Dat is simpel voor mij, ik kom binnen zeg wat ik zoek en dan pakken ze het en het past.

Al diverse jaren ga ik voor mijn kleding naar Jac Hensen. Als ik binnen loop wordt ik al snel geholpen door het personeel en die luisteren geven goed en eerlijk advies en ga meestal binnen 15 minuten weer naar buiten met wat ik zocht in de tas. Het personeel is goed en heeft inzicht en is vriendelijk en luistert goed naar de klant de actie die daar op volgt is de juiste is dan ook snel men weet waar men over praat. tot een volgende keer.

Prima, snel, leuk en vakkundig geholpen

Ik kom graag mijn spullen in Veenendaal halen

Prettig contact en deskundig advies

Prettig contact en deskundig advies

Goed en netjes geholpen.

Een fijn en goed geholpen bezoek aan uw zaak

Niets teveel en koffie toe.

Geweldige winkel

Lekker overzichtelijke winkel. Aardig en beleefd en net personeel. Kwaliteit kleding.

Goed geholpen met kundig advies

Hoewel ik online een afspraak had gemaakt was deze niet geregistreerd. Maar daar werd creatief mee omgegaan zodat ik toch snel en kundig geholpen werd.

Goed geholpen, goede timing

Kwam enkel voor overhemd, riem en sokken. Werd niet meteen gevraagd wat ik wilde, goede timing na enkele minuten om te helpen.

prima geholpen zit als gegoten

Vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een pak met bijbehorende accessoires.

Helemaal prima

Enorm goed en netjes geholpen door jullie verkoopster mej. J. Van Schaik. Zij is aardig, erg klantgericht en meedenkend. Zuinig wezen op haar.

geweldig geholpen door het personeel van Jac Hanson Dordrecht

Mijn man heeft er een pak met toebehoren gekocht, en is fantastisch geholpen en geadviseerd. Ook mijn zoon is geweldig geholpen bij het kiezen van een pak. het personeel doet echt vreselijk hun best om het alles zo goed mogelijk te laten slagen, en al moeten ze 25000 stappen afleggen, het gaat er om dat je als klant tevreden de winkel verlaat. Of je nu voor een volledig trouwkostuum of een simpel polo shirt komt, het personeel heeft alle aandacht voor je. Jaa

Ruime keuze & nette prijzen

Geslaagd in het vinden van 2 zomersets. Adviseur kwam met juist witte shirt aan. Minder leuk, bij thuiskomst bleek in 1 shirt de beveiligingstag nog te zitten.

Erg goede service

Goede service;vriendelijke medewerkster Goede adviezen

Prettig en vakbekwaam geholpen

Was door de vakbekwame medewerker snel klaar en helemaal blij met 3 nieuwe broeken.

Goed geholpen!

Fijn geholpen door Cedric. Hij begreep wat we bedoelde!

rustige behulpzame mensen, goede prijs-kwaliteitverhouding

Zoeken dingen voor je op in het magazijn als iets niet aanwezig is in de winkelvoorraad

vriendelijke behulpzame medewerkers

Jac Hensen betekend voor ons dat er altijd vriendelijke medewerkers rondlopen die je graag willen helpen en te woord staan. Echter viel het gebodene assortiment zwaar tegen, ondanks de aandacht die de opening van een nieuwe etage gehad heeft, vindt ik de mode op dit moment en zeker voor de zomer betreurenswaardig. Het merendeel is allemaal zo somber, te veel blauw, en geen vrolijke gezellige zomer kleuren. Het lijkt wel of we weer terug gaan naar vroeger tijden met tweetachtige stoffen, en behoudende blauwige overhemden. Niks geen vrolijkheid. Het is momenteel in iedere heren mode zaak, dat is wel beter en anders geweest. Ik hou van vrolijkheid, kleurige en fleurige pantalons en shirt.

winkel, waar je goed wordt geholpen

Bij Jac Hensen ervaar ik dat ze er echt voor mij zijn

De medewerkers zijn echt gericht op mij als klant, ze denken goed mee, geven eerlijke feedback en laten je uiteindelijk helemaal vrij. Dat is waarom ik hier graag kom.

Compleet ontzorgd en klaar voor de zomer

Super vriendelijk personeel en fijne winkel met breed assortiment. Afgelopen maandag weer fantastisch geholpen. Goed en eerlijk advies. Niets is teveel moeite. Kop cappuccino smaakte ook heerlijk :) Makkelijk om te kunnen kiezen uit heel veel verschillende goede merken. Huismerk is ook top. Vestiging Dordrecht is na verbouwing nog groter geworden. In één keer heel m’n garderobe aangevuld. Ik ben weer klaar voor de zomer!

Heel fijn geholpen

Gisteren ben ik heel fijn en professioneel geholpen door meerdere medewerkers. Ik kom zeker terug bij Jac Hensen

vakkundig

Vriendelijkheid van de mevrouw die me hielp. Ze wist precies wat ik zocht in de juiste maat.

Superzaak met SUPER PERSONEEL!

Moest een pak gaan kopen omdat over enkele maanden onze zoon gaat trouwen. Zag hier vreselijk tegenop omdat ik de laatste maanden zit te hannesen met de buikomvang en te krappe broeken. Hield er rekening mee dat ik een pak moest laten aanmeten. In de winkel troffen wij een oudere heer die ons verzekerde dat ik geen pak hoefde te laten aanmeten maar dat er een match en mix mogelijkheid was. Hij informeerde naar de kleur en haalde iets uit de rekken. Dit bleek meteen het juiste te zijn. Er moest een kleinigheid aan de broek en aan de jas veranderd worden. Enkele dagen later kon ik het ophalen nadat ik het voor de zekerheid nog een keer gepast had. De desbetreffende dame die mij hielp adviseerde mij nog om enkele weken voor de trouwdatum het pak even te passen om te zien of alles nog goed was; zo niet kon er wellicht nog iets worden aangepast. Deze dame was ook super in het strikken van een stropdas en gaf hieromtrent ook goede aanwijzingen! Kijk aan zo een winkel met zulk personeel heb je wat. Ik kom al heel wat jaren bij Jac Hensen en zal er ook blijven komen.

Zeer goed geholpen, mooi pand met een diversiteit aan kleding!!

Zeer goed!! Wij gaan hier vaker komen.

Grote collectie in grotere maten

Keurige levering, veel keus in grote maten. Retourproces loopt goed

langestraat 114

3811 AK Amersfoort