zeer goede ervaringen en je wordt er correct behandelt

In de winkel wordt je altijd zeer netjes te woord gestaan en geholpen, de website is duidelijk.

Werd goed geholpen en meteen 5 shirts gekocht, bedankt

100% slagingskans

Fijne/vriendelijke/ behulpzame personeel. Veel keuze in kleding en maten.

Super geholpen.

Super geholpen met het vinden van een goed passend overhemd voor een bruiloft. Ze nemen echt de moeite en tijd om samen het juiste te vinden. Juiste maat hadden ze niet op voorraad, maar deze werd netjes besteld en thuisbezorgd.

Beloofd is beloofd.

Verkoopster: 'Eerst aan het werk en daarna koffie'. Na deskundige advisering afgerekend. Na de opmerking: ' Bedankt en een prettige dag' van de verkoopster, was reactie van ondergetekende: 'Beloofd is beloofd' . Toen was er koffie.

Ultieme koopervaring

Vriendelijk en deskundig personeel, niet opdringerig en altijd bereid voor een eerlijk en passend advies. Ruim assortiment in een eigentijdse winkel. Ook online is het prettig om te winkelen, goede en overzichtelijke website.

Prettig, zoals ik dat reeds kende!

Zie hier boven

Goede en mooie kleding.

Prima. Bestel procedure via internet ook prima.

Zeer klantvriendelijk

Kostuum gekocht. Veel keuze en ondanks de drukte goed begeleid en een mooie keuze gemaakt. Kortom, zeer tevreden.

zeer goed

Ben erg goed geholpen

Fijne zaak je wordt er goed en vriendelijke geholpen

We zijn er al heel lang klant, dus dat wil wel wat zeggen.

Zeer behulpzaam en goede adviezen en kwaliteit

Uitmuntende klantenservice, kwaliteit kleding

Goed geholpen door vriendelijk personeel. Met een complete outfit de deur uit mogen lopen.

Dik tevreden

De wens was twee overhemden , waarvan 1 klassiek shirt. De laatste was niet op voorraad en er werd een oplossing gezocht. Een collega die werkt in Apeldoorn werd gebeld , de volgende dag werkt hij in Ede en neemt het overhemd mee. Klasse, dit is klantenbinding!

Prima.

Goed assortiment en vriendelijke mensen.

Kwam voor enkele overhemden, werd snel geholpen, paar opties om beste maat te bepalen en ter plekke werd nog even een boordknoopje verplaatst om het nog wat beter te maken.

Gekwalificeerd personeel, luistert, denkt mee en geeft goed advies.

We werden vriendelijk te woord gestaan, geen druk bij binnenkomst. Koffie erbij, luisteren, meedenken, en suggesties. Prima geholpen en tevreden naar huis.

Wat een fijne winkel vriendelijk en behulpzaam personeel!

zeer prettig.

Vlot goed en vakkundig geholpen.

Tevreden !

Ondergetekende is al ruim 15 jaar een trouwe klant bij Hensen, mede op basis van deskundige, vriendelijk en goede medewerkers. Vriendelijke groet, Henk Oude Avenhuis

Ruime collectie en top service

Prima geholpen en heel fijn dat er in de moderne collectie ook voldoende lengtematen zijn

Prettig geholpen en een zeer ruime keus

Goed geslaagd

Wordt altijd netjes en vlot geholpen

Wordt netjes en vlot geholpen

Vriendelijk en bekwame bejegening van mij als klant

Met een deskundig oog werd mijn uitgezochte en gepaste kleding bekeken en op een zorgvuldige manier bijgestuurd. Dat vond ik prettig. Jammer dat ik net geen koffie aangeboden kreeg, omdat het wel erg druk was, vermoed ik.

Een dubbel gevoel

Op maandag 20 mei 2024 was mijn plan om 1 lange broek te kopen. Op aangeven van de verkoopster heb ik eenzelfde broek in een andere kleur extra aangeschaft. Dus twee broeken, in totaal 259,90 euro. Alhoewel mijn ervaring in de winkel positief is, vind ik het uitermate teleurstellend, dat ik als vaste klant, niet geattendeerd wordt dat je een dag later 10% korting kunt krijgen (stapelkorting). Want 1 dag later namelijk ontvang ik via de post deze kortingsactie....

langestraat 114

3811 AK Amersfoort