime keus in maten, vriendelijk, vakkundig personeel.

Fijne zaak

Koop er altijd mijn kleding Goede kwaliteit tegen een goede prijs

Klantgericht, meedenkend

Vriendelijk geholpen ook door medewerker die al met klant bezig was bleek later. Goede verwijzing naar de verschillende afdelingen. En ook verschillen in de verschillende maatvoeringen van overhemden. Ben ooit nog met mijn vader in de eerste vestiging In de Langestraat in Amersfoort geweest. Nu in pand dat x maal zo groot is maar gevoel van persoonlijke aandacht.

Verbluffend vriendelijke ontvangst en dit voor onze eerste keer

De jongeman die ons ontving kende zijn vak! Ook zijn collega's waren zeer attent. En een mooie winkelbeleving er bovenop!

Prachtige zaak voor mannen

Moderne winkel met een ruime sortering aan mannen kleding, zowel voor vrije tijd als zakelijk

Prettige en goed geholpen

Zeer vriendelijk personeel en goed geadviseerd.

Super geholpen door Wiebo van Dijk

Juiste kleding en maat aangegeven en stijl en kleur geadviseerd

Uitstekend geholpen

Verkoopster heeft uitstekend geholpen

Slaag er altijd. Netjes geholpen. Top

Netjes geholpen met de juiste keuzes en hulp om de trouw schoenen uit een ander filiaal te krijgen.

heel goede service !

meedenken met een onverwachts probleem

Al jarenlang prima service!

Ik koop al jaren mijn kleding bij Jac Hensen. Mooie en goede kleding - die ook nog eens betaalbaar is. Je wordt bovendien goed geholpen, ook bij de webshop.

Goede spullen, iets te enthousiaste aftersales

Ik had T shirts besteld. Zeer goed maatsysteem, model klopt en zit prima. Was alleen wat vreemd dat ik de dag na bestelling al de vraag kreeg een recensie in te leveren, terwijl; de goederen pas na 5 dagen hier waren (weekend en zo meer)

langestraat 114

3811 AK Amersfoort