Mooie extra lange polo’s

Goede kwaliteit polo die lang mooi blijft , zit perfect en lekker lang , zodat deze niet omhoog kruipt.

Mooie winkel, mooi resultaat

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Jac Hensen. Ik werd goed geholpen, al had de medewerker soms wel moeite met dat ik bepaalde kleurcombinaties mooi vond, of twee types wit die niet precies hetzelfde waren gewoon prima bij elkaar vond passen. Ik was blijkbaar al redelijk richting het einde van het seizoen, dus een aantal dingen was niet meer op voorraad, maar uiteindelijk was er nog een ruime keuze. Ik heb een gezellige middag. gehad en ben goed geslaagd de winkel uitgelopen.

Altijd goed!

Dit was de eerste keer dat ik bij de Jac in Ede ben geweest, normaal gesproken ga ik naar andere vestigingen. De service is ook hier helemaal top! Supersnel geslaagd, tot de volgende!

Snel, efficiënt en vriendelijk geholpen

Positief en voor herhaling vatbaar

Klantvriendelijk

Mijn 2 nieuwe t shirts maar L waren na een wasbeurt erg gekrompen. Kon direct 2 grotere maten xl krijgen

Wij zij goed geholpen. Altijd ontzettend vriendelijke. Geweldige service.

Han en Casper hebben super geholpen!

Heel mooi pak gekocht in Ede.

Zeer behulpzaam, vriendelijk, meedenkend, veel keuze en zeer goede service. Gewoon super!

Mooie winkel en een hele goede service. Vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen

Ik heb vandaag 2 volledige outfits gekocht bij Jac Hensen. De medewerker die me hielp was zeer behulpzaam en professioneel.

Eindelijk goed passende lange broeken en snel geleverd

Jac Hensen heeft een behoorlijk assortiment van broeken voor lange mannen (>1m95). Ik heb nu eindelijk broeken die echt goed passen! De prijzen zijn eerlijk. De levering gaat echt supersnel. Top!

Mooie kleding snelle levering Zeer tevreden

Prima kledingwinkel

Goede keuze in kleine én grote maten. Heel tevreden over de prettige bediening!

De beste site om online te shoppen voor grote mensen

Mooie aanbod van lengtematen, gemakkelijke bestelling via site, en zeer vlotte levering van de bestelling.

Stijlvolle kleding met geweldige service

Tot nu toe alleen prima ervaringen en prima kleding zowel qua kwaliteit als modieus.

vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig en niet opdringerig. Prima

Laten me nooit in de steek

Bestellen gemakkelijk, Evenals betalen. Ik vind vooraf betalen bij Jan Hensen geen enkel probleem. Het vertrouwen is er.

Goed geholpen, vriendelijk personeel.

Prettig!

Nadat ik rustig had rondgekeken, werd ik prettig geholpen mijn gewenste kleding te vinden. Vlot klaar, en dat waardeer ik zeer.

Als je gewoon in de winkel komt zelden korting

Gisteren twee broeken gekocht. Bordje € 20,00 korting als je twee katoenen broeken koopt. Dat wáren twee katoenen broeken (samen € 229,90). Bij vraag naar die korting kreeg ik te horen: geldt alleen voor eigen merk.... Hetzelfde geldt voor Casa Moda overhemden (ik koop er zo'n 8 à 10 per jaar). Bij u nooit korting, dus koop ik ze voortaan maar bij Overhemd Voor Hem, Schulte, o.i.d.

Prima geholpen ook toen het mis dreigde te gaan.

Er was in eerste instantie afgesproken om een bestelde broek te passen en daarna te vermaken. Echter hij zou al vermaakt zijn als hij binnen zou komen. Dit werd als vergissing geaccepteerd van Jac Hensen en zou geen consequenties hebben voor mij. Gelukkig paste de broek en kon ik hem meenemen. Prima service.

Fijn geholpen

Goede sfeer en fijn gepast

Geweldige winkel.

Ik kom er al jaren en loop altijd met kleding de deur uit. Het advies en begeleiding van het personeel is echt goed. Ze zijn altijd vriendelijk en attent en dat is voor mij doorslaggevend om alsmaar terug te keren naar de plek waar je altijd slaagt!

Zeer goed geholpen

Vriendelijk, meedenkend, en plezierig kleding passen

Echt prettig en goed advies voor mooi passende kleding

Was in filiaal Ede en ben hier ontzettend prettig geholpen door het personeel. Namen alle tijd met passend advies. Was eerst alleen en volgende ochtend met mijn vrouw terug geweest om alles definitief en compleet te maken gezien we de week erop de kleding nodig hadden voor feest en eea nog aangepast moest worden. Maar vandaag opgehaald en super tevreden. Bedankt en dikke pluim! Graag tot ziens ..

langestraat 114

3811 AK Amersfoort