Prima voor elkaar

Goed geholpen. In 5 minuten tijd een colbert gekocht, doordat de dame in kwestie precies begreep wat we zochten

Altijd uitgebreid assortiment ook in mijn lengte maat en goede adviezen! Al jaren mijn favoriete winkel!

Hele fijne winkel!

Wij zijn perfect geholpen bij Jac Hensen in Zutphen. Prettig personeel. Zeer geduldig, behulpzaam en deskundig, maar absoluut niet opdringerig. Ook fijn om tips te krijgen om de kleding op andere manieren te combineren. Kortom.. wij komen hier zeker terug!

Perfecte service

Voor de tweede keer een pak gekocht, perfecte service door verschillende medewerkers. Snel klaar en snel tevreden, met een heerlijk bakje koffie.

Geweldige nieuwe ervaring, Voor me man kleding besteld eindelijk waar voor me geld gehad. Als je 2.08 mtr bent is het moeilijk om kwaliteits kleding te vinden. Nou deze hebben we dus gevonden bij Jac Hensen. Ook voor al je vragen kun je er terecht.

Perfect geholpen door heren die hun vak verstaan

Wij waren in Amersfoort en zijn prima geslaagd. Hier gaan we zeker vaker heen. Ben blij met mijn aankopen.

Prettig en vakkundig geholpen, waardoor we zeer goed zijn geslaagd.

Wij zijn de vorige keer zeer correct en vakkundig geholpen. (Toen hadden we een kostuum nodig i.v.m. een overlijden in de familie.) Dat was mede de reden dat we ook nu met veel vertrouwen weer terug zijn gekomen. Nu hadden wij een complete outfit nodig i.v.m het huwelijk van onze dochter. Wij zijn ook nu weer zeer prettig ontvangen, en vakkundig geholpen bij het kopen van het kostuum met toebehoren. Ook de vermaakservice is goed geregeld. Wij komen zeker terug. Goede kleding voor elke gelegenheid.

Geweldig!! goed en snel geholpen waar mannen van houden super zaak is iedereen aan te raden voor elke maat groot of klein

Klantvriendelijk en eerlijk

Eerste keer dat ik in de Jac Hensen kwam. Ik moest een blouse hebben voor een bruiloft en werd snel geholpen. Nadat ik aangegeven had wat ik nodig had kwamen er al gauw 2 exemplaren tevoorschijn. Hieruit een goed keuze weten te maken, kom zeker hier weer als ik iets nodig heb.

Heel goed advies

Enorme leuke verkoper die verstand heeft van kleding en mode

Slecht geholpen

We hadden een afspraak voor een trouwpak en moesten zelf met ideeën komen. De verkoopster, ene Eva, leek er ook geen zin in te hebben. Zij straalde weinig enthousiasme uit en veel soorten waren niet op voorraad. In plaats van met alternatieven te komen, kwam er weinig uit. Het lijkt wel alsof het lopende band werk is en de klant niet als speciaal wordt beschouwd. Je zou toch verwachten van een specialist dat er in ieder geval wat moeite voor je gedaan wordt. Heel erg jammer van een vlaggenschip als Amersfoort. Het personeel begroet je amper en je bent niet de enige die er komt, waardoor het chaotisch oogt. Erna ook heel onvriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een pak. Wij komen hier nooit meer! In plaats van dingen aanraden, werd gezegd dit mag niet op elkaar. Dit mag best op een klantvriendelijke manier. Als je er geen zin in hebt, doe dan tenminste alsof. Ik weet wel dat ik voor het uitzoeken van een trouwpak niet naar Jac Hensen refereer. Bij een andere zaak zijn we wel geslaagd en werd de tijd voor ons genomen. Zo kan het dus ook.

kwaliteit

Fijn assortiment en pasvorm. Dit keer wat basiskleding besteld van prima kwaliteit.

Super leuk geholpen

Casper heeft ons weer erg goed geholpen

Tevreden

Een prettige verkoopster, met veel geduld en prima advies

kleding lijn/stijl sluit perfect aan op mijn wensen

Goede , niet opdringerige hulp bij uitzoeken wat bij elkaar past.

Altijd perfecte service

Altijd een zeer goede ervaring

Zeer positief!

Tshirt en polo’s met extra lengte besteld. Zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die we gekregen hebben bij het uitzoeken van een Trouwpak. De verkoopster was aardig, begripvol en wist waar ze het over had. Heeft verschillende opties aangedragen en we zijn dan ook succesvol geslaagd.

Gewoon goed zoals verwacht

De zoveelste aankoop bij Jac, deze keer online. Poloshirt komt goed overeen met de beschrijving en de foto's op de website en is van dezelfde kwaliteit en pasvorm als vergelijkbare eerdere polo's vorig jaar. Belangrijk punt voor mij: comtinuiteit in een basis collectie met constante kwaliteit en pasvorm. Jac is niet de snelste qua levertijd maar er gaat eigenlijk nooit iets fout en dat is veel waard.

Al 46 jaar Hofleverancier.

Precies wat ik hierboven schreef,. Sinds 1977 de eerste winkel in Amersfoort. Op zaterdagmiddag het winkeltje in een soort Tiny winkel, erg druk, toch met een leren jack naar huis. Nu alweer in Almelo 21 jaar dé winkel voor mij. Goede producten en mooie prijzen, tot elkaar in verhouding. Vriendelijk personeel en laatst meneer Hensen zelf mogen ontmoeten. Vergeten een selfie met hem te vragen. Nu ook weer prachtige kleding gekocht en eerst op de webshop uitgezocht. Er is wel één maar.... Ga het zelf beleven, gewoon doen!

Zeer goed.

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze denken ook goed met je mee. Kom hier graag.

Goede adviezen en vakkundig geholpen. Kennis van kleding wat past bij mijn persoon.

Ik kom zeker bij een volgende aankoop terug. Prima indruk gekregen na eerste bezoek aan Jack Hensen

Prima herenkleding

Voor een nieuw pak wezen kijken en verrast door de mooie winkel, ze hebben een uitgebreid assortiment met goede producten.

Uitgebreide webshop met modieuze kleding en accessoires

Eerst in de winkel geweest waar je door het personeel deskundig wordt geholpen en nemen ook de tijd voor je. Webshop is duidelijk en overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. Heb je eventueel nog vragen bij het bestellen dan wordt je telefonisch ook deskundig te woord gestaan.

Snelle en correcte afhandeling

Makkelijke wijze om producten te bestellen via website. Snelle afhandeling van levering en veilige wijze van betaling factuur. Producten die ik bestel via website heb ik eerder in de winkel gekocht want adviesbij aankoop en passen van de kleding is wel wenselijk. Prettige winkel en goede website

langestraat 114

3811 AK Amersfoort