Prima service met geduld

Keurige zaak met geduldige, klantgerichte medewerkers die goed luisteren. Zo wil je als klant behandeld worden. Eén ding begrijp ik niet zo goed: ze richten zich op het 'hogere segment' maar accepteren geen betalingen met American Express. Jammer, gemiste kans.

Twee kostuums in 15 minuten

Twee jongemannen in pak gestoken voor een bruiloft. Snel en goed geregeld, met uitstekend e service.

Vriendelijk en met kennis van zaken

Als het volgens de medewerkster niet echt past of leuk staat, zegt zij dat ook. Daar heb je wat aan!!

Goed geholpen, erg fijne zaak!

Ben erg goed geholpen bij het kopen van een pak. Mooie zaak met mooie merken.

Fijne zaak, goede hulp

Echt verstand van zaken en ze nemen daar de tijd voor je. Is het even druk dan krijg je alvast een bak koffie. Erg vriendelijk personeel, gewoon super

Prima ben zeer goed geholpen door een zeer deskundig persoon. Filiaal Enschede.

Altijd top geholpen

Goed advies nemen absoluut de tijd voor goed advies en topkwaliteit

3 keer over een mooi pak gekocht met goede hulp

Prima winkel en prettig personeel

Zeer prettige winkel met ruime keus. Ik was opzoek naar een pak voor een bruiloft. Wilde graag een pak dat ik na de tijd ook kan blijven dragen. De verkoopster heeft goed geluisterd en goed geadviseerd. Verder lette zij goed hoe de pantalon en het jasje paste.

Fantastisch geholpen voelde het helemaal aan

Te weinig aandacht

Door te kort van personeel was de nieuwe afdeling gesloten en koste veel moeite om iemand erbij te krijgen die mij kon helpen. Dit was ik absoluut niet gewend in Dordrecht. Ook veel nieuw personeel en echt minder behulpzaam dan jaren geleden, dat is mijn ervaring van de laatste tijd. Met manger de Bruin ging dat allemaal veel beter.

Fijne verkoper met goed advies en aandacht voor de klant.

Fijne verkoper met goed advies en aandacht voor de klant. Geen massa score maar echt prive

Altijd netjes geholpen

Mooie winkels, wordt altijd netjes geholpen!

Klantvriendelijk en behulpzaam personeel

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt de tijd voor je. Niets is teveel en je kan en mag alles passen. Natuurlijk krijg je ook nog een kop koffie aangeboden

Super fijn geholpen, eerlijk, klantvriendelijk, snel.

Kwam voor de eerste keer in deze winkel. Ben er super fijn geholpen. Ontspannen sfeer waarin ruimte is voor mijn wensen, maar ook eerlijkheid vanuit hun. Je gaat hier weg met een mooi pak en een fijn gevoel.

Top geholpen!

Mijn recente ervaring in het compleet vernieuwde filiaal in Dordrecht was top. Ik had last minuut een outfit nodig voor een bruiloft , maar wegens personeelstekort hadden ze die sectie dichtgelaten. Toch waren ze bereidt mij te helpen, en hoe! Prima advies, gestyled en met een mooie set huiswaarts. Ik raad iedereen Ajax Hensen aan. Dank voor alle moeite!

Perfecte verkopers

Mooie winkel waar je heel prettig en vakkundig wordt geholpen, veel keus en lekkere koffie/thee..kortom een aanrader !!!

Toppie

Erg leuk en fijn geholpen. Veel aandacht

Alles prima.

Behulpzaam en vriendelijk winkelpersoneel dat goed adviseert.

keuze genoeg, goede kwaliteit , fijne service

keuze genoeg, goede kwaliteit , fijne service

zeer goede begeleiding, tips en aanbeveling mbt kostuumpak

Aangezien dit mijn eerste keer bezoek was, en ik een maatpak nodig had met een niet alledaagse maat was bezoek aan Hensen onzeker. Daarbij werd ik goed geholpen zowel wat betreft leverancier/merk pak alswel de maat: gelukkig heb ik (twee zelfs) goede kostuums kunnen scoren die lekker zitten, goed passen en na kleine aanpassing ook redelijk snel af te halen zijn. Begeleiding vond ik professioneel, en met goed oog voor mijn smaak en details! prima dus als je redelijk snel met succes iets zoekt!

Heel goed geholpen!

Heel goed geholpen: pak, overhemd, pochet, schoenen, sokken!

Perfect geholpen

Jassen laten bezorgen in de winkel. Perfecte service

Geweldig fijn geholpen en geslaagd

Top modezaak. Mooie kleding. Geweldig geholpen.

Goed begeleid en geslaagde koop

Zie hierboven en toen mijn overhemd er niet in de goede maat was, kon hij worden opgestuurd vanuit een ander filiaal. Service hoor.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort