Uitstekend!

Vriendelijke personeel. Denken mee en zijn niet opdringerig! Hele fijne winkel in Ede.

Goeie winkel netjes.

Goede nette winkel, keurig personeel, goed assortiment, prettig gevoel. Zeer zeker de moeite waard.

Goed advies

Goed advies en alle tijd ervoor om keuze te bepalen. Fijne ervaring en goed geslaagd. Kom zeker nog een keer terug.

Veel keus en je word goed geadviseerd

Ik koop al jaren bij Hensen en meestal tot grote tevredenheid. Zowel voor de zomer als de winterkleding kan ik er goed te terecht. Parkeren voor de deur en na een half uur ben ik weer klaar.

Naar deze winkel gegaan om een mooie casual smart outfit te scoren. Leuk ontvangst en heerlijke koffie/cappuccino. De medewerkster in kwestie wist al gauw wat bij me paste en kwam snel met de perfecte combinatie. Zeer gedreven en enthousiaste medewerkster die haar beroep verstaat. Kom zeker terug.

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Goede hulp en adviezen, en een lekker kopje koffie. En ruimte om zelf wat rond te kijken. Wat wil je meer?

klantvriendelijk en prima service

personeel denk mee

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service. Ik vind het ook heel klantvriendelijk dat er een retouretiket werd bijgeleverd. Ik heb het niet nodig, maar het is wel fijn voor het geval dat...

Zeer tevreden over de nieuwe Mac jeans

Het is een fijne winkel en helpen goef

Fijne collectie bij goede prijskwaliteit verhouding

Prima ontvangt

Top ervaring

Na veel zoeken eindelijk een winkel gevonden die de combinatie van lengte en breedtematen voert. En dat ook nog eens in een ruim assortiment. Echt een aanrader. Verder een vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Goed geholpen en geslaagd

Ik (we) ben heel goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Goed advies en ben goed geslaagd.

Prettige service, uitstekend behandeld

Prettige service, uitstekend behandeld.

Je wordt zeer deskundig snel en vriendelijk geholpen

Gezien mijn postuur is moeilijk om goede kleding te vinden maar hier slaag ik altijd

In 95% van de bezoeken geslaagd!

Altijd behulpzame en bekwame medewerkers die helpen juiste kledingstuk voor de gelegenheid te vinden

Uitstekend geadviseerd bij de mooie collectie kleding.

Bij mijn aankopen ben ik heel goed geadviseerd door een aardige verkoopster met een goede smaak. Ik kom zeker terug voor volgende aanvullingen van mijn kleding.

Alweer goed geslaagd

Voor de tweede keer een complete nieuwe garderobe gehaald bij jac, 3 overhemden, 3 broeken, een polo voor de vakantie, een paar mooie schoenen, gelijk nieuwe sokken en als laatst een pak met een prachtig overhemd. En dat allemaal binnen een uur. Bijna alles was op voorraad en wat er niet in de juiste maat was wordt opgestuurd. De pasvorm is perfect, kwaliteit ook. Al met al, wij weten wel waar we voortaan heengaan.

Klantgerichte bediening en goed advies.

Klantgerichte bediening en goed advies.

Mooie winkel met servicegericht personeel.

Prettige sfeer met vriendelijk personeel die ook met je meedenken.

Gemengd

Goed en snel geholpen alleen twee dagen later wanneer ik de broek wilde aantrekken zat er nog een beveiliging label op.

Goed ondersteuning, veel keus, vriendelijke behandeling en uitstraling

Alles wordt al in kort aangegeven.

Prachtige en zeer betaalbare collectie

Met kleinzoon voor het eerst bij JAC Hensen in Deventer geweest.Geweldig geholpen en uitstekend geadviseerd voor aanschaf van een kostuum.

Wordt altijd goed en netjes geholpen in de winkel

Verkopers die met je mee denken en hebben een luisterend oor en geven verschillende adviezen, kortom kun je altijd wel een leuke keuze maken. Als ze het niet hebben zijn ze ook eerlijk en willen ze het ook op sturen, is het dan nog op tijd zeg de verkoper, Nou dat zal moeten kunnen als de post gaat zoals het behoort, dus risico. Dan kijken we even naar een andere optie..... Uiteindelijk dik geslaagd en nog extra kleding gekocht met de juiste pasvorm, top geholpen!!

Ik vond de service super goed!

Want ze wouden mij zo goed mogelijk helpen zodat ik tevreden wegging en heel vriendelijk. top!

Top en uitstekend geholpen

Relax sfeervol vriendelijk en ben uitstekend geholpen en kom zeker weer terug om mijn inkopen weer te doen. Top ga zo door. Met vriendelijke groet, R de Graaf

langestraat 114

3811 AK Amersfoort